dimecres, 7 de maig del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H. A ES MIGJORN AMB L'EQUIP!!


17ªJORNADA. CD MIGJORN - CE FERRERIES.

Aquest diumenge arriba el partit decisiu de cara el devenir a la lliga, jugarém en el camp del líder Migjorn un partit que será tota una final per nosaltres que esteim obligats a guanyar per sortir liders i dependre de nosaltres en el darrer partit, l'equip migjorner que ha mostrat ser un equip consistent ben ordenat i treient molt profit de les jugades d'estrategia, la qual els hi ha fet guanyar molts de punts, a ells els val un empat fins i tot ja que els 3 punts que tenen d'avantatge i la victoria que van conseguir en el nostre camp fa que tinguém que conseguir els 3 punts.
Després de la gran victoria del passat diumenge a Alaior, l'equip esta amb moltes ganes d'afrontar aquest partit i sortir a per totes, nosaltres ens trobarém un equip segurament ordenat en defensa com el partit d'anada, esperant trenar alguna contra i aprofitar alguna jugada a pilota aturada.
Tindrém que estar molt concentrats tot el partit per no tenir cap ensurt i poder aprofitar les ocasions que es presentin.

Per aquest partit animam a la nostra afició que vagi diumenge a les 17 en el camp de Los Nogales a Es Migjorn per donar suport a l'equip que ho necessitará, entre tots ho aconseguirém, endavant equip.

FORÇA FERRE!!!