dijous, 29 de maig del 2014

CONVOCATORIA SELECCIONS, ALEVÍ, INFANTIL I CADET.


Aquest cap de setmana en que ja han acabat quasi totes les competicions, hi haurá una convocatoria de seleccions de Menorca en les categories, aleví, infantil i cadet, del nostre club hi haurá representacions en cada una d'elles aquí vos deixam la programació i convocats.

Selecció Cadet, están citat dissabte 31 de maig a les 10 hores en el camp de Son Marçal, per fer un petit entrenament i seguidament a les 11 hores jugar contra el Penya Ciutadella Cadet que va quedar campió de lliga.
Del nostre club hi ha 4 convocats: Sergio Allés, Oscar Roca, David Florit i Pere Enrich.

Selecció infantil, es trobarán a les 9.45 hores en el municipal des Castell per després de fer un entrenament, jugar a partir de les 11 hores contra l'AT Villacarlos infatil brillant campió de lliga.
Del nostre club hi ha 2 jugadors citats: Bosco Barber i Lluís Triay.

Selecció aleví, es trobarán a les 11 hores en el camp de San Carlos a Maó, per fer un petit entrenament i després a les 12 hores jugar contra la UD Mahón aleví.

Del nostre club hi ha 3 jugadors citats: Guillém Marqués, Josep Truyol i Ruben Alcaide.

FASE D'ASCENS A TERCERA. DIUMENGE A LES 16.30 H.


Partit de tornada de la primera eliminatoria, CE FERRERIES - SON CLADERA.

Aquest diumenge tenim el partit de tornada de la fase d'ascens a tercera, amb un resultat advers de 3 a 0, será difícil peró l'equip esta amb moltes ganes de intentar la remontada i tenir la sort que ens va faltar a Palma per marcar algún gol, l'equip mallorquí será perillós a la contra amb dos jugadors rapids, peró nosaltres amb intensitat i rapidesa esperém poder posar les coses difícils, i marcar algún gol prest que pugui donar més confiança a l'equip, esteim segurs que ho intentarán fins el final, per aixó esperém que el camp s'ompli de gent per esperonar l'equip i fer que sigui molt difícil per l'equip mallorquí.
En principi per aquest partit en Pere Vadell podrá comptar amb els 16 jugadors disponibles.

dimarts, 27 de maig del 2014

PLANIFICACIÓ TEMPORADA 2014-15, RENOVACIONS.


Desde el club ja esteim fent feina de cara a la propera temporada, en que l'equip regional encara esta competint en la fase d'ascens a tercera divisió i l'equip juvenil oompetira a categoría nacional.
Amb els bons resultats d'aquesta temporada, tant dels equips grans com en futbol base, ja vos podém anunciar les següents renovacions.

Pere Vadell ha renovat després de la brillant temporada en que hem fet doblet i dirigirá el nostre equip per tercera temporada.
En Fonso Rico que ha conseguit l'ascens a lliga nacional amb el nostre equip juvenil de manera clara, dirigirá l'equip en la Lliga Nacional.
També la nostra directora esportiva i Fisio Lucia Barca, ha renovat i cumplirá la tercera temporada en el club, amb la idea i ganes de seguir amb la bona línea de dirección i serietat.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.30 H.


17ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES B.

L'unic equip de futbol base que encara té competició es l'alevi b que entrena Bep Pons, que es va proclamar brillant campió, tocara jugar en el difícil camp del Menorca, que va ser el campió de copa i equip que aspira a conseguir la segona posición, per tant es podrá veure un bon partit, obert en que tots dos cercaran la victoria, segur podém veure moltes ocasions de gol.

L'EQUIP JUVENIL EN EL TORNEIG DES CASTELL.


L'equip juvenil abans de agafar les vacances, jugará aquest cap de setmana el torneig des Castell, el dissabte dia 31 de maig a les 19 hores jugarém contra l'AT Villacarlos de lliga nacional i després el diumenge matí a les 10,30 hores hi haura el partit per el 3 puesto, a les 12 la gran final.
L'altre semifinal será amb l'equip catalá del Mercantil contra el Penya Ciutadella de lliga nacional, será un bon premi per el nostre equip per acabar jugant contra equips que han jugat en una categoría superior, amb ganes de donar la cara en cada partit.

dilluns, 26 de maig del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA Classificació final. CAMPIONS!!!

Classificació: 1er. PJ: 18. PG: 12. PE: 3. PP: 3. GF: 35. GC: 15. AV:+20. PUNTS: 39.

Golejadors: 11 Gols: Lluís Lopez. 7 Gols: Toni Catalá. 6 Gols: Helenio Olives i Quel Enrich. 5 Gols: Oscar Pons. 4 Gols: Fabri Miranda i Nil Meliá. 3 Gols: Xavi Barber. 2 Gols: Jose Marqués. 1 Gol: Angel Pulido i Toni Rodriguez.

JUVENIL. LLIGA. Classificació final.CAMIPONS.
Classificació: 1er. PJ: 12. PG: 11. PE: 1. PP: 0. GF: 39. GC: 8. AV:+31. PUNTS 34.

Golejador: 19 Gols: Carlos Febrer. 12 Gols: Sergi Sansaloni. 9 Gols: Sergi Mercadal. 7 Gols: Albert Guasch. 6 Gols: David Pons. 4 Gols: Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons, Francesc Gomila, Jandro Pozo i Toni Coll.

CADET. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 24. GC: 4. AV: +20. PUNTS: 13.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 18. PG: 16. PE: 1. PP: 1. GF: 82. GC: 16. AV: +66. PUNTS: 49.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 18. PG: 7. PE: 4. PP: 7. GF: 40. GC: 26. AV: +14. PUNTS: 25.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 14. PG: 5. PE: 0. PP: 9. GF: 30. GC: 71. AV: -41. PUNTS: 71.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 16. PG: 14. PE: 0. PP: 2. GF: 90. GC: 32. AV:+58. PUNTS: 106.

BENJAMINS. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 14. PG: 2. PE: 7. PP: 5. GF: 33. GC: 43. AV: -10. PUNTS: 69.

diumenge, 25 de maig del 2014

FASE D'ASCENS A TERCERA. SON CLADERA 3 - FERRE 0.


Ahir en el debut en la fase d'ascens vam perdre per 3 a 0, un resultat massa abultat per com va anar el partit, tot i el marcador esteim convençuts que dins el nostre camp l'equip no ha dit la darrera paraula i sortira a per totes, sera molt dificil peró ho intentarém amb l'ajuda del public.
Ahir ens vam trobar un camp molt petit i un equip jove molt incomode, que va presionar bé, peró nosaltres sempre vam donar la cara i no vam tenir encert en les nostres ocasions, el partit va tenir un moment decisiu quan en el minut 18 ens van pitar un penal molt discutible i ens van fer el primer gol, aixó va donar més tranquilitat a el Son Cladera per poder fer el seu joc, nosaltres tapavém bé i vam intentar sorprendre a la seva defensa, peró en el darrer minut del primer temps ens van fer el 2 a 0, va ser un cop dur.
En l'inici del segon temps l'equip mallorquí es va trobar amb el tercer gol, peró l'equip va voler reaccionar i vam disposar de un penal que no vam poder convertir, a més de un parell de bones ocasions de Xavi Barber i Helenio, l'equip no mereixia aquest resultat.
Pero ara queda pensar en la tornada i fer del nostre camp un fortí, i jugar-nos ho sortint amb intensitat desde l'inici i poder marcar un gol rapid i que la eliminatoria es posi emocionant, com sempre en aquests partits d'ascens a tercera els equips mallorquins tenen un bon nivell i no es fácil afrontar els partits dins el seus camps, en que és te que saber competir molt be, que les coses surtin i tenir un poc de sort, peró l'equip no va deixar de lluitar i diumenge ho intentará de remontar.

Diumenge 1 de juny a les 16:30 hores. CE FERRERIES - SON CLADERA., a per la remuntada!!!

RESULTATS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els resultats dels nostres equips de futbol base, en que quasi tots han acabat la temporada de manera oficial, només quedara l'alevi b en competició 2 jornades més en que ja es el campió, ahir vam poder fer 2 subcampionats més en la final de copa cadet i l'infantil A, tot i la decepció per els nostres jugadors, hem de treure com a molt positiu els seus resultats ja que fer segon es un gran merit, i en lineas generals per els nostres equips ha estat una molt bona temporada, desde aqui els volém felicitar a tots, ara els hi tocara un merescut descans, després de una temporada en que han anat aprenent i progressant i passar-ho bé que es el més important.


CADET. FINAL COPA.

CE FERRERIES 0 - PENYA CIUTADELLA 2.

Ahir no vam tenir sort en el primer temps ja que vam controlar el joc i arribar més, peró un gol a dos minuts del descans en clar fora de joc va desnivellar la final, el Penya va poder contenir en el segon temps, ho vam intentar fins el final peró no vam trobar espais, enhorabona per la gran temporada i felicitar a el campió Penya Ciutadella.


INFANTIL A. CE FERRERIES A 1 - RTV BOSCOS 2.

Gol: Jordi Moll.

Ahir l'infantil A en un emocionant partit, en que ho van donar tot fins el final per fer l'empat, no van tenir la sort que a vegades falta per fer campió, ja que l'equip ciutadellenc va poder aprofitar les seves ocasions, el partit va estar igualat i el més just era un empat, enhorabona a l'equip per la gran temporada i també felicitar a els campions RTV BOSCOS.


INFANTIL B. CE MERCADAL 1 - CE FERRERIES B 1.

Gol: Joan Sans.


ALEVI A. UD MAHON 11 - CE FERRERIES A 1.

Gol: Bruno Carreras.


BENJAMÍ. CE FERRERIES 1 - CE ALAIOR 1.

Gol: Gol en propia porta.

dissabte, 24 de maig del 2014

L'ALEVI B, CAMPIONS DE LLIGA!!


Avui matí l'equip aleví b que entrena Bep Pons "Roker", ha guanyat la lliga en vencer a un dificil Mercadal per 3 a 1, i culminant d'aquesta manera una fastantica temporada, en que han tingut una gran progressió, regularitat i bon joc, avui han tingut moltes ocasions per guanyar, en el minut 8 hem fet el primer gol en Toni Gomila ha estat l'autor, tot i que el Mercadal ha intentat reaccionar sempre hem tingut el domini de partit, peró un gol de l'equip visitant en el darrer minut del segon quart ha posat emoció.
Tot i els posibles nirvis dels nostres joves jugadors ho han sabut dur molt bé i combinant i amb feina d'equip han conseguit fer 2 gols, el primer de Hebert Velasco que ens donava avantatge i ha tancat a 3 minuts del final en Ruben Alcaide, que els dona el titol de lliga, a falta de 2 partits, després en acabar els jugadors ho han celebrat amb molta alegria.

Desde aqui volém felicitar a l'entrenador, ajudants, delegats i tots els jugadors per aquest gran exit.

divendres, 23 de maig del 2014

FASE D'ASCENS A TERCERA. SON CLADERA-FERRE.



DISSABTE A LES 16.30 HORES. SON CLADERA-CE FERRERIES.

L'equip de regional debutará demá a la fase d'ascens a tercera divisió, viatjarém a Palma per jugar amb el Son Cladera, equip que ha quedat sisé en la preferent mallorquina, es tracta de un equip jove que ha estat una de les revelacions i dins el seu camp de petites dimensions ha fet un fortí, compta amb jugadors rapids que tindrém que vigilar de ben aprop, nosaltres afrontarém el partit amb la máxima ilusió de treure un bon resultat per el partit de tornada, tindrém que estar concentrats i intensos tot el partit per no veuren's sorpresos, i aprofitar el nostre bon moment, en Pere Vadell podrá comptar amb quasi tota la plantilla a excepció de Jose Marqués per motius laborals, i viatjara Albert Guasch.

MOLTA SORT EQUIP.

dijous, 22 de maig del 2014

FOTOS PUJADA A EL TORO, PER EL TITOL DE LLIGA.


Ahir tal i com havia promés l'entrenador Pere Vadell si conseguiém el titol de lliga aniriém des Mercadal fins dalt el Toro, entrenadors, delegat i jugadors vam pujar fins dalt en els durs 3 kilometres de pujada fins el Santuari.

dimecres, 21 de maig del 2014

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE.


Aquest cap de setmana acaba la competició per la gran majoria dels nostres equips de futbol base, menys l'alevi b que li restarán 2 partits peró es poden proclamar campions de lliga culminant una gran temporada, així com la resta dels nostres equips que han fet una temporada fantastica, en joc, aprenentatge, progressió i resultats.
Els cadets jugarán la final de copa a Es Migjorn el dissabte a les 17 hores contra el Penya Ciutadella, passi el que passi ho han fet molt be, l'infantil A es jugará el titol contra els Boscos amb 2 punts d'avantatge per part nostre será un partit molt emocionant per posar la guinda a una gran competició de lliga, l'infantil B jugará el darrer partit a Es Mercadal, l'aleví A jugará en el camp de la Unió amb ganes d'acabar fent un bon partit així com els benjamins que jugarán a casa contra l'Alaior.



CADET. DISSBTE A LES 17.00 H. CAMP LOS NOGALES DES MIGJORN.

FINAL COPA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

18ªJORNADA. CE FERRERIES A - RTV BOSCOS.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 9.30 H.

18ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES B.


ALEVÍ A. DISSABTE A LES 12.00 H.

14ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES A.


ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.

16ªJORNADA. CE FERRERIES B - CE MERCADAL.


BENJAMÍ. DIUMENGE A LES 10.30 H.

14ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR C.

dimarts, 20 de maig del 2014

FASE D'ASCENS A 3ªDIVISIÓ, CONTRA EL SON CLADERA.


Avui migdia s'ha fet el sorteig per la fase d'ascens a 3ªDIVISIÓ, ens ha tocat el Son Cladera que ha quedat sisé a primera preferent de Mallorca, en un equip de un barri de Palma, no tenim massa referencies, sabém que es tracta de un camp petit i el nostre equip juvenil hi va jugar alla la temporada 2011-12 de lliga nacional, per lo que Fabri será l'unic jugador que hi haurá estat.
El partit será el proper dissabte dia 24 de maig a les 16.30 hores, molta sort per l'equip amb moltes ganes de fer ho lo millor posible.

dilluns, 19 de maig del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


Aquí vos deixam la situació dels nostres equips, amb la lliga regional i juvenil acabada i amb la gran satisfacció que els nostre club ha guanyat les 2 competicions, aquest cap de semana acabarán les altres competicions.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA Classificació final. CAMPIONS!!!

Classificació: 1er. PJ: 18. PG: 12. PE: 3. PP: 3. GF: 35. GC: 15. AV:+20. PUNTS: 39.

Golejadors: 11 Gols: Lluís Lopez. 7 Gols: Toni Catalá. 6 Gols: Helenio Olives i Quel Enrich. 5 Gols: Oscar Pons. 4 Gols: Fabri Miranda i Nil Meliá. 3 Gols: Xavi Barber. 2 Gols: Jose Marqués. 1 Gol: Angel Pulido i Toni Rodriguez.

JUVENIL. LLIGA. Classificació final.CAMIPONS.
Classificació: 1er. PJ: 12. PG: 11. PE: 1. PP: 0. GF: 39. GC: 8. AV:+31. PUNTS 34.

Golejador: 19 Gols: Carlos Febrer. 12 Gols: Sergi Sansaloni. 9 Gols: Sergi Mercadal. 7 Gols: Albert Guasch. 6 Gols: David Pons. 4 Gols: Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons, Francesc Gomila, Jandro Pozo i Toni Coll.

CADET. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 24. GC: 4. AV: +20. PUNTS: 13.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 17. PG: 16. PE: 1. PP: 0. GF: 81. GC: 14. AV: +67. PUNTS: 49.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 16. PG: 7. PE: 3. PP: 7. GF: 39. GC: 25. AV: +14. PUNTS: 24.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 5é. PJ: 13. PG: 5. PE: 0. PP: 8. GF: 29. GC: 60. AV: -31. PUNTS: 67.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 15. PG: 13. PE: 0. PP: 2. GF: 87. GC: 31. AV:+56. PUNTS: 99.

BENJAMINS. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 13. PG: 2. PE: 6. PP: 5. GF: 32. GC: 42. AV: -10. PUNTS: 64.

REGIONAL. FERRE 2 - UD MAHON 0. CAMPIONS!!!!!!!!!!!


Ahir l'equip de regional que entrena Pere Vadell ens va donar una gran alegría en guanyar la lliga regional, conseguint el doblet copa i lliga amb la dificultat que aixó comporta, ja que hem tingut grans rivals que ho han posat molt difícil com Alaior i Migjorn a qui volém felicitar també com a bons rivals, peró aquest equip entrenat per Pere Vadell ho va donar tot com sempre i amb un futbol solid va superar amb claredat la Unió que només va inquietar en un corner, mentre que nosaltres vam dur el pes del partit a més de tenir moltes més ocasions amb un camp que mostrava un gran ambient animant l'equip en tot moment, la pluja no va aturar una gran asistencia de gent que va poder premiar l'esforç i el titol a l'equip.
Els jugadors van sortir a totes i la pressió de tenir que guanyar la van portar molt bé, prest van arribar els primers avisos per la banda i una jugada que Lopez no va poder arribar per poc, peró en Nil en un rebot dins l'area va fer el primer que va desfermat l'euforia en l'equip i public, després del gol amb més tranquilitat vam seguir dominant i controlant el joc, amb la idea de fer un segon gol abans del descans que donés tranquilitat, no va poder ser peró la serietat en defensa i treball del migcamp van fer que l'equip maonés només creas perill en un corner a 4 minuts del descans.
En la represa l'equip va seguir amb molta serietat i intensitat per no tenir cap ensurt i amb el gol de Quel Enrich el partit ja va quedar decidit a favor nostre, en el tram final el marcador hagués pogut ser més ampli, peró lo important era estar colocats per no donar opció a l'equip rival, esperant a que acabés el partit per poder ho celebrar com es mereix aquest nou titol de lliga, el desé de la nostra historia.
Després els jugadors ho van celebrar per tot lo alt, amb la afició que els va premiar amb aplaudiments, no queda més que dir-vos enhorabona per lo que hau conseguit lliga i copa, ara a per la fase d'ascens en que passi el que passi la temporada ha estat fantástica, avui migdia sabrém el rival, será el Son Cladera o Esporles, aquest cap de setmana ja comença la eliminatoria.

ENHORABONA EQUIP, FORÇA FERRE CAMPIÓ!!!

ENTREGA DIPLOMA SOCIS HONORIFICS.


Ahir abans del partit de regional, vam fer entrega del diploma que acredita com a socis d'honor, a els nostres 6 socis que aquest any fan els 80 anys, per la pluja es va tenir que fer l'acte en la tribuna.

Els socis honorifics d'aquest any son: Toni Carreras, Jose Barber, Francesc Coll, Bartomeu Truyol, Cristóbal Bosch i Francisco Torrent Febrer.

En nom de la directiva moltes gracies per sa seva col.laboració i suport a es CLUB ESPORTIU FERRERIES.

RESULTATS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.


Aquí vos deixam els resultats dels nostres equips de futbol base, de nou ha tornat a ser una jornada molt propicia per els nostres equips, que a part del bon futbol i la progressió que están fent, l'equip cadet que entrena Tomeu Capó jugará la final de copa cadet contra el Penya Ciutadella el proxim dissabte que junt amb el subcampionat de lliga haurán firmat una espectacular temporada.
Els infantils A jugarán el decisiu partit de lliga en que amb 1 punt basta per fer campions, així com l'alevi B que li falta 1 punt també per conquerir el titol de lliga amb un joc vistós i ofensiu, amb un equip que ha tingut una progessió molt bona amb en Bep Pons.
L'infantil B que ha competit de igual contra els equips de la seva edat han fet una campanya molt seria, així com l'aleví A que ha jugat molt be en els darrers partits, amb ordre i eficacia.
Els benjamins que entrena en Canari van empatar a 3 en un partit obert i emocionant en el camp del Penya Ciutadella.
També vam poder veure els nostres prebenjamins ahir mati en el poliesportiu de Ferreries, amb jugades de merit per la seva edat amb moltes ganes d'aprendre i divertir-se.

Desde aquí felicitam a els nostres equips per els bon partits fets.


CADET. CE FERRERIES 8 - UE SAMI AT 0.

Gols: Josep Capó 4, Toni Pons, Daniel Pons, Sergi Bosch i Oscar Roca.


INFANTIL A. UE SAMI AT 2 - CE FERRERIES A 5.

Gols: Jordi Moll 3, Alex Janer i Lluís Triay.


INFANTIL B. CE FERRERIES B 0 - CD MENORCA 1.


ALEVÍ A. CE FERRERIES A 4 - SPORTING MAHON 1.

Gols: Bruno Carreras, Pere Pons, Alvaro Borras i Marc Febrer.


ALEVÍ B. CE FERRERIES B 4 - CCE SANT LLUÍS 1.

Gols: Marc Anglada, Josep Truyol, Toni Gomila i 1 en propia porta.


BENJAMI. PENYA CIUTADELLA 3 - CE FERRERIES 3.

Gols: Toni Marques, Marc Barber i Lluc Sintes.

diumenge, 18 de maig del 2014

JUVENIL. SPORTING MAHON 0 - FERRE 3.


L'equip juvenil es va despedir de la competició oficial amb una nova i clara victoria per 0 a 3 en el camp de l'Sporting, tot i el campionat de nou l'equip que entrena Fonso Rico van tornar a mostrar serietat i molta solidesa com a blog, a més de la superioritat en tots els aspectes l'equip maones hi va posar moltes ganes, presionant amb força i jugant dur, peró ens vam imposar sense problemens, de nou en defensa vam estar molt atents sense donar opcions i en atac la nostra rapidesa va fer que es poguessin fer 3 gols, en el primer temps en Sergi Mercadal va fer el primer era el minut 17 i després ja va ser més fácil controlar el joc i dur el partit alla on voliem. Es va arribar al descans amb el gol, a partir del segon temps la nostra superioritat fisica va fer que es marcassin 2 gols més el primer de Sergi Mercadal de nou que desde la seva reaparició ha tornat amb forma, va tancar el resultat el jugador cadet que ahir va jugar amb l'equip en Francesc Gomila, també va jugar en David Janer de l'equip cadet.

Ara un merescut descans per l'equip que ha fet una brillantissima temporada, abans els dies 31 de maig i 1 de juny jugarém el torneig des Castell, juntament amb el Villacarlos, Menorca i Penya Ciutadella tots de lliga nacional, sera un bon premi per l'equip poder-se medir contra els equips que han jugat en la categoria que nosaltres jugarém.

ENHORABONA A TOT L'EQUIP, ENTRENADOR, AJUDANT, DELEGAT I TOTS ELS JUGADORS DE LA PLANTILLA, PER LA FANTASTICA IMATGE I JOC QUE ENS HAU OFERT.

dimarts, 13 de maig del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.


El diumenge jugarém el decisiu partit contra la Unió a les 17 hores, amb una victoria ens proclamarém campions de lliga, per aixó desde aqui volem animar a la nostra afició que vengui en el camp per recolzar l'equip i omplir-lo com en les grans ocasions, l'equip s'ho mereix i pot conseguir el doblet, completant una gran temporada.

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els horaris que jugarán els nostres equips aquest cap de setmana, ja en el tram final de la temporada en que l'equip cadet esta a 1 punt de la final de copa seria la guinda a la fantastica temporada de l'equip que entrena Tomeu Capó, l'infantil A també va lider i podria ser campió aquesta setmana, així com l'alevi b que esta fent un gran fútbol i compta amb 9 punts d'avantatge, l'infantil b tindrá un complicat partit a casa, l'alevi a després del bon partit contra el Sant Lluís cercara fer un partit complert amb moltes ganes per part de l'equip i els benjamins també jugarán el penultim partit amb ganes de seguir aprenent, també hi haurá els prebenjamins en el nou poliesportiu de Ferreries diumenge matí podreu anar a veure les futures estrelles.


JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.

14ªJORNADA. SPORTING MAHON - CE FERRERIES.


CADET. DIUMENGE A LES 10.30 H.

5ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

17ªJORNADA. UE SAMI AT - CE FERRERIES A.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.

17ªJORNADA. CE FERRERIES B - CD MENORCA.


ALEVI A. DIUMENGE A LES 11.30 H.

13ªJORNADA. CE FERRERIES A - SPORTING MAHON.


ALEVI B. DIUMENGE A LES 10.00 H.

15ªJORNADA. CE FERRERIES B - CCE SANT LLUÍS.


BENJAMI. DIUMENGE A LES 12.30 H.

13ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.

dilluns, 12 de maig del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.



REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 17. PG: 11. PE: 3. PP: 3. GF: 33. GC: 15. AV:+18. PUNTS: 36.

Golejadors: 11 Gols: Lluís Lopez. 7 Gols: Toni Catalá. 6 Gols: Helenio Olives. 5 Gols: Oscar Pons i Quel Enrich. 4 Gols: Fabri Miranda. 3 Gols: Nil Meliá i Xavi Barber. 2 Gols: Jose Marqués. 1 Gol: Angel Pulido i Toni Rodriguez.

JUVENIL. LLIGA. CAMIPONS.
Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 10. PE: 1. PP: 0. GF: 36. GC: 8. AV:+28. PUNTS 31.

Golejador: 19 Gols: Carlos Febrer. 12 Gols: Sergi Sansaloni. 7 Gols: Albert Guasch i Sergi Mercadal. 6 Gols: David Pons. 4 Gols: Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons, Jandro Pozo i Toni Coll.

CADET. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 4. PG: 3. PE: 1. PP: 0. GF: 16. GC: 4. AV: +12. PUNTS: 10.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 16. PG: 15. PE: 1. PP: 0. GF: 76. GC: 12. AV: +64. PUNTS: 46.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 16. PG: 7. PE: 3. PP: 6. GF: 39. GC: 24. AV: +15. PUNTS: 24.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 12. PG: 4. PE: 0. PP: 8. GF: 25. GC: 59. AV: -34. PUNTS: 60.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 14. PG: 12. PE: 0. PP: 2. GF: 83. GC: 30. AV:+53. PUNTS: 92.

BENJAMINS. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 12. PG: 2. PE: 5. PP: 5. GF: 29. GC: 39. AV: -10. PUNTS: 59.

REGIONAL PREFERENT. CD MIGJORN 0 - FERRE 1.


Gran victoria i fundamental de l'equip regional que entrena Pere Vadell que avui ha donat una gran alegria a la nostra afició que ha estalonat l'equip amb un bon nombre de seguidors a Es Migjorn, amb un gran ambient ens ho jugavém tot ja que només valia guanyar i de nou aquest equip no ens ha fallat, fent un gran partit amb molta intensitat, obligant a estar atents tot el partit i sabent sufrir fins el final, hem sortit decidits desde l'inici poguent marcar en els primers 10 minuts, primer una falta que ha xutat en Jose Marqués i una altra jugada per la banda que per poc no hem rematat, el partit ha estat de molta lluita amb el Migjorn apretant en la zona mitja per incomodar el nostre joc i cercar una victoria que a ells li donava el titol, peró amb l'experiencia i qualitat del nostre equip no ens hem asustat i anat de cara durant els 90 minuts, atents en defensa ja que en pilota aturada el Migjorn es molt perillós, hem arribat al descans amb empat.
A partir del segon temps hem arriscat cercant la victoria, que ha arribat amb un bon gol de l'equip que ha finalitzat en Xavier Barber en el minut 17, encara teniem mitja hora per endavant per seguir lluitant cada pilota i no donar opció al rival que ha tingut que apretar, nosaltres hem pogut sentenciar amb 3 grans ocasions en sortides per velocitat, peró per poc no ha estat posible trobar el segon gol que dones tranquilitat, el partit ha estat de desgast en que hem tingut que fer canvis per estar tocats fisicament, ha estat de molta tensió fins el final peró amb ordre i combativitat ho hem salvat.
Ara ho tenim a favor nostre som liders i depenem de nosaltres, tindrém que guanyar a la Unió a casa, un equip que vindrá a tancar-se i no será fácil, peró l'equip esta amb ganes de conseguir el titol i ho donara tot.
Desde aqui ja volém cridar a la nostra afició que vengui a recolzar l'equip per aconseguir la fita, hem d'omplir el camp i fer un gran ambient com en les grans ocasions que el nostre camp i afició eren l'enveja de Balears.

ENDAVANT I FORÇA FERRE!!!

JUVENIL. FERRE 6 - UE SAMI 1.


L'equip juvenil va conseguir una contundent victoria davant el Sami, de nou els jugadors que entrena Fonso Rico no van baixar els braços i van sortir a per totes, cosa que va fer que desbordessin per complet l'equip ciutadellenc que es va veure incapaç d'aturar el nostre joc i ja en el minut 5 guanyavem 2 a 0 i la cosa encaminada, vam aprofitar aquests minuts de joc en que el Sami va quedar tocat per fer fins a 3 gols més per lo que el resultat en el minut 20 era de un clar 5 a 0, amb bons gols i jugades en equip, en Carlos Febrer amb 2 gols pitxixi destacat, també van marcar en Sergi Mercadal que va obrir el marcador en el primer minut i va donar intensitat i claredat a l'atac, el quart gol va ser en propia porta, el cinqué gol el va fer de un bon xut en David Pons.
A partir d'aqui vam anar a controlar més el joc, ja que el marcador estava clar les ocasions van seguir arribant, peró no va ser fins avançat el segon temps que vam fer el sisé gol quan Jandro Pozo que ahir va jugar de jugador de camp va rematar de manera implacable i anotant.
No queda més que felicitar a l'equip juvenil que entrena Fonso Rico per la fantastica temporada que ens han obsequiat i fer disfrutar, ara queda un partit en el camp de l'Sporting que sera el tancament de temporada, a finals de mes tindrém un interessant torneig a Es Castell contra els equips que han jugat a lliga nacional.

CADET. DOSA CF 0 - FERRE 0.


Avui capvespre l'equip cadet ha fet una passa més per jugar la final de copa, hem empatat 0 a 0 en el camp del Dosa, l'equip ciutadellenc ha estat molt ordenat tot el partit tancant els espais i sempre bastant endarrerit, el punt es bo, ja que la setmana que ve amb un punt ens classificariém per la final, que seria la guinda a una fantastica temporada de l'equip que entrena en Tomeu Capó.
Sempre hem duit la iniciativa i presionat fins el final, peró no hem pogut encertar en les ocasions que hem disposat.

diumenge, 11 de maig del 2014

RESULTATS FUTBOL BASE DE DIUMENGE.


Avui matí han jugat els nostres 3 equips més petits, amb bons partits de tots ells, amb gols, emoció i bons resultats, fruit del gran treball d'aprenentatge que estan fent, l'alevi A ha guanyat en un partit entretingut a el Sant Lluís per 5 a 3, amb bones jugades i un bon treball en equip.
L'alevi B segueix amb una temporada espectacular i ha guanyat per 0 a 8 en el camp del Penya i ja te 9 punts d'avantatge amb el segon classificat a falta de 4 partits, de nou amb un joc ofensiu i ordre de tot l'equip.
L'equip benjamí ha conseguit un emocionant empat a 4 gols, en un partit que teniem molt en contra pero els jugadors a base de lluitar i jugar amb paciencia han conseguit remuntar, enhorabona també per ells.

ALEVÍ A. CE FERRERIES A 5 - CCE SANT LLUÍS 3.

Gols: Pere Pons 2, Bruno Carreras, Toni Goñalons i Marc Febrer.

Enhorabona a l'equip que entrena Quel Carreras per la gran victoria en un partit amb moltes ocasions de gol.


ALEVÍ B. PENYA CIUTADELLA 0 - CE FERRERIES B 8.

Gols: Josep Truyol 3, Guillém Marqués 2, Ruben Alcaide, Toni Gomila i Marc Anglada.


BENJAMÍ. PENYA CIUTADELLA 4 - CE FERRERIES 4.

Gols: Toni Marques, Marc Barber, Lluc Sintes i Felip Coll.

dissabte, 10 de maig del 2014

RESULTATS FUTBOL BASE JUGATS AVUI.


Avui matí han jugat els nostres 2 equips infantils, amb sort distinta els b que jugaven en el camp de l'Sporting han perdut per 3 a 0 en un partit que no ens han sortit les coses tot i que sempre hem lluitat per poder escurçar distancies i l'infantil A ha tornat a guanyar de manera clara 5 a 1 a el Penya Orient un rival que no ha baixat els braçós peró s'ha vist superat per la nostra força i velocitat, ja en el primer temps hem fet 3 gols i el partit ha quedat sentenciat, amb aquest resultat seguim liders a falta de 2 partits.


INFANTIL A. CE FERRERIES A 5 - PENYA ORIENT 1.

Gols: Adriá Pons 2, Jordi Moll, Marc Meliá i 1 en propia porta.


INFANTIL B. SPORTING MAHON 3 - CE FERRERIES B 0.

dimecres, 7 de maig del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H. A ES MIGJORN AMB L'EQUIP!!


17ªJORNADA. CD MIGJORN - CE FERRERIES.

Aquest diumenge arriba el partit decisiu de cara el devenir a la lliga, jugarém en el camp del líder Migjorn un partit que será tota una final per nosaltres que esteim obligats a guanyar per sortir liders i dependre de nosaltres en el darrer partit, l'equip migjorner que ha mostrat ser un equip consistent ben ordenat i treient molt profit de les jugades d'estrategia, la qual els hi ha fet guanyar molts de punts, a ells els val un empat fins i tot ja que els 3 punts que tenen d'avantatge i la victoria que van conseguir en el nostre camp fa que tinguém que conseguir els 3 punts.
Després de la gran victoria del passat diumenge a Alaior, l'equip esta amb moltes ganes d'afrontar aquest partit i sortir a per totes, nosaltres ens trobarém un equip segurament ordenat en defensa com el partit d'anada, esperant trenar alguna contra i aprofitar alguna jugada a pilota aturada.
Tindrém que estar molt concentrats tot el partit per no tenir cap ensurt i poder aprofitar les ocasions que es presentin.

Per aquest partit animam a la nostra afició que vagi diumenge a les 17 en el camp de Los Nogales a Es Migjorn per donar suport a l'equip que ho necessitará, entre tots ho aconseguirém, endavant equip.

FORÇA FERRE!!!

JUVENIL. DISSABTE A LES 17.00 H.


13ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.

L'equip juvenil que es campió de fa diez jugará el darrer partit de lliga a casa, el rival el Sami quart classificat i un dels rivals que defensivament i com a blog més ens ha complicat en les diferents vegades que hi hem jugat, nosaltres sense pressió intentarém oferir un bon partit a la nostra afició i acabar la temporada de la millor manera, davant tindrem un equip combatiu que esperara ordenat la seva ocasió de sorprendre, amb intensitat i ordre esperem sumar una nova victoria en aquesta fantástica temporada del juvenil entrenat per Fonso Rico.

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE PER CAP DE SETMANA.


Aquest tornara a ser un cap de setmna intens per els nostres equips, ja en el tram final de la temporada amb partits importants per els nostres equips que jugarán per seguir amb la bona dinámica de joc i resultats de la temporada.

CADET. DIUMENGE A LES 19.00 H.

4ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

16ªJORNADA. CE FERRERIES A - PENYA ORIENT.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.30 H.

16ªJORNADA. SPORTING MAHON - CE FERRERIES B.


ALEVÍ A. DIUMENGE A LES 11.00 H.

12ªJORNADA. CE FERRERIES A - CCE SANT LLUÍS.


ALEVI B. DIUMENGE A LES 11.00 H.

14ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES B.


BENJAMINS. DIUMENGE A LES 9.45 H.

12ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA B - CE FERRERIES.

dilluns, 5 de maig del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 16. PG: 10. PE: 3. PP: 3. GF: 32. GC: 15. AV:+17. PUNTS: 33.

Golejadors: 11 Gols: Lluís Lopez. 7 Gols: Toni Catalá. 6 Gols: Helenio Olives. 5 Gols: Oscar Pons i Quel Enrich. 4 Gols: Fabri Miranda. 3 Gols: Nil Meliá. 2 Gols: Xavi Barber i Jose Marqués. 1 Gol: Angel Pulido i Toni Rodriguez.

JUVENIL. LLIGA. CAMIPONS.
Classificació: 1er. PJ: 10. PG: 9. PE: 1. PP: 0. GF: 30. GC: 7. AV:+23. PUNTS 28.

Golejador: 17 Gols: Carlos Febrer. 12 Gols: Sergi Sansaloni. 7 Gols: Albert Guasch. 6 Gols: Sergi Mercadal. 5 Gols: David Pons. 4 Gols: Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons i Toni Coll.

CADET. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 3. PG: 3. PE: 0. PP: 0. GF: 16. GC: 4. AV: +12. PUNTS: 9.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 15. PG: 14. PE: 1. PP: 0. GF: 71. GC: 11. AV: +60. PUNTS: 43.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 15. PG: 7. PE: 3. PP: 5. GF: 39. GC: 21. AV: +18. PUNTS: 24.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 11. PG: 3. PE: 0. PP: 8. GF: 20. GC: 56. AV: -36. PUNTS: 53.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 13. PG: 11. PE: 0. PP: 2. GF: 75. GC: 30. AV:+45. PUNTS: 85.

BENJAMINS. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 11. PG: 2. PE: 4. PP: 5. GF: 25. GC: 35. AV: -10. PUNTS: 54.

diumenge, 4 de maig del 2014

REGIONAL PREFERENT. CE ALAIOR 2 - FERRE 4.


L'equip regional que entrena Pere Vadell, ha conseguit una victoria providencial en el camp de l'Alaior per 2 a 4, en el que posiblement sigui sense cap dubte el millor partit del nostre equip en la lliga, avui sabent de la importancia dels 3 punts l'equip ha sortit a per totes contra un equip que té molt bona sortida a la contra i molt combatiu, els jugadors s'han empleat a fons fins el darrer minut dels 7 que han afegit, en un dels forts de l'equip alaiorenc les jugades d'estrategia han conseguit els 2 gols, a part de les sortides de corners hem treballat i presionat molt be la seva sortida, ja que en jugada no ens han creat molt perill mentre que nosaltres hem tingut bones opcions per fer més gols, en el tram final el futbol ha estat just amb nosaltres.

Durant l'inici de partit la bona organització i intensitat ha fet que tinguessim en control absolut del partit, ja en els primers 5 minuts hem pogut fer el primer gol, peró no hem pogut arribar, en el minut 12 Oscar Meliton amb el cap ha ficat una pilota en el pal, peró en el refus en Lluís Lopez no ha perdonat fent el primer gol, l'equip local ha estirat més lineas peró hem estat encertats i fent bones ajudes en defensa, ha estat en un corner i en la primera ocasió que arribaven en el minut 24 que empataven, ha estat un cop dur ja que fins després haviem estat superiors, el partit ha quedat obert i l'Alaior agafat més moral, peró hem sabut contrarrestar els seus intents amb pilotes llargues, nosaltres hem fet bones combinacions avui, fins el descans hem tingut 2 bones aproximacions, a més de un clar penal sobre Quel Enrich i un altra falta a Helenio dins l'area, avui els nostres jugadors hi han posat molta intensitat i la recompensa tenia que arribar.

L'equip ha sortit a per totes arriscant en el segon temps, conseguint en Quel Enrich el segon gol en el minut 2 de la represa, hem tingut bons moments de futbol sense perdre la cara en el partit tot i tenir un equip que juga molt fort, i fet algunes faltes que mereixien targeta, peró a mesura que passaven els minuts hem arribat en 2 ocasions molt clares davant el porter que ha aturat de manera fantastica, quan ells anaven a per l'empat, la primera d'elles en una bona jugada de Helenio per la banda que no hem pogut convertir per poc i una altra que ha tret el porter a Xavi amb el peu, poc després ha arribat l'empat alaiorenc amb un altra corner, no podia ser tant injust els futbol avui amb el nostre equip i en el minut 89 en una gran sortida nostra i per velocitat la pilota ha quedat per Nil Meliá que ha fet el 2 a 3 que ha desfermat l'euforia dels jugadors i aficionats que hi havia a Alaior, teniem que estar atents en els minuts afegits en que hi ha hagut varies incidencies com una agressió a Fabri i allargat 7 o 8 minuts, en una altra contra hem tingut una dobla ocasió que han tret damunt la linea de gol, en el minut 95 ha arribat la sentencia quan en Toni Catala en una bona jugada ha retallat el defensor i fet el definitiu 2 a 4, que ha fet justicia a el gran partit dels nostres jugadors que ens permet tenir opcions.

La setmana que ve partit més que decisiu a Es Migjorn sera una gran final, en que si guanyam sortirem liders a falta de 1 partit, necessitam l'ajuda de la nostra afició per conseguir la victoria ja ho sabeu diumenge que ve a les 17 hores a Es Migjorn, l'equip amb les maximes ganes de donar ho tot i treure els 3 punts.

Enhorabona a tot l'equip per la gran victoria, FORÇA FERRE!!!

RESULTATS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.


Aqui vos deixam els resultats dels nostres equips de futbol base, molt be en lineas generals, conseguint grans resultats i el més important un bon futbol.
L'equip cadet amb les 2 victories en els 3 darrers dies ho te encaminat per jugar la final, l'equip infantil A ha guanyat un partit dificil en el camp del Seislan 1 a 2 a pocs minuts del final que ens permet seguir liders en solitari.
Els infantils b van fer un gran partit per guanyar de manera clara 6 a 2 a la Unió que els deixa tercers i com a millor equip de la seva edat.
L'equip alevi A que entrena Quel Carreras ha guanyat en un partit obert i treballat per 1 a 2 en el camp del Dosa.
Els alevins b segueixen amb la gran temporada de joc i futbol, conseguint una clara victoria per 8 a 2 contra el Menorca, hem pogut veure bones jugades i grans gols de un equip que ho ha donat tot fins el final.
Ahir els benjamins que entrena en Canari van empatar 2 a 2 a casa contra el Penya Orient, un partit obert amb moltes ocasions i els dos equips cercant la victoria, a punt vam estar de guanyar, peró el més positiu va ser el treball i ganes dels jugadors.

CADET. CE FERRERIES 4 - SPORTING MAHON 2.

Gols: Francesc Gomila 2, Josep Capó i Toni Sintes.


CE FERRERIES 4 - CCE SANT LLUÍS 1.

Gols: Francesc Gomila, Toni Sintes, David Janer i Josep Capó.


INFANTIL A. UD SEISLAN 1 - CE FERRERIES A 2.

Gols: Lluís Triay i Alex Janer.


INFANTIL B. CE FERRERIES B 6 - UD MAHON B 2.

Gols: David Marrades 3, Bosco Barber, Josep Allés Naranjo i 1 en propia porta.


ALEVI A. DOSA CF 1 - CE FERRERIES A 2.

Gols: Pere Pons i Dani Hidalgo.


ALEVI B. AT VILLACARLOS 3 - CE FERRERIES B 4.

Gols: Josep Truyol 2, Marc Anglada i Toni Gomila.


CE FERRERIES B 8 - MENORCA AT 2.

Gols: Marc Anglada 2, Josep Truyol 2, Ruben Alcaide 2, Albert Pons i Guillem Marqués.


BENJAMINS. CE FERRERIES 2 - PENYA ORIENT 2.

Gols. Sergi Rovellada i Adriá Barber.


JUVENIL. CE ALAIOR 0 - FERRE 3.


Ahir capvespre l'equip juvenil no es va relaxar tot i ser campió, conseguint una clara victoria per 0 a 3 en el camp de l'Alaior, els gols van ser en el primer temps en que vam sortir amb la mateixa intensitat i ordre de cada setmana, no van tardar en arribar les primeres ocasions, peró vam tenir que espera en el minut 20 per veure el primer que va fer en Sergi Mercadal, el gol va deixar ferit l'equip local que es va veure superata amb claredat fins el descans, en Carlos Febrer va fer un bon gol en el minut 29 era el 0 a 2, encara abans del descans vam poder veure el tercer gol que va ser el defintiu quan Albert Guasch no va fallar.
En el segon temps, vam controlar el joc esperant la nostra opció l'equip alaiorenc va tirar d'orgull per no rebre més gols, es van veure menys ocasions de gols, peró a nosaltres ja ens bastaba seguir tocant i no rebre cap gol per no tenir cap ensurt.
D'aquesta manera 3 punts més que deixaran la classificació amb un gran avantatge.
La setmana que ve ens visitara el Sami.
ENHORABONA EQUIP, PER SEGUIR AMB LES MATEIXES GANES CADA JORNADA.

dijous, 1 de maig del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.30 H.


16ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

El diumenge l'equip de regional tindrá un partit transcendental per el devenir de la competició, ja que jugam en el camp de l'Alaior un dels rivals directes i que ara te dos punts més que nosaltres, per lo que necessitam la victoria per poder aspirar a el titol de lliga, l'equip alaiorenc ha anat de menys a més i ara estan amb molta moral i confiança, fent bons resultats i dificil de batre, será un partit molt intens en que tindrém que estar atents a les rapides sortides, a més d'estar atents en totes les posicions i anar a per el partit ja que necessitam els 3 punts i d'aquesta manera els passariem, segur dins el seu camp farán molta pressió desde l'inici ja que es un blog fort, tant en defensa com fisicament.

Els jugadors esperen amb ganes poder donar ho tot i oblidar la derrota contra el Norteño, per el partit en Pere Vadell podrá recuperar els jugadors, sancionats i que no van poder jugar el passat diumenge, anims equip, a per totes ho podem aconseguir.

JUVENIL. DISSABTE A LES 17.30 H.


12ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

L'equip juvenil amb el campionat assegurat quan encara hi resten per disputar 3 partits, jugará en el camp de l'Alaior que es juga el subcampionat amb la Unió i segur tindrá ganes de donar una alegria a la seva afició, a més per nosaltres ha estat un dels rivals més durs aquesta temporada i l'unic que ens ha guanyat en la final de copa, sense pressió intentarém anar a disputar com sempre i fer un bon partit i si potser guanyar, segur que veurem un partit obert i entretingut.

HORARIS DELS PARTITS FUTBOL BASE.


Aqui vos deixam els horaris dels nostres equips de futbol base, sera un cap de setmana de molta activitat ja que jugarán tots els nostres equips, amb importants i emocionants partits.

CADET. DIUMENGE A LES 10.00 H.

3ª JORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.


INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.30 H.

15ª JORNADA. UD SEISLAN - CE FERRERIES A.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.

15ª JORNADA. CE FERRERIES B - UD MAHON B.


ALEVI A. DIUMENGE A LES 16.30 H.

11ª JORANDA. DOSA CF - CE FERRERIES A.


ALEVI B. DIUMENGE A LES 10.00 H.

13ª JORNADA. CE FERRERIES B - MENORCA AT.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 11.00 H.

11ª JORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.


PREBENJAMINS. POLI DE CIUTADELLA.

A LES 11.30 H. CE MERCADAL A - CE FERRERIES A.

A LES 12.30 H. CE FERRERIES B - CE MERCADAL B.

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DIJOUS.


En aquest dia festiu 2 dels nostres equips han tingut competició, els cadets que segueixen en plena forma han guanyat 4 a 2 a l'Sporting Mahón un partit que hem dominat nosaltres i només en el darrer tram han pogut aprofitar per maquillar el resultat quan hem baixat els braços hem arribat a dominar 4 a 0, 3 punts més que ens deixen liders en solitari, el diumenge ens espera una nova jornada que podria ser bastant decisiva per aconseguir la classificació per la final de copa.

Els alevins b que entrena en Bep Pons, també ho estan fent molt be i segueixen liders després de 12 jornades en que els jugadors practiquen un futbol vistos i segueixen una bona progressió, avui en el sempre complicat cap del Villacarlos hem guanyat 3 a 4, ha estat un partit amb moltes alternancies en que hem remuntat i arribat a guanyar 2 a 4, peró un gol del combatiu equip local ha fet que haguessin d'estar molt atents, de nou hem creat molt perill en les sortides.

CADET. CE FERRERIES 4 - SPORTING MAHON 2.

Gols: Francesc Gomila 2, Josep Capó i Toni Sintes.


ALEVÍ B. AT VILLACARLOS 3 - CE FERRERIES B 4.

Gols: Josep Truyol 2, Marc Anglada i Toni Gomila.