dilluns, 20 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - AT CIUTADELLA 1.

Ahir l'equip de regional que entrena en Pere Vadell va conseguir una nova victoria que ens deixa liders en solitari després de conseguir 9 de 9 punts, ahir va costar treballar de valent ja que l'Atletic Ciutadella va mostrar ser un bon rival que no ens va posar les coses gens fácils, el resultat 2 a 1, per lo que va tocar defensar i estar concentrats fins el final.
En l'inici del partit nosaltres vam dominar i ja en el minut 3 vam disposar de una gran ocasió que ens hagués donat avantatge, després hi va haver una altra internada per la banda que no vam poder rematar i un corner que per poc no vam poder rematar, semblava el partit podia caure del costat nostre peró damunt el minut 20 l'equip ciutadellenc va aprofitar una contra amb els seus rapids davanters per fer el primer gol, aixó ens va afectar i va constar reaccionar fins el descans, ells es van creixer i van tapar molt be els espais, l'equip ho intentava peró no vam poder trobar la fluidesa dels darrers partits.
Després del descans l'equip va sortir amb moltes ganes i en uns fantastics 5 minuts vam capgirar el marcador, primer en el minut 3 un gran pase en profunditat de Angel Pulido el va aprofitar en Lluis Lopez per xutar tal i com venia la pilota convertint un gran gol que posava la igualada, aixó va fer que l'equip apretés més i dos minuts després en el 5 el mateix Lluís Lopez va provocar un clar penal que ell mateix va transformar, i quedava molt de partit peró teniem el partit a favor nostre, en els minuts següents semblava que podiem sentenciar en qualsevol moment ja que vam tenir 2 grans ocasió per haver fet el tercer gol, en el darrer quart d'hora amb el partit ajustat va tocar la patir ja que l'Atletic va anar per l'empat, donant un ensurt en el temps afegit.
Al final una bona victoria en aquesta competida lliga i vegent que cada rival pot ser perillós, ara tocara jugar en el camp de l'Sporting amb el handicap de la gespa natural.

ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA TREBALLADA VICTORIA I EL BON COMENÇAMENT DE LLIGA, ENDAVANT FERRE!!