diumenge, 15 de novembre del 2009

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 3.

Partit mogut el que hem viscut avui capvespre contra el Penya, en el que han passat moltes coses, el Penya s'ha avançat prest amb un gol als 3 minuts, els jugadors nostros han intentat de totes apropar se a sa porteria contraria, i fruit d'aixó ha vingut sa jugada des gol nostro quant en jonathan ha fet un golas desde defora de s'areá, amb aquest gol hem arribat al descans. En la segona part hem intentat arribar amb rapidesa a sa porteria del Penya, hem fet colca ocasió, peró després de un corner sobre el minut 37 de la segona part, quant noltros ja jugavem amb 10 jugadors per expulsió d'en Miguel Caballo per raonar ha interpretat s'arbitre, a pesar de tot els jugadors han intentat de totes aconseguir s'empat i ha arribat es penal per mans que ha transformat en Jonathan tambe en es minut 40 de la segona part, semblava es partit estava resolt quant ens hem quedat amb 9 jugadors els minuts finals, ja que ens han deixat un jugadors nostre lesionat, i no hem pogut fer mes canvis i encara el Penya quant ja era sobre es minut 93 han fet el definitiu 2-3, un resultat excesivament dur, ja que jugavem amb 9 jugadors, lo més just era s'empat.