dissabte, 14 de novembre del 2009

TERCERA DIVISIÓ. BINISSALEM 2 - FERRE 1.

No ha pogut ser, fins a falta de 5 minuts teniem l'empat en es dificil camp del Binissalem, en un partit on hem començat molt be a la primera part, tocant sa pilota amb domini nostro, fruit d'aixo ha arribat en es minut 25 es gol de n'Hector, peró el Binissalem en els 34 minuts ha fet es gol de s'empat, resultat amb el que s'ha arribat al descans. La segona part el Binissalem ha sortit amb més empenta per intentar fer es segon gol, mentres noltros ens defensavem bé, peró en el minut 85 el Binissalem ha fet el definitiu 2-1, una llastima ja que hagues sigut un resultat bo, tenint en compte el rival que teniem davant.
Ara endavant si l'equip segueix així, segur els resultats aniran venint, per exemple la setmana que ve que ens visita el Santanyi.