dijous, 30 de setembre del 2010

COMENÇA SA TEMPORADA PER S'EQUIP DE REGIONAL.

1ªJORNADA FASE CLASIFICATORIA. DIUMENGE A LES 17.00 H. CE FERRERIES B - PENYA CIUTADELLA.
Tot a punt per es debut de s'equip de Regional, que sera entrenat per en Valentin Regginatto i que esta ple de cares noves i un equip molt jove amb ganes de progressar i arribar a fer es bot en es primer equip.
Comença sa temporada en una denominada fase classificatoria en que els 8 equips que aquest any competeixen a sa lliga insular jugaran tots contra tots pero nomes a 1 volta per despres definir 2 grups i fer una nova fase.
Per aquest primer partit ens ha tocat el possiblement maxim candidat a arribar a jugar sa fase d'ascens a 3ªdivisio, el Penya Ciutadella que tot i tenir un equip molt jove, te molta qualitat i molts han jugat en competicions nacionals i balears, a mes de part del bloc que la temporada passada van fer subcampions, podran comptar amb fins a 5 jugadors que son de la plantilla i entrenen amb l'Sporting Mahones, i si juguen tots poden ser un equip dificil de batre.
Noltros a mes de les cares que ja vam anunciar, podem dir que ja es un fet el fitxatge dels germans Isaac i Jesus Garcia Torrent, que d'aquesta manera tornen al club i tambe un bon fitxatge com es el jugador experimentat en Lucas Sanchez, jugador argenti que ha format part de s'Atletic de 3ªdivisio.