diumenge, 22 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - SPORTING MAHON 0.

Avui capvespre l'equip de regional que entrena Pere Vadell no ha fallat contra un rival directe com es l'Sporting i ha guanyat 2 a 0 i d'aquesta manerea ens confirmam en la primera posició i hem tret una gran avantatge a el tercer i quart classificat, l'Alaior es segon a 3 punts nostres, hem tornat a fer un partit intens que no ha tingut temps per la relaxació ja que l'equip maonés tenia que apretar en el segon temps per escurçar distancies.
La primera part ha estat la més vistosa i en la que hem aconseguit els 2 gols, ha estat en la darrera mitja hora en que hem estat a un gran nivell superant amb claredat un bon equip com es l'Sporting, ells ens han donat un ensurt amb un poste, peró a part dels gols hem tingut fins a 3 bones ocasions per haver marcat, l'equip estava intens i rapid superant la defensa visitant, i així ha arribat el primer gol que ha marcat Martin Pasantes de cap en rematar una pilota posada desde la banda, amb el gol hem pogut jugar amb més confiança i hem seguit creant perill i anat a sentenciar el partit i en una altra bona jugada que ha finalitzat en Carlos despres de una bona passada per la banda, tot i poder fer algun gol més el marcador no s'ha mogut.
En la represa hem tingut 5 minuts molt bons poguent fer el tercer que per poc no ha entrat i una altra arribada amb cert perill, peró l'equip visitant ha arriscat ja que tenia que puntuar per no quedar molt despenjat, pero nosaltres ens hem defensat amb encert i només hem concedit una ocasió clara, les altres han vingut amb jugades d'estrategia peró hem sabut contenir fins el final i hem intentat sortir a la contra per fer algun gol més, peró no hem pogut 2 fores de joc inexistents han privat que els nostres jugadors quedassin davant la porteria de l'Sporting, peró no ha tingut incidencia.
D'aquesta manera sumam 3 punts que poden ser vitals, la setmana que ve jugarém a Es Migjorn el coer, peró hem de jugar amb la mateixa intensitat i solidesa de cada setmana i no confiar-nos,i anar a per els 3 punts.
Desde aqui felicitam a tot l'equip per aquesta bona victoria contra un bon rival, seguiu així, ENDAVANT FERRE!!!