diumenge, 15 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. UD MAHON 0 - FERRE 3.

L'equip de regional ha aconseguit una nova i clara victoria davant un combatiu equip maonés com es La Unió, de nou hem mostrat que esteim amb pas ferm en la lliga i no hem donat opcions, tot i que l'equip maonés ha estat incomode ajuntant una linea de 5 defenses amb els mitjos, a poc a pco hem anat controlant el joc i amb la solidesa que venim mostrant hem anat agafant avantatge, hem tingut 2 bones arribades en els primers 10 minuts, peró ha estat en el minut 24 quan ha arribat el primer gol, que ha marcat Marc Urbina que s'ha estrenat amb un autentic golás desde uns 20 metres ha retallat la sortida del defensa i ha fotut un fort xut que ha entrat per l'escaire dret una passada de gol que ha donat tranquilitat amb el marcador a favor per controlar i dur el ritme del partit, a més tot just 5 minuts despres Elliot ha fet el segon gol un altra gran xut de la frontal de l'area que el porter local no ha pogut aturar, el partit era nostra davant un equip que ha volgut reaccionar, peró hem pogut fer el tercer amb un cop de cap a la sortida de un corner que ha rebotat en el pal, i del posible 0 a 3 hem passat a la jugada del penal a favor de la Unió en el minut 45 que ha pogut significar 1 a 2 i deixar el partit obert per el segon temps a més de nosaltres quedar amb 10 jugadors per expulsió de Timu.
El segon temps tenia el perill d'afrontar-lo amb interioritat numerica, peró només en una clara ocasió de la Unió que no ha entrat per poc, no hem patit gaire perill clar més, un altra bon xut de fora de l'area ha obligat el porter maonés a fer una bona aturada, i poc després ells han quedat amb 10 jugadors també lo que ha significat que nosaltres tornessim a dominar i fer el tercer gol que ha marcat Elliot culminant una bona jugada que ha sortit de una passada llarga de David Seguí, fins el final el marcador no s'ha mogut, tot que hem fet més arribades al voltant de la seva area.
Una gran victoria de l'equip entrenat per Pere Vadell que ens reaferma en el liderat a l'espera de rebre un dels equips més forts com es l'Sporting, pas a pas jugant amb aquesta intensitat, solidesa i rapidesa per anar cap el titol de lliga.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXÍ, GRAN FEINA FETA.