dilluns, 22 d’octubre del 2012

REGIONAL PREFERENT. MIGJORN 1 - FERRE 0.

Avui capvespre l'equip de regional ha perdut el primer partit de la temporada en el camp del Migjorn, un equip que comptava amb els mateixos punts que nosaltres, el resultat ha estat un ajustat 1 a 0.
El partit ha estat intens i dificil com es preveia en les reduides dimensions del camp del Migjorn, el partit ha començat amb els dos equips fent passades llargues per sorprendre a les defenses, en el minut 12 el Migjorn ha aprofitat una de les seves armes les jugades d'estrategia i en un corner ens han marcat el primer gol, ha estat un cop dur per l'equip que li ha costat poder refer-se i poder trobar espais contra un equip ordenat en defensa i intens, els jugadors ho han intentat fins el descans peró ens ha costat trobar la porteria contraria.
Després del descans la cosa ha cambiat i hem passat a dominar el partit amb claredat tancant el Migjorn dins la seva area, només en un parell de contres ens han posat en perill, mentres que hem començat a tocar i prest han arribat les primeres ocasions, de Guel Bosch i Helenio que han tingut molta movilitat, un gran xut de Fabri ha tocat en el pal ha estat el primer ja que mes tard de nou en un gran xut ha tornat a refusar el pal, no ha tingut sort en aquestes ocasions, tampoc quant hem fallat un penal en el minut 42 de la segona part, per ocasions en aquest segon temps mereixiem un empat com a minim, el temps passava entre quolca ocasió peró la pilota no volia entrar, finalment s'ha acabat el partit amb el resultat de 1 a 0, tot i la derrota continuam segons i amb opcions de poder lluitar per la primera posició, l'equip ha mostrat que pot jugar a un bon nivell en aquesta segona part.
La setmana que ve l'equip descansa per després afrontar el primer partit de la segona volta en el camp del Nortenyo.