diumenge, 22 de març del 2015

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - LA SALLE 2.

L'equip juvenil va aconseguir una gran victoria contra el lider La Salle per 3 a 2, un partit molt complert en que vam estar molt concentrats i intensos fins el darrer minut contra un gran equip, en que tot i la seva entidat sempre vam creure que si feiem les coses bé els hi podriém crear problemes com així va ser, desde l'inici vam saber frenar el seu joc amb ordre i eficacia, tot i que es van avançar en la primera ocasió que van tenir després de una falta, l'equip no es va desanimar i va seguir apretant, abans del gol ja controlavem més el joc noltros i haviem arribat a la seva area en dues ocasions, peró van arribar 6 minuts de joc en que ho vam cambiar tot, sempre amb la confiança a tope en Sergi Mercadal va aconseguir empatar després de una gran jugada colectiva, Claudio va entrar fins baix i va centrar dins l'area i Sergi Mercadal va fer el gol, sense marge va arribar un clar penal 2 minuts després que va convertir Albert Guasch, ens posavem en avantatge i en aquests minuts vam aprofitar per una nova rapida jugada que vam desbaratar la defensa dels mallorquins de nou, Sergi Mercadal feia el 3 a 1 que posava el partit de cara, peró tocava estar molt ficats per no donar opcions a un rival que amb el lleuger despist podia fer mal, van escurçar distancies de penal just abans del descans, amb 3 a 2.
En la represa l'equip ho va donar tot i no va concedir gairé ocasions en el segon temps fins i tot nosaltres vam tenir 2 grans ocasions per haver sentenciat, l'equip no va baixar els braços i amb un gran treball en equip i un gran desgast vam aconseguit 3 punts vitals contra el millor equip, va esser una justa recompensa per tot l'equip que entrena Pere Genestar, que ahir comptava amb 4 cadets, i el debut Pau Benejam i de Joan Vidal, juntament amb David Florit i Alex Hidalgo que ja havien debutat i tots van estar espectaculars els 16.
Encara hi queden 7 partits i tenim 3 equips a prop jugant i lluitant com ahir la permanencia la podrém aconseguir, enhorabona equip vos ho mereixeu grandissima victoria, seguim endavant, FORÇA FERRE!!