diumenge, 8 de novembre del 2009

JUVENILS LLIGA BALEAR. FERRE 3 - PLA NA TESA 0.

Un altra gran partit dels nostres juvenils, que están completant una temporada fantastica, que ja duen 18 punts en només 10 partits, es a dir amb una tercera part de sa lliga tenim més de la mitat des punts que necessitarem per sa salvació.
Es partit va començar un poc incomode ja que el Pla na Tesa a sa primera part va ser un rival dur, i vam arribar al descans amb 0-0, després en la segona part i va haver mes idees amb atac i vam fer més ocasions i van arribar els gols el primer en es començament de sa segona part d'en Biel Marqués, el Ferre va agafar es mando des partit clarament ja que es rival no creava perill gairebé, vam anar tenin ocasions fins que en Txiqui va fer el segon, es tercer gol va arribar en el darrers minuts i el va fer en Lluís Pons, un resultat clar que ens deixa en una molt bona posició, en un partit en el que no es van notar sa gran quantitat de baixes que teniem.