diumenge, 29 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. CD MIGJORN 0 - FERRE 3.

Gols: Marc Urbina 2 i Carlos Febrer.

L'equip de regional que entrena Pere Vadell no va fallar en la visita en el camp del coer Migjorn i va conseguir una clara victoria per 0 a 3, no ens vam confiar en cap moment i respectant a el rival l'equip va sortir a fer el primer gol prest i en els primers 10 minuts en Carlos va disposar de 2 bones ocasions de gol, l'equip apretava i el dificil era poder obrir el marcador ja que l'equip local no va inquietar fins el minut 45, abans vam fer 2 postres més a part de una altra bona ocasió que no va entrar, va faltar l'encert per haver resolt el partit en el descans, peró jugant com ho veniem fent amb serietat i intensitat el gol tenia que arribar, com així va esser en el minut 57 una bona jugada de l'equip que va superar la defensa local amb facilitat la va finalitzar fent un bon gol en Carlos Febrer, amb el gol vam poder tenir més tranquilitat i poder obrir més el partit, poc després en el minut 22 va arribar una bona jugada amb qualitat entre Elliot i Urbina que va finalitzar ell mateix, amb el segon gol el partit ja va quedar resolt i tot i els timits intens del Migjorn no vam passar per gaire problemes, i vam seguir tinguent ocasions, primer Urbina no va poder xutar bé una pilota que semblava gol, peró va arribar el definitiu 0 a 3, amb una altra bona jugada de Marc Urbina que va rematar en el pal, peró la pilota va rebotar en un defensa del Migjorn i va acabar dins.
Fins el final del partit vam seguir controlant sense arriscar, a rebre targetes i no tenir cap lesionat i afrontar el decisiu partit de dimecres a les 20,15 hores a Alaior, en que una victoria ens podria deixar la lliga molt de cara, peró ens esperara un partit dur i dificil contra un equip molt fisic i experiementat.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta nova victoria confirmant la gran temporada de l'equip que entrena Pere Vadell.