diumenge, 4 de maig del 2014

JUVENIL. CE ALAIOR 0 - FERRE 3.

Ahir capvespre l'equip juvenil no es va relaxar tot i ser campió, conseguint una clara victoria per 0 a 3 en el camp de l'Alaior, els gols van ser en el primer temps en que vam sortir amb la mateixa intensitat i ordre de cada setmana, no van tardar en arribar les primeres ocasions, peró vam tenir que espera en el minut 20 per veure el primer que va fer en Sergi Mercadal, el gol va deixar ferit l'equip local que es va veure superata amb claredat fins el descans, en Carlos Febrer va fer un bon gol en el minut 29 era el 0 a 2, encara abans del descans vam poder veure el tercer gol que va ser el defintiu quan Albert Guasch no va fallar.
En el segon temps, vam controlar el joc esperant la nostra opció l'equip alaiorenc va tirar d'orgull per no rebre més gols, es van veure menys ocasions de gols, peró a nosaltres ja ens bastaba seguir tocant i no rebre cap gol per no tenir cap ensurt.
D'aquesta manera 3 punts més que deixaran la classificació amb un gran avantatge.