diumenge, 5 de setembre del 2010

JUVENIL LLIGA NACIONAL. SAN FRANCISCO B 2 - FERRE 0.

Dificil debut el que hem tingut en es camp del San Francisco que ens han guanyat per 2 a 0, davant un equip format per jugadors a punt de fer es bot a sa diviso d'honor.

En aquest primer partit ens hem trobat a un dels equips mes durs de sa categoria que a mes en es dia d'avui, han estat encertats de cara a porteria, ens han fet es primer gol en es minut 38 de sa primera part, i tot i que nosaltres tambe hem tingut les nostres opcions no hem pogut marcar i amb aquest marcador s'ha arribat en es descans.

En el segon temps en es minut 10 ens han fet el segon gol, que ja ens ha complicat definitivament es partit, esteim convençuts que la setmana que ve en es derbi contra el Menorca sumarem els primers punts, aixo tot just ha començat.

En es partit d'avui han debutat els nous fitxatges d'aquesta temporada, aixi com tambe es jugador amb edat cadet en Ruben Ametller.

Anims al.lots, no passa res la setmana que ve ja sumarem.