dissabte, 8 de març del 2014

JUVENIL. FERRE 5 - CE ALAIOR 2.

L'equip juvenil que entrena Fonso Rico ha conseguit una contundent victoria per 5 a 2 contra l'Alaior, fins avui l'unic equip que ens havia guanyat aquesta temporada en la final de copa i sempre s'havia mostrat un rival molt inocomde, avui els jugadors han sortit a per totes desde l'inici i han conseguit 3 gols en apenes 15 minuts lo que feia preveure un partit fácil, primer ha estat el reaparegut Sergi Mercadal que ha conseguit marcar en el minut 10, abans ja haviem avisat el gol ha fet mal a l'equip visitant que ha vist com 2 minuts després en Carlos Febrer feia el segon de vaselina en recollir un refus, els gols han envalentonat l'equip que ha posat setge a la porteria visitant i en Sergi Sansaloni en el minut 17 feia el 3 a 0, semblava el partit trencat, peró 2 minuts després l'Alaior ha recollit una pilota dins l'area per escurçar distancies, i 2 minuts després sense pensar-so en la segona aproximació han fet el 3 a 2 el partit recobrava vida, amb nosaltres tinguent el control i més ocasions per haver fet el quart gol, peró han anat passant els minuts i no arribava.
A partir del segon temps l'Alaior sa vist dins el partit i han apretat, sense donar massa perill, només en pilota aturada, nosaltres hem intentat agafar alguna contra, ha estat en el tram final quan hem pogut sentenciar el partit amb 2 gols més en Carlos Febrer de nou i ha tancat la golejada en Sergi Melia, la intensitat dels jugadors ha tingut justa recompensa amb aquesta victoria que ens deixa més liders, a la espera de la complicada sortida en el camp del Sami.