diumenge, 18 de maig del 2014

JUVENIL. SPORTING MAHON 0 - FERRE 3.

L'equip juvenil es va despedir de la competició oficial amb una nova i clara victoria per 0 a 3 en el camp de l'Sporting, tot i el campionat de nou l'equip que entrena Fonso Rico van tornar a mostrar serietat i molta solidesa com a blog, a més de la superioritat en tots els aspectes l'equip maones hi va posar moltes ganes, presionant amb força i jugant dur, peró ens vam imposar sense problemens, de nou en defensa vam estar molt atents sense donar opcions i en atac la nostra rapidesa va fer que es poguessin fer 3 gols, en el primer temps en Sergi Mercadal va fer el primer era el minut 17 i després ja va ser més fácil controlar el joc i dur el partit alla on voliem. Es va arribar al descans amb el gol, a partir del segon temps la nostra superioritat fisica va fer que es marcassin 2 gols més el primer de Sergi Mercadal de nou que desde la seva reaparició ha tornat amb forma, va tancar el resultat el jugador cadet que ahir va jugar amb l'equip en Francesc Gomila, també va jugar en David Janer de l'equip cadet.

Ara un merescut descans per l'equip que ha fet una brillantissima temporada, abans els dies 31 de maig i 1 de juny jugarém el torneig des Castell, juntament amb el Villacarlos, Menorca i Penya Ciutadella tots de lliga nacional, sera un bon premi per l'equip poder-se medir contra els equips que han jugat en la categoria que nosaltres jugarém.

ENHORABONA A TOT L'EQUIP, ENTRENADOR, AJUDANT, DELEGAT I TOTS ELS JUGADORS DE LA PLANTILLA, PER LA FANTASTICA IMATGE I JOC QUE ENS HAU OFERT.