diumenge, 12 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. UE SAMI 1 - FERRE 5.

L'equip de regional ha començat amb força l'any, i ha seguit amb la bona senda en que el va acabar,avui en el camp de un rival complicat que havia fet un bon debut han guanyat per un contundent 1 a 5, durant el primer temps el Sami ha combatit i presionat per frenar la nostra superioritat tecnica, peró en el segon temps la nostra superioritat fisica ha fet que el partit hagi acabat amb una clara i contundent victoria, l'equip ciutadellenc no ha inquietat en tot el partit peró en una de les poque de que han disposat han encertat.
Un bon gol de Toni Catalá en el primer minut ens ha posat en avantatge, ha vingut després de una bona passada de Fabri que avui ha fet un partit espectacular, així com la resta de l'equip, que ha estat molt concentrat i posat un alt ritme de joc, després de l'empat del Sami han agafat força peró només per aturar les nostres internades, hem disposat de 3 bones ocasions per haver fet el segon gol, peró ha estat en el darrer minut en que hem fet el segon gol que ha estat clau, l'autor ha estat Helenio, el Sami ha quedat amb 10 jugadors en aquest primer temps.
El segon temps ha estat una altra historia l'equip no ha volgut sorpreses i ha apretat de valent mostrant una gran superioritat, el resultat hauria pogut ser més ampli, hem vist bones jugades colectives obrint per la banda, l'equip ciutadellenc s'ha vist impotens per aturar el nostre joc, i així Toni Catalá, Quel Enrich i Fabri en una gran jugada han fet 3 gols més deixant el resultat en 1 a 5, i mostrant que l'equip esta amb ganes en aquest inici de conseguir l'objectiu.
La setmana que ve tindrém un rival fort que també ha guanyat els 2 primers partits l'Atletic Ciutadella, amb el compromis de l'equip dirigit per Pere Vadell i la nostra gran afició lluitarém per conseguir una nova victoria.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA GRAN VICTORIA, ENDAVANT FERRE!!!