dijous, 2 d’abril del 2015

REGIONAL PREFERENT. CE ALAIOR 2 - FERRE 3.

MÉS LIDERS!!!

Gols: Elliott Galan 2 i Oscar Pons.

Ahir vespre en un partit vibrant i amb ritme l'equip de regional que entrena Pere Vadell, va aconseguir una victoria vital contra el nostre principal rival l'Alaior per 2 a 3 i d'aquesta manera tenim 6 punts d'avantatge, de nou l'equip en una demostració de coratge i treball en equip va saber aguantar gairebe tot el segon temps amb 10 jugadors.
El partit va tenir un gran ambient com feia temps no es veia en un Alaior- Ferre, ja en els primers 10 minuts vam poder arribar a l'area local amb 2 internades per la banda de Carlos, el partit va mostrar que son els 2 equips més forts de la lliga jugant amb ritme i intensitat, nosaltres amb la rapidesa i qualitat dels nostres atacants van fer estralls en la defensa alaiorenca, poguent aconseguir 2 gols en el primer temps el primer de Oscar Pons en la sortida de un corner rematant amb certesa, amb el gol vam poder tenir més el control del joc, l'Alaior no va deixar de presionar en cap moment i va disposar de una bona ocasió que va fer que Josep fes una gran aturada, Helenio amb un xut de fora de l'area va tirar la pilota en el poste, hagues pogut ser el segon, peró 2 minuts abans del descans va arribar amb una bona jugada que va finalitzar Elliott.
Es va arribar al descans amb una comoda avantatge nostre, peró no ens podiem refiar ja que l'Alaior recolzat per el seu public apretaria de valent ja que teniem que sumar els 3 punts per no veure`s despenjats, peró just sortir una bona jugada de Marc Urbina la va rematar Elliot, era el 0 a 3 semblava teniem el partit a clar favor nostre, peró l'expulsió de Timu i un arbitratge molt caser, permitint el contacte en la pressió de l'Alaior va igualar el partit, vam tenir que sufrir i els jugadors en un esforç encomiable i les grans aturades de Josep van permetre que sumassim els 3 punts, nosaltres també vam tenir 3 bones ocasions un pal, i 2 ocasions de gol que no van entrar per poc, vam fer bastant mal a l'entramant defensiu de l'Alaior i haguessim pogut fer algun gol més també.
El partit no va tenir treva fins el final i vam poder sumar 3 punts que poden ser claus a falta de 5 partits per el final
Hem de seguir així partit a partit, amb aquesta gran actitud, solidesa i intensitat.
Volem felicitar a tota la plantilla i cos tecnic per aquesta nova victoria i la gran temporada que estan fent, ENDAVANT FERRE!!!