dissabte, 21 d’agost del 2010

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 2ª SEMIFINAL. BARÇA FINALISTA.

2ªSEMIFINAL. CE FERRERIES 2 - F.C.BARCELONA 4.

Gran partit el que vam poder veure ahir vespre amb una gran entrada al voltant de 900 persones van poder disfrutar des partit que van fer els nostres juvenils contra tot un Barça de divisio d'honor, amb 4 jugadors que 1 dia abans havien jugat amb el Barça b.

El Barça va començar dominant es partit, ja que els nostres jugadors van tardar un poc a entrar dins es partit, entre nirvis i davant tenir s'equip que tenien, pero despres dels 15 primers minuts es van destapar i van estar plantant cara en el Barça durant tot es partit i nomes 2 gols en els darrers 10 minuts ens van deixar sense sa possibilitat de donar sa sorpresa i jugar sa final.

Els jugadors visitants tot i avançar se en es marcador damunt es minut 20, no va fer que els nostres jugadors es vinguessim avall, i a partir d'aquell minut i fins es final de la primera part van venir ses grans jugades nostres, primer amb un golas de crack que va clavar per totat s'escaire en Clavijo en es minut 26, un gol que ens va donar molta moral ja que vam estar lluitant de tu a tu, contra el Barça fins es descans, i encara hi quedava sa gran jugada d'en Martin Pasantes que va fer un altra golas, en superar el seu defensa en es minut 39 cosa que va desbordar s'alegria en els jugadors que anaven guanyant al Barça.

En el segon temps, vam sortir amb totes ses ganes de defensar es resultat, amb concentracio i molta lluita, per dificultar sa qualitat dels barcelonistes, i en es minut 61 hi va haver sa jugada clar que hagues pogut cambiar definitivament es partit, quant novament en Clavijo en un altra xut magistral de falta va tirar en es poste, lo que hagues significat es 3 a 1, pero coses del futbol, els equips amb molta qualitat no acostumen a fallar i en Gerard Deulofeu que va jugar s'europeu sub 17, va fer s'empat a 2, tot i aixi vam seguir presionant molt be i posant les coses molt dificils en el Barça i no va ser fins en es minut 83 des partit quant n'Etock que havia sortit en aquest segon temps va fer es 2 a 3, els jugadors del Ferre van intentar anar cap endavant ja sense res a perdre a cercar s'empat, i 2 minuts despres en una contra rapida novament n'Etock va fer es 2 a 4 definitiu.

Pero lo que es mes important els nostres jugadors, van fer suar de valent al Barça i van fer un gran partit tots els jugadors, ja que van estar a punt de donar una gran sorpresa.

Avui a les 18.00 hores jugarem contra el Betis, tambe de divisio d'honor amb ses ganes de posar lis, ses coses molt dificils.

ENHORABONA A TOTS S'EQUIP TECNICS I JUGADORS.