diumenge, 23 de març del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - UE SAMI 0.

Avui capvespre l'equip de regional que entrena Pere Vadell, ha conseguit una valuosa victoria contra el Sami 1 a 0 per seguir amb les maximes aspiracions de fer campions de lliga i seguim a 2 punts del Migjorn, quan encara falten 7 partits, en el partit d'avui hem estat superiors i dominat a l'equip ciutadellenc, un rapid gol de Oscar Meliton en el minut 2 ha estat suficient, a partir d'aqui hem estat concentrats en defensa i presionat en la zona mitja per no donar opcions a tenir cap ensurt, el Sami no ha arriscat i ha costat trobar espais peró en 3 aproximacions hem pogut ampliar el resultat, en una falta Fabri ha ficat la pilota en el pal, la tonica del partit ha estat així fins el descans.
En la represa el Sami sa estirat més i nosaltres hem pogut finalitzar 2 bones contres peró no hem estat encertats, també han anulat un gol a Omar, fins el darrer minut hem tingut que estar atents per no tenir cap més ensurt, al final victoria que hauria pogut ser més amplia, peró el més important han estat els 3 punts.
La setmana que ve una dificil sortida en el camp de l'Atletic Ciutadella en que tindrém que anar a per els 3 punts.
MOLT BE EQUIP, SEGUIM PAS A PAS CAP EL TITOL DE LLIGA.