dilluns, 6 d’abril del 2015

2ªGALA AHFM. FOTOS DELS PREMIATS.


Avui mati hem anat a la gala que s'ha celebrat a l'auditori de Sant Lluís en que després de una gran feina de l'Associació Historica del futbol menorquí ha premiat, a jugadors, entrenadors, directius, arbitres, colaboradors etc, de les temporades 1962-63, 63-64, 1987-88 i la temporada 2013-14, en que hi teniem 2 representants en l'apartad de l'entrenador més destacat amb Pere Vadell i de Oscar Meliton com a jugador més destacat.
També els 3 jugadors finalistes de la temporada 1987-88 teniem la gran satisfacció que son ferreriencs, Josep Carreres "Carre", Miquel Viroll que ha estat el guanyador i Tiago Sansaloni tot i que jugava amb l'Sporting aquella temporada, com entrenador hi havia Paco Serrano que entrenava l'equip de 3ªdivisió.
El jugador més destacat dels anys 1962-64 tot i que jugava amb el Menorca ha estat Nito Viroll.
En l'apartat de premis destacats ha rebut el reconeixement el vicepresident Pere Morla que ha estat guardonat merescudament per els 50 anys de feina per el nostre club.
Desde aqui els volém felicitar a tots, ja que estava ple de grans jugadors i entrenadors en la gala.
En Pere Vadell ha estat escollit com a segon entrenador i tenia la dura competencia dels 2 entrenadors de tercera, Lluís Vidal i Dani Mori, merescudissim reconeixement.
Oscar Pons Melitón ha rebut el just premi com a jugador més destacat de Regional 2013-14, en que va ser peça clau per conquerir la copa fent 2 gols en la final i la lliga.
DESDE AQUI FELICITATS A TOTS.