dilluns, 9 d’agost del 2010

TORNEIG ILLA DE MENORCA. TORNADA. ALAIOR 0 - FERRE 0.

Aquest vespre hem jugat la tornada de les semifinals del torneig Illa de Menorca, a Los Pinos contra s'Alaior, en un partit en que no hem pogut marcar tot i tenir ocasions bastant clares, i amb aquest empat a 0, s'han classificat els alaiorencs per sa final, noltros jugarem contra el Mercadal per es 3 puesto dimarts dia 17 a les 20:30 Hores.
Es partit ha començat amb domini nostro des joc, contra un rival que durant tot es partit ha defensat es marcador favorable de la setmana passada, tot i aixo haguessim pogut guanyar es partit, ja que hem disposat de bastantes ocasions clares, fins i tot un poste d'en Kevin a sa primera part, que no ha entrat per molt poc, tambe ens han tret una pilotat damunt sa mateixa linea de gol, pero no sa pilota no volia entrar, es rival intentava sorprendre a sa contra i ha tingut un parell d'ocasions clares tambe.
En el segon temps, tot i cambiar quasi tot s'equip, ha continuat sa mateixa dinamica, en que intentavem jugar a s'atac, pero davant teniem un equip bastant ben ordenat, que s'han defensat dins el seu camp fins es darrer minut, hem tornat a tenir 3 o 4 ocasions bastant clares, sobretot 2 d'en Guel Bosch, per haver nos posat es marcador a favor.
Tot i no passar, ens hem de quedar amb sa imatge que ha donat s'equip, que ho ha intentat durant tot es partit, i ha dominat clarament a s'Alaior dins el seu camp, i demostrant que cada dia esteim millor, sa nota positiva ha estat que avui han jugat tots els 5 jugadors que la setmana passada estaven tocats.
Es proxim partit sera divendres dia 13 a Ciutadella contra el Penya Ciutadella juvenil de lliga nacional.