dilluns, 27 d’abril del 2015

REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - CCE SANT LLUÍS 0.

Gols: Carlos Febrer 2 i Marc Urbina.

L'equip de regional va aconseguir una brillant victoria per 3 a 0 contra el Sant Lluís un equip que sempre ens crea problemes, peró ahir vam sortir a per totes desde l'inici i ja en el primer minut una jugada trabada dins l'area, la va rematar en Carlos Febrer per fer el primer gol, que ens va donar tranquilitat per afrontar el partit, l'equip visitant va voler apretar la nostra posició peró apenas va crear perill, mentre que nosaltres per la banda entravem i vam poder sentenciar abans del descans amb 2 bones ocasións.
L'equip no va baixar els braços i va seguir apretant per fer el segon gol que ens donés la tranquilitat, i va arribar peró el van anular per fora de joc, peró una gran jugada per la banda de Marc Urbina la va finalitzar en Carlos Febrer convertint el segon gol i posant el partit de cara, fins el final l'equip va seguir igual de serio i solid, sense donar opcions a l'equip visitant que hagués pogut sortir golejat, finalment una jugada de Martin Pasantes quan se'n anava del defensa li va fer penal, en Marc Urbina va ser l'encarregat de fer el definitiu 3 a 0, es van poder veure bones jugades ahir per qualitat dels nostres jugadors superant la seva defensa.
Ara quedara posar la guinda el diumenge 10 de maig contra l'Alaior per aconseguir el merescut titol de lliga, amb un empat ens serveix, peró necessitarém l'ajuda de la nostra afició per fer el darrer pas contra un equip que vindrá a per la victoria ja que es l'unic resultat que els val.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BONA I IMPORTANT VICTORIA.