dissabte, 29 de març del 2014

RESULTATS PARTITS FUTBOL BASE.


CADET. CE ALAIOR 2 - CE FERRERIES 5.

Gols: Sergi Bosch 2, Toni Pons, Josep Capó i Pau Benejam.

L'equip cadet va conseguir el passat dijous una gran victoria, per 2 a 5 a Alaior el tercer classficat, els jugadors que entrena en Tomeu Capó amb un gran joc i ordre tactic, es van assegurar el subcampionat, totalment merescut amb la gran temporada que han fet, aixó es un bon premi per els jugadors, mostrant ser els millors.


INFANTIL A. UD MAHON 1 - CE FERRERIES A 4.

Gols: Jordi Moll 3 i Adriá Pons.

Nova victoria de l'infantil A en el camp de la Unió per un clar 1 a 4, d'aquesta manera seguim compartint liderat amb els Boscos, seguim amb la bona linea de resultats.


INFANTIL B. CE FERRERIES B 4 - PENYA ORIENT 1.

Gols: Kevin Pina, Bosco Barber, Pere Allés i Joan Sans.

Victoria treballada de l'infantil b, un partit que s'ha complicat en el primer temps amb un gol del Penya, peró amb paciencia i feina hem conseguit capgirar el resultat, hem patit més del que diu el marcador, ja que a falta de 5 minuts guanyavem 2 a 1, peró en el tram final dues bones jugades han sentenciat el partit.

ALEVI B. CE FERRERIES B 5 - CD MENORCA B 4.

Gols: Ruben Alcaide 2, Toni Gomila, Guillem Marqués i Marc Anglada.

Gran partit el que hem pogut veure avui matí entre els dos primers classficats de lliga, amb moltes ocasions i obert, nosaltres hem conseguit la victoria i liderat en solitari, de nou els jugadors a base d'esforç i jugar en equip han conseguit una valuosa victoria.