diumenge, 1 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - NORTEÑO 0.

Gols: Martin Pasantes 2 i Elliot Galan.

Avui capvespre l'equip de regional no ha fallat i ha guanyat amb claredat 3 a 0, a un sempre combatiu i incomode equip com es el Norteño, una victoria que ens coloca liders a l'espera del partit decisiu que tindrém diumenge que a casa contra el Sami.
L'equip forneller s'ha tancat bé en defensa i ha dificultat les nostres internades, peró en el minut 3 hem tingut la primera ocasió que no ha entrat per poc, nosaltres teniem el domini del partit i intentavém sorprendre la seva defensa agafant l'esquena, abans del primer gol hem tingut 2 arribades que ha desbaratat el porter.
En el minut 34 ha arribat el primer gol en una bona combinació hem superat la seva defensa per rapidesa l'autor ha estat Martin Pasantes i després de treure el Norteño hem pogut recuperar una pilota i fer el segon gol que ha finaltizat Elliot Galan que ens donava una comoda aventatge per encara la segona part, peró abans del descans hem tingut un parell d'ensurts, peró no ha passat res.
En el segon temps hem anat a controlar el joc i cercar alguna jugada per fer algun gol més, peró tot i disposar d'alguna ocasió per entrades desde la banda, ha estat quan ha arribat un clar penal que ha convertit Martin Pasantes que hem fet el definitiu 3 a 0, fins el final del partit el joc ja ha baixat, peró teniem la victoria assegurada i l'important era no perdre cap jugador de cara el partit de la setmana que ve.
Diumenge que ve vos hi esperám a partir de les 17 hores per poder conseguir els 3 punts contra un dels rivals més perillosos.