diumenge, 12 d’abril del 2015

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 2.

L'equip juvenil ha aconseguit una brillant i victoria importantissima en el camp del Penya Ciutadella, hem guanyat 1 a 2 un derbi que ha tingut de tot amb molta intesitat, polemica i nirvis, ja que en joc hi havia molt, els dos equips lluitant per sortir de la zona de descens, malauradament ens ho hem tingut que jugar amb un equip menorquí, que queda a 5 punts de nosaltres a falta de 4 partits per acabar la lliga, ara esteim fora del descens peró tenim els equips persequidors que marquen el descens a només 1 punt, per lo que tindrém que lluitar amb totes les nostres forces i concentració per aconseguir els punts que ens donin la permanencia.

El partit ha començat molt bé per noltros, sempre tinguent el domini del joc durant el primer temps i alguna arribada en els primers 10 minuts, dins el camp s'ha notat la importancia dels punts i era molt important saber controlar els nirvis i la pressió, i l'equip que entrena Pere Genestar de nou ha fet un gran partit imprimint molt de caracter i cercant pilotes llargues per agafar l'esquena de l'equip ciutadellenc, en defensa hem estat molt bé durant el primer temps sense concedir gaire perill clar a el Penya un equip perillós amb bons jugadors que la toquen bé i rapids.

En una jugada d'aquestes ha arribat el primer gol nostre que ha marcat en Claudio, ha fin alitzat molt bé la jugada i ens donava avantatge, el Penya ha intentat reaccionar peró hem sabut frenar els seus intents fins el descans, intentant crear alguna ocasió que ens pogués donar més marge, hem gaudit de una bona opció.

El segon temps s'ha obert més el joc, tot i que en l'inici hem dominat més el joc i amb una altra arribada molt clara de Sergi Mercadal que ha pogut refusar el porter i també rebotant en el pal, ha estat una llastima ja que podia haver posat el partit de cara, el Penya ha empatat en una rapida de jugada en que s'han pogut endur la pilota amb la má, ha arribat una altra jugada polemica quan ens han anulat un gol per posible fora de joc, el Penya ha tingut 2 bones ocasions, mentre que nosaltres hem apretat en el tram final arriscant més per conseguir la victoria que ha arribat amb un gol de Xavi Muro en el minut 86, a partir d'aquip ha vingut la polemica quan aficionats locals han increpat l'arbitre demanant fora de joc en el nostre gol i el partit s'ha suspés durant 15 minuts.

Quan ha vingut la policia s'ha reanudat el joc i jugat els 5 minuts finals, hem pogut controlar bé el joc sense tenir cap ensurt i aconseguir una victoria fundamental que ens deixa fora del descens.
Ara tocará ajudar l'equip diumenge que ve contra el Mallorca B per poder sumar més punts fins que tinguem la permanencia.

ENHORABONA A TOT L'EQUIP, VOS HO MEREIXEU LA RECOMPENSA A TOT EL VOSTRE TREBALL, SEGUIU AIXÍ.