dissabte, 24 de maig del 2014

L'ALEVI B, CAMPIONS DE LLIGA!!

Avui matí l'equip aleví b que entrena Bep Pons "Roker", ha guanyat la lliga en vencer a un dificil Mercadal per 3 a 1, i culminant d'aquesta manera una fastantica temporada, en que han tingut una gran progressió, regularitat i bon joc, avui han tingut moltes ocasions per guanyar, en el minut 8 hem fet el primer gol en Toni Gomila ha estat l'autor, tot i que el Mercadal ha intentat reaccionar sempre hem tingut el domini de partit, peró un gol de l'equip visitant en el darrer minut del segon quart ha posat emoció.
Tot i els posibles nirvis dels nostres joves jugadors ho han sabut dur molt bé i combinant i amb feina d'equip han conseguit fer 2 gols, el primer de Hebert Velasco que ens donava avantatge i ha tancat a 3 minuts del final en Ruben Alcaide, que els dona el titol de lliga, a falta de 2 partits, després en acabar els jugadors ho han celebrat amb molta alegria.

Desde aqui volém felicitar a l'entrenador, ajudants, delegats i tots els jugadors per aquest gran exit.