diumenge, 9 de març del 2014

REGIONAL PREFERENT. UD MAHON 1 - FERRE 2.

L'equip de Regional que entrena en Pere Vadell ha conseguit una important victoria per 1 a 2 en el camp de la Unió, un equip gens fácil que ha incomodat, peró els jugadors amb un gran esforç i intensitat han conseguit aguantar el marcador i treure els 3 punts de manera justa, en el primer temps hem duit el ritme de partit, tinguent una bona ocasió en els primers minuts, el partit era intens, sempre amb un equip maonés ordenat que presionava la nostra circulació peró amb ofici i paciencia hem sabut esperar la nostra oportunitat, en el minut 44 en Xavi Barber ha fet el primer gol i arribat al descans amb avantatge,
A partir del segon temps el partit ha seguit igual amb ritme i lluita per la zona mitja, ells en una contra desde fora de l'area han conseguit l'empat peró l'equip no sa desesperat i en el minut 15 en una bona jugada desde la banda ha servit perqué en Nil ens tornes a posar en avantatge, així amb 1 a 2 i controlant el joc, sense donar descans a l'equip local i tinguent alguna aproximació per haver sentenciat hem sumat els 3 punts que ens deixen en la primera posició, la setmana que ve una altra dura sortida en el camp del Menorca.
Desde aqui volém felicitar a tot l'equip per aquesta victoria, amb ordre i treball, Força Ferre.