diumenge, 26 de setembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - PENYA ARRABAL 1.

Els juvenils de lliga nacional, avui han confirmat que han agafat es fil a sa competicio i s'han imposat amb claredat a un bon equip com es el Penya Arrabal per es resultat de 3 a 1.
Hem començat molt be es partit ja que en Caballo en els 5 minuts ens ha avançat, cosa que ha fet que ens dones molta confiança i amb una forta pressio al rival hem dominat clarament en aquesta primera part, molt complerta en totes ses lineas, amb un gran desgast de tots els jugadors que han demostrat estar totalment conjuntats, i conseguir aquesta segona victoria consecutiva, i lo millor de tot sa gran imatge que han deixat.
En el transcurs de la primera part han vingut els altres 2 gols, el 2 a 0, l'ha fet tambe en Caballo empenyent una pilota amb es cap, i despres en el minut 40 ha vingut sa jugada del penal que ha fet en Jonathan, i amb el resultat de 3 a 0 hem arribat al descans.
En el segon temps hem continuat molt posats dins es partit no deixant arribat en es conjunt mallorqui, que fins el minut 25 del segon temps en una de les poques ocasions han fet el 3 a 1, i nomes en els 5 minuts posteriors en es gol ens han apretat, i ja hem conseguit controlar es partit fins el final, fins i tot haguessim pogut fer el 4 gol, amb una bona accio d'en Jona que no ha entrat per ben poc, per tant en aquest segon temps hem intentat controlar mes es partit ja que teniem aquest marcador tant favorable.
Ara amb aquesta victoria ens colocam en una magnifica 5 posicio, i ja pensar en el proper partit a fora en es camp del Ciutat de Palma, en que intentarem seguir amb aquesta linea.
Volem felicitar des de el club als entrenadors i jugadors, per aquest bon partit.