diumenge, 7 d’octubre del 2012

COPA JUVENIL PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 3.

Ahir gran començament de l'equip juvenil que després de un llarg treball aquests 2 mesos d'entrenaments i les recents incorporacions, van trobar la seva recompensa en un partit molt treballat de tot l'equip per treure els 3 punts, amb una gran lluita i ordre vam poder anant superant el Penya que compta amb jugadors que toquen be la pilota, a part dels 3 gols vam disposar de bones ocasions de Samba, Xavi Ponsetí i 2 bones arribades de David Martinez.
El partit prest el vam posar de cara amb un bon gol de Samba Bah que va superar la defensa per potencia i velocitat, durant aquest primer temps vam poder controlar les arribades de l'equip local que davant era bastant rápid peró el bon treball en defensa de tot l'equip, va fer posible que el resultat no es mogués fins avançat el primer temps quant ens van empatar, abans haviem disposat de 2 bones ocasions per haver fet el segon gol, amb empat es va arribar al descans.
La segona part l'equip va sortir amb molta concentració i van venir bons minuts del nostre equip en Josep Janer Florit va conseguir el segon gol i després vam disposar de 2 bones ocasions per sentenciar, peró en una de les primeres arribades del Penya després de un corner van fer l'empat, l'equip no es va rendir i poc després en Miquel Pons conseguia el definitiu 2 a 3 finalitzant una bona jugada, va tocar aguantar fins el final, peró amb l'orgull de no deixar fugir el partit ho vam aconseguir, i aquests primers 3 punts de l'equip que entrena en Santi Medina poden ser molt importants per anar agafant força per la competició i lluitant en cada partit per competir de la millor manera.
Una gran alegria per tot l'equip que es mereixia una victoria aixi.