divendres, 3 d’abril del 2015

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 6 - FORMENTERA 2.

Gols: Albert Guasch 2, Claudio Ciocanaru, Xavi Pons, Joan Coll Zulla i Miquel Febrer.
Ahir capvespre l'equip juvenil que entrena Pere Genestar no va fallar i va guanyar de manera clara i contundent per 6 a 2 en el Formentera, i d'aquesta manera hem quedat a 2 punts dels equips que marquén la permanencia i tindrém la ocasió en un derbi que será de maxima emoció en el camp del Penya Ciutadella el proper diumenge 12 de Abril.
L'equip no es va refiar ahir del cuer i vam fer un partit en que vam anar de menys a més, ens va costar entrar dins el partit i l'equip formenterenc es va mostrar encertat convertint les 2 ocasions de que va disposar, peró els jugadors no es van posar nerviosos i van saber reaccionar amb serietat i acabant fent una gran segona part en que van ser molt superiors a l'equip visitant, acabant el partit amb golejada i bon joc nostre.
El Formentera es va avançar en els primers minuts peró Albert en el minut 20 va conseguir l'empat, just un minut després el Formentera tornava a sorprendre i desrpés l'equip es va posar intens apretant i vam capgirar el resultat abans del descans amb el gol de l'empat que va fer Joan Coll Zulla i tot just 4 minuts despres en el 33 Claudio de cap feia el 3 a 2, l'equip ja va estar serio en defensa i no va concedir per més perill, es va arribar al descans amb avantatge lo que ens va donar la confiança per afrontar el segon temps amb bon futbol i ocasions, Miquel Febrer feia la sentencia en el minut 54, i en el tram final van arribar 2 gols més de Xavi Pons i Albert que feia el definitiu 6 a 2 a falta de 14 minuts, fins el final va ser molt placid i tinguent Alex Hildalgo una gran ocasió de fer un altra gol, l'important era evitar cap lesió i targeta per el decisiu partit que tindrém a Ciutadella.
Enhorabona a tot l'equip jugant amb serietat, intensitat i treball, podrém aconseguir l'objectiu, endavant equip seguiu així.