dissabte, 7 d’agost del 2010

AMISTOS. FERRE 1 - SPORTING MAHONES 2.

Intens partit el que han jugat avui vespre els nostres jugadors contra tot un 2ªb, en el partit a benefici de la Creu Roja, hem perdut per un ajustat 1 a 2, pero hem donat la cara en tot moment.

Desde el començament des partit, ja sen's ha posat en contra ja que els mahonesos s'han avançat en es minut 2 amb una jugada rapidissima, que ha posat el 0 a 1, l'Sporting despres ha tingut una fase en que ha fet una gran pressio, i intentava arribat a porteria amb pilotes llargues i rapides, noltros hem tingut dues o tres ocasions amb jugades a pilota aturada que hem rematat amb bastant de perill, pero l'Sporting ha fet el 0 a 2, en una jugada de contraatac rapid, un resultat que semblava seria costa amunt per es nostres jugadors pero no han baixat els brassos i han seguit lluitant fins que en el minut 41 en Paulo ha fet es gol, que deixava es marcador ajustat a sa mitja part.

Hem de dir que es nostre entrenador, com es normal en aquesta epoca ha fet bastantes proves tot i tenir 5 baixes, Kevin, David Melia, Abel, Alzina i Guel Bosch, ja que en el segon temps ha fet bastants canvis, que han donat a donar aire, ja que tots els jugadors han fet una gran despesa fisica, per aturar a tot un 2ªb, i es que els mahonesos han comptat amb tot s'equip a excepcio d'en Fullana.

La segona part ha estat mes trabada que la primera en que s'ha vist mes joc, pero hem aguantat molt be, i fins i tot ens hem permes es luxe d'anar per s'empat en els darrers minuts.

Un resultat que es lo de menys ja que haura servit per fer un bon entrenament i que els jugadors agafin moral de cara el partit de dilluns a Alaior en que ens jugarem anar a sa final des Torneig Illa de Menorca.

Un equip es nostre que poc a poc va agafant ritme, de cara estar a punt el dia 29 d'agost a casa contra el Santanyi.