diumenge, 28 d’octubre del 2012

INFANTIL B. SPORTING MAHONÉS B 0 - FERRE 1.

Molt bon começament de l'infantil b que entrena en Serín ahir en el camp de l'Sporting Mahonés ja que van guanyar per 0 a 1, jugant un partit molt serio en que en cap moment es van relaxar i van tenir que correr amb insistencia tot el partit, ja que l'equip maonés no va donar mai el partit per perdut i durant bona part del partit el joc va estar obert en que els dos equips volien imposar el seu domini, després del descans l'equip va crear perill en atac i així en el minut 12 va arribar el gol que va fer en Christian Cantero, els darrers 20 minuts amb un bon treball d'equip es va conseguir mantenir el resultat, ahir es va veure l'equip no será fàcil de vencer ja que amb ordre i intensitat ho donara tot en cada partit.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.