dijous, 26 d’agost del 2010

TERCERA DIVISIO. DIUMENGE A LES 17.00 H. FERRE - SANTANYI.

Aquest cap de setmana ja comença sa lliga, en aquesta primera jornada jugarem en es nostre camp, contra un dels equips forts de sa competicio, aspirant a ocupar una de ses posicions altes de sa lliga, un equip que mante es jugadors importants de sa temporada passada i que s'ha reforçat amb jugadors importants de sa categoria provinents del Ferriolense, Alcudia o Montuiri.
En aquesta estrena de sa lliga, intenarem començar amb bon peu davant els nostres aficionats i començar a sumar punts, ja que enguany comptam amb sa experiencia que no teniem l'any passat a sa categoria.
En principi els 4 fitxatges, Barto Alles, Josito Barranco, Kevin Sanchez i Jhonny, estaran a punt per debutar, de moment sa baixa que tenim confirmada es la den Jesus Sastre que a s'entrenament de dilluns es va fer mal a una cella i li van tenir que posar punts, per aixo anira convocat segurament en David Marti de s'equip juvenil.
Diumenge tots en es camp, a animar en es nostre equip per començar sa temporada en força i que els punts es quedin a casa.