diumenge, 12 de gener del 2014

JUVENIL COPA. CE FERRERIES 4 - PENYA CIUTADELLA 0.

Ahir l'equip juvenil, tot i no tenir la obligació de conseguir els 3 punts va mostrar la imatge serie d'equip solid i els jugadors amb el compromis i la intensitat de cada setmana.
El primer temps va estar més travat ja que es notaven les 3 setmanes que la competició havia estat aturada i faltava entrar amb el ritme de competició i vam anar de menys a més, l'equip ciutadellenc va esperar molt tancat en defensa lo que va dificultar el nostre joc ofensiu, peró a base de paciencia va arribar el primer gol en el minut 30, el va fer en Xavier Pons que va empenyer la pilota després de varios refusos, fins el descans el Penya va seguir tancat i veure les venir, peró el control del joc era nostre i en defensa no vam passar per cap ensurt.
Amb el partit a favor els jugadors hi van posar una marxa més en el segon temps i per força ens vam anar imposant, es van conseguir 3 gols més, en cinc minuts de inspiració el partit va quedar resolt, primer en David Pons en el minut 22 i després en Carlos en el minut 27 van sentenciar el partit, l'equip visitant ja va baixar els braços i nosaltres amb un alt ritme de joc vam seguir creant perill, poguent conseguir 3 gols més, en vam aprofitar una d'aquestes quan en Carlos amb una bona jugada va deixar en posició franca a Toni Coll que feia el definitiu 4 a 0, i deixant l'equip amb uns nombres espectaculars, de 10 punts d'avantatge amb el segon i 26 gols a favor i 5 en contra, quedara un partit de tramit en el camp de l'Sporting, de cara a la gran final del dia 25.
ENHORABONA EQUIP DE NOU SEGUIU AIXÍ, VOS MEREIXEU LA GRAN TEMPORADA QUE ESTEIS FENT.