dilluns, 12 de maig del 2014

JUVENIL. FERRE 6 - UE SAMI 1.

L'equip juvenil va conseguir una contundent victoria davant el Sami, de nou els jugadors que entrena Fonso Rico no van baixar els braços i van sortir a per totes, cosa que va fer que desbordessin per complet l'equip ciutadellenc que es va veure incapaç d'aturar el nostre joc i ja en el minut 5 guanyavem 2 a 0 i la cosa encaminada, vam aprofitar aquests minuts de joc en que el Sami va quedar tocat per fer fins a 3 gols més per lo que el resultat en el minut 20 era de un clar 5 a 0, amb bons gols i jugades en equip, en Carlos Febrer amb 2 gols pitxixi destacat, també van marcar en Sergi Mercadal que va obrir el marcador en el primer minut i va donar intensitat i claredat a l'atac, el quart gol va ser en propia porta, el cinqué gol el va fer de un bon xut en David Pons.
A partir d'aqui vam anar a controlar més el joc, ja que el marcador estava clar les ocasions van seguir arribant, peró no va ser fins avançat el segon temps que vam fer el sisé gol quan Jandro Pozo que ahir va jugar de jugador de camp va rematar de manera implacable i anotant.
No queda més que felicitar a l'equip juvenil que entrena Fonso Rico per la fantastica temporada que ens han obsequiat i fer disfrutar, ara queda un partit en el camp de l'Sporting que sera el tancament de temporada, a finals de mes tindrém un interessant torneig a Es Castell contra els equips que han jugat a lliga nacional.