dilluns, 17 de març del 2014

JUVENIL. UE SAMI 2 - FERRE 3.

L'equip juvenil que entrena Fonso Rico, va obtenir una important victoria en el camp del Sami 2 a 3 i d'aquesta manera treure un bon avantatge amb l'equip ciutadellenc, el partit no va ser fácil ja que l'equip local va jugar molt fort per frenar el nostre joc, peró amb paciencia vam saber trobar la nostra opció de conseguir la victoria, el Sami es va avançar en el minut 10, peró l'equip va saber reaccionar i en el minut 15 en Sergi Mercadal que ha tornat amb força va fer l'empat, el partit era de molta lluita, peró nosaltres vam saber imposar la nostra superioritat, en el minut 39 va arribar el segon gol nostre que va fer en Sergi Mercadal, amb el marcador a favor es va arribar al descans.
En la represa l'equip ciutadellenc es va trobar amb un gol en el minut 6, aixó va fer que ells es cresquessin i defensassis amb molta força en algunes ocasions, peró els jugadors a base de insistir van trobar la seva recompensa quan en Miquel Febrer va fer el gol de la victoria a falta de 6 minuts, a partir d'aqui vam aguanatar l'intent de reacció local, una gran victoria que ens dona 6 punts d'avantatge amb el Sami.
Ara ens esperen dos partits a casa per poder encaminar el titol de lliga, enhorabona a tot l'equip vos ho mereixeu.