diumenge, 28 d’octubre del 2012

ALEVI B. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 4.

Ahir mati l'equip alevi b va debutar amb una victoria per 2 a 4 en el camp del Penya Ciutadella, va ser un partit en que vam ser molt superiors a l'equip contrari ja que a part dels 4 gols es van crear moltes ocasions de gol, ja que la rapidesa del joc d'atac desbordava la defensa rival, primer va ser n'Albert Haro que va inaugurar el marcador, un gol que va donar mes moral en els nostres jugadors que en tot moment van jugar ordenats i treballant en tasques de recuperació de la pilota i sortir amb rapidesa cap a la porteria contraria, ja en el segon quart en Bruno feia el segon gol que posava el partit molt a favor, el Penya mai es va rendir conseguint reduir distancies peró nosaltres amb tranquilitat no ens vam posar nerviosos i vam poder anotar 2 gols mes per sentenciar el partit, en Marc Febrer i en David Cardona van marcar el tercer i quart gol, mentre que abans el Penya havia anotat el segon gol, fins el final va seguir el nostre domini en que vam crear mes ocasions de gol.
Una bona victoria en un partit molt complert del nostre equip, continuant amb aquestes ganes en cada partit podrém jugar de tu a tu contra els altres equips.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA VICTORIA BEN TREBALLADA.