diumenge, 26 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. SPORTING MAHON 0 - FERRE 4.

L'equip de Regional que entrena Pere Vadell ha conseguit la quarta victoria després de un gran partit en que ha fet un bon futbol superant per 0 a 4 a l'Sporting Mahon que no ha pogut fer res per frenar les nostres internades, abans del primer gol ja que hem pogut marcar, la més clara un corner que ha rematat Toni Rodriguez i un defensa ha tret miraculosament la pilota damunt la retxa i Nil en el refús quasi marca, el domini era nostre i arribaven a la porteria local combinant i recuperant la pilota amb facilitat, posant ordre i molta intensitat, en el minut 25 ha arribat el primer gol que ha fet Nil després de una passada de Toni Catalá, ha estat una bona jugada, amb el marcador a favor encara ha estat més gran el domini, així en el minut 31 arriba el segon gol que ha trencat el partit, una gran passada de Nil Meliá la rematada Toni Catalá dins l'area, fins el descans hem tocat sense tenir cap ensurt i alguna arribada per fer el tercer.
Després del descans hem seguit jugant un bon partit i crean més ocasions de gol, a més la nostra superioritat fisica ha fet que el resultat hagi pogut ser més ampli, en el minut 7 en Lopez ha rebut una pilota dins l'area després de varis refusos i passades, ha rematat amb contundencia fent el 0 a 3, encara hem tingut bones arribades en triangulacions que no han acabat dins, el treball defensiu ha estat perfecte fruit del gran esforç´de tots els jugadors que es mereixen un 10 avui, en Fabri en el minut 30 ha fet un gol d'autentic crack de falta que ha deixat el 0 a 4 definitiu, fins el final no hi hagut historia, control total i alguna ocasió més.
Amb aquesta victoria ens posam més liders 12 punts i 4 d'avantatge damunt el segon, la setmana que ve ens visita el combatiu i incomode Sant Lluís.

ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA VICTORIA I EL BON COMENÇAMENT, ENDAVANT FERRE!!