diumenge, 8 de novembre del 2009

COPA REGIONAL. FERRE 3 - SAMI 2.

Bon partit des nostre equip ahir davant el Sami, vam aconseguir sa segona victoria de sa copa, un equip el Ferre que cada dia es van conjuntant més, ja que hem de tenir en compte que es un equip de formació per s'equip de Tercera i es un grupo totalment nou.
Es partit va començar amb un gol del Sami en els primers minuts, el partit tenia un to mes o menys igualat i ben avançada sa primera part en Lluís Lopez feia s'empat, amb aquest resultat s'arrivaba al descans. En la segona part va estar mes moguda i un joc més fluit pel Ferre, i en Marc Viroll va fer el segon gol peró just dos minuts després el Sami va empatar, en els 10 minuts finals el Ferre va apretar per aconseguir sa victoria, i en el minut 88 vam trobar sa recompensa i en Lluís Lopez va fer el definitiu 3-2 a poc del final.