diumenge, 28 d’octubre del 2012

JUVENIL. FERRE 2 - CE ALAIOR 0.

Ahir capvespre l'equip juvenil que entrena en Santi Medina, ens va sorprendre amb un gran partit contra l'Alaior que van guanyar per 2 a 0, durant tot el temps de joc els jugadors van lluitar per contrarrestar el perill visitant, frenant molt be en la zona mitja i arribant en perill a la seva defensa, després de una gran passada en Sergi Mercadal va fer el primer gol en el minut 19 aixó va donar tranquilitat a l'equip al mateix temps que el va carregar de moral per seguir controlant la situació fins el descans, a falta de 10 minuts per el descans va començar a caure una forta tromba d'aigua deixant el camp embassat en poc temps, el segon temps va començar amb retrás ja que es va xerrar si el suspeniem, aixó va obligar a fer un desgast mes gran amb el camp carregat, peró l'equip amb una mostra d'actitud i ordre va saber contrerrestar les ocasions visitants per empatar, mentre que nosaltres vam saber aprofitar una bona ocasió per sentenciar el partit, en Samba Bah marcava en el minut 35 del segon temps, fins el final va ser més fàcil de controlar, en cap moment ens vam relaxar per donar vida a l'equip visitant, i conseguint d'aquesta manera la segona victoria, que donara moral i confiança per els proxims partits i fer un bon paper.
La setmana que ve de nou a casa contra el Sant Lluís.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA.