diumenge, 8 de novembre del 2009

TERCERA DIVISIÓ FERRE 3 - LLOSETENSE 1. PRIMERA VICTORIA!!!

Per fi ha arribat sa victoria, ens la haviem merescuda feia dies i avui davant el 5è classificat, hem fet un gran partit en tots els sentits tots els jugadors s'han deixat sa pell, el partit ha començat amb lleuger domini pel ferre, amb un parell d'arribades, el llosetense s'ha estirat un poc i el partit semblava mes obert, peró en es minut 45 ha arribat sa recompensa amb un gran gol d'en Raúl que ha fet un retall en es defensa a sa frontal de s'area i ha fet un xut colocat devora es poste, just després s'ha arribat as descans, un gol que ha vingut molt bé.
A la segona part el Ferre ha sortit decidit a sentenciar i que no ens escapes es partit i en es minut 55 n'Hector ha fet un bon gol de cap, semblava teniem es partit ben encarrilat peró, un penal als 67 mins, a posat un poc de nirvis, fins que en és minut 73 un penal fet a favor nostre a fet que en David Melá fes el definitiu 3-1, un partit que segur servirá per agafar moral i donar tranquiitat, de que ses coses a poc a poc van sortint, i ens acostumam a sa categoria.