diumenge, 22 d’agost del 2010

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. FINAL. BARÇA 8 - PENYA ESP 2.







TORNEIG NACIONAL JUVENIL. GRAN FINAL FC.BARCELONA 8 - PENYA CIUTADELLA 2



Gran ambient amb 800 persones en es camp per disfrutar de una gran final entre el Barça i el Penya Ciutadella, en un partit que va quedar resolt prest, perque els jugadors blaugrana es van treure tota sa qualitat que duen a dins, i van fer disfrutar en els aficionats amb un futbol de molt de nivell, de s'estil que practica es primer equip.



Amb un joc rapid i precis, van desbordar el Penya, que tambe va acusar es gran esforç des dia anterior en que van fer un gran partit per eliminar el Betis, pero que ahir ses futures estrelles del Barça van posar es nivell molt alt.



Els 2 gols dels blaugrana en els primers 15 minuts van ser una llosa molt grossa per els jugadors del Penya, i es que ahir jugadors com en Rafa Alcantara, Etock, Ceballos, Espinosa, Deulofeu i companyia van mostrar que prest estaran a punt per jugar en es primer equip.



El Penya Ciutadella va poder fer 2 gols, es primer de un fall des porter i es segon den Joan Pons que ha demostrat que sera un dels bons jugadors de Menorca juntament amb altres del Penya que han fet un bon torneig.



El Barça aixi, va quedar campio des torneig, amb un resultat clar i demostrant que seran dels candidats a fer campions a sa divisio d'honor, en que 4 dels seus jugadors ja han jugat amb el Barça B de segona divisio.



Els golejadors van ser per part del Barça: Rafa Alcantara 3, Mauro 2, Ella, Adamu i Ceballos.



Per part del Penya: Jesus p.p i Joan Pons.