dimecres, 31 de març de 2010

PRECEDENTS SANTANYI - FERRERIES.

Fins es partit que jugarém demá a Santanyi, hem jugat 5 vegades contra ells sa darrera fa 21 temporades, es un camp que sen's donava malament ja que no hi hem guanyat mai, amb 3 derrotes i 2 empats com a resultats més positius, confiem poder rompre aquesta estadistica i guanyar.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS SANTANYI - FERRERIES.

TEMPORADA 1.983-84: SANTANYI 1 - FERRERIES 1. (Tiá Carreras).
TEMPORADA 1.985-86: SANTANYI 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.986-87: SANTANYI 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.987-88: SANTANYI 1 - FERRERIES 1. (Rafa Torres).
TEMPORADA 1.988-89: SANTANYI 3 - FERRERIES 1. (Bep Sintes).

TERCERA DIVISIÓ. DIJOUS A LES 17.00 H.

Aquest dijous es disputará part de sa 31 jornada de lliga, noltros ho farém a Mallorca en es camp del Santanyi, un equip que també está fent una bona segóna volta ja que la primera volta va ocupar posicions de mitjan taula per avall, peró que en aquest darrer tram s'han retrobat i encara tenen opcions de poder lluitar per sa 4 posició, per lo que ens trobarém a un bon equip amb jugadors molt experimentats.
Noltros afrontám es partit amb bastantes baixes respecte en es darrer partit de lliga, no jugarán en Juli, Hector, Raúl, Tomeu Mir, Abel, Paulo i Sastre.
Peró tornarán a s'equip n'Adan, Castro i Esteban, a més de sa novetat den Román que anirá convocat per primera vegada a s'equip de Tercera lo que será un premi a sa seva constancia i desde aqui el volem felicitar.
Si demá podém puntuar será sa guinda definitiva a sa salvació, que ja tenim practicament guanyada amb aquests 37 punts i una gran segóna volta en sa que duim 18 punts lo que ens colocaria com a 5 classificats en aquesta segóna volta.
Esteim convençuts que amb sa moral que tenim i sa gran forma que esteim demá si lluitam com ho venim fent tindrém opcions clares de treure un resultat positiu en es sempre dificil camp del Santanyi.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIJOUS A LES 12.30 H.

Els juvenils viatjarán a ca l'Eivissa aquest dijous festiu, ens enfrontarém a un bon equip que está 4 classificat peró amb escases opcions de poder optar a sa primera posició ja que está a 6 punts a falta de tres partits.
Mentrestant noltros volém aprofitar per assegurar nos matematicament sa salvació que tindriém amb un cent per cent en cas de guanyar, lo que ens posaria amb 43 punts.
Ara en aquest tram final hem recuperat ses bones sensacions des principi de temporada amb victories contundents com la de diumenge passat o sa victoria a casa del Penya Ciutadella, ha ajudat molt es poder recuperar els jugadors lesionats que s'han perdut gran part de sa temporada.

dimarts, 30 de març de 2010

CONTINUA SA GRAN TEMPORADA FUTBOL BASE.

Aquest es un gran any per es futbol base ja que tenim a tres equips liders en diferents categories, cosa mai vista en es nostre club, que demostra es gran treball que es fa per sa cantera.
Tenim els alevins f-11 que entrena en Fredo liders, els benjamins f-8 A que entrena en Kel Carreras que també lideren sa seva competició de forma brillant haguent guanyat tots els partits que han disputat i també hi ha els benjamins f-8 B de primer any que entrana en Martí i que lideren sa seva classficació fent una brillant temporada.
I tampoc volem descuidar els alevins f-7 den Canari que van segons a només 1 punt des primer classificat amb opcions clares de poder lluitar per es titol.
També volem felicitar als altres equips, els infantils que també fan una bona temporada i els cadets que ja duien sa temporada gairebé completada i van quarts.
Sa mes sincera enhorabona a tots.

dilluns, 29 de març de 2010

ESTADISTIQUES DELS 150 GOLS D'EN GUEL BOSCH.

En Guel ha arribat a sa dificil xifra de 150 gols amb sa camiseta del Ferre, cosa molt dificil en es futbol d'avui en dia, ja que s'ha de tenir una constancia i una gran regularitat de bastants d'anys.
En Guel va debutar a 3ªdivisió en la temporada 97-98, estant encara en edat juvenil, una temporada que es van salvar de tercera.
En Guel amb aquesta temporada dur 11 temporades vestint sa camiseta del Ferre ja que, en les temporades 2002-03 i 2003-04 va jugar amb s'Alaior, un equip que també va marcar 11 gols en les dues temporades que hi va jugar.

AQUESTES SON LES ESTADISTIQUES CADA TEMPORADA:

TEMPORADA 1.997-98: 0 GOLS.
TEMPORADA 1.998-99: 0 GOLS.
TEMPORADA 1.999-00: 21 GOLS.
TEMPORADA 2.000-01: 16 GOLS.
TEMPORADA 2.001-02: 21 GOLS.
TEMPORADA 2.004-05: 25 GOLS.
TEMPORADA 2.005-06: 7 GOLS.
TEMPORADA 2.006-07: 16 GOLS.
TEMPORADA 2.007-08: 19 GOLS.
TEMPORADA 2.008-09: 19 GOLS.
TEMPORADA 2.009-10: 6 GOLS.

TOTAL: 150 GOLS. AMB EL FERRE.

AMB ALAIOR.

TEMPORADA 2.002-03: 7 GOLS.
TEMPORADA 2.003-04: 4 GOLS.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 13è. PJ: 31. PG: 9. PE: 10. PP: 12. GF: 37. GC: 37. PUNTS: 37.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras, Guel Bosch i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido i Salido. 2 GOLS: David Seguí i David Pons. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 8è. PJ: 27. PG: 13. PE: 1. PP: 13. GF: 45. GC: 41. PUNTS: 40.

Golejadors: 9 GOLS: Jonathan Martínez. 7 GOLS: Lluís Pons "CALAFI", Juanjo i Miguel Caballo. 4 GOLS: Txiqui. 3 GOLS: Biel Marqués. 2 GOLS: Sergi, Rubén Mascaro i Josep Janer. 1 GOL: Tomeu Allés i Martín.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 12. PG: 1. PE: 1. PP: 10. GF: 9. GC: 35. PUNTS: 4.

Golejadors: 6 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo,Franco i Lluc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 14. PG: 3 . PE: 1. PP: 10. GF: 16. GC: 46. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 18. PG: 9. PE: 3. PP: 6. GF: 44. GC: 28. PUNTS: 30.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 5. PG: 3. PE: 0. PP: 2. GF: 9. GC: 6. PUNTS: 9.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 10. PG: 3. PE: 2. PP: 5. GF: 17. GC: 22. PUNTS: 11.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 10. PG: 8. PE: 2. PP: 0. GF: 32. GC: 8. PUNTS: 66.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 10. PG: 7. PE: 2. PP: 1. GF: 72. GC: 25. PUNTS: 63.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 6. PG: 6. PE: 0. PP: 0. GF: 31. GC: 7. PUNTS: 42.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 6. PG: 5. PE: 1. PP: 0. GF: 17. GC: 9. PUNTS: 40.

INFANTILS B. 1er any. PENYA ORIENT 2 - FERRE ATC 2.

Meritori empat dels infantils den Vicent en es camp de l'Orient, en un partit entretingut que els dos equips van tenir opcions de guanyar i que vam marcar dos gols a forá camp cosa sempre complicada.
Endavant al.lots seguiu aixi.

JUVENILS B. PENYA CIUTADELLA C 4 - FERRE B 0

No va poder ser aquesta jornada tampoc, els juvenils b que van jugar dissabte en es camp del Penya van perdre per un clar 4 a 0, en un partit que els ciutadellencs van ser clarament superiors.
Ara esperém que la propera jornada que será d'aqui 2 setmanes els jugadors es puguin recuperar, i si tenim sort i podem sumar una victoria, cosa que ajudaria en sa moral.

ANTONIO ASENSIO -ENTRENADOR DE LA SEMANA -

NUESTRO DIRECTOR DEPORTIVO Y ENTRENADOR DEL EQUIPO DE III DIVISION, ANTONIO ASENSIO, HA SIDO NOMBRADO " ENTRENADOR DE LA SEMANA " DISTINCION QUE OTORGA EL DIARIO EL MUNDO EL DIA DE BALEARES , DE PALMA .

UN RECONOCIMIENTO MUY MERECIDO, DADA LA EXCELENTE TRAYECTORIA DE NUESTRO EQUIPO.

ENHORABUENA

JUVENIL A Y III DIVISION, VIRTUALMENTE SALVADOS

NUESTROS DOS REPRESENTANTES EN CATEGORIA NACIONAL, EL JUVENIL LIGA BALEAR, Y EL III DIVISION, FIRMARON EL DOMINGO SUS PARTIDOS CON VICTORIA Y GOLEADA . ESTO NOS PERMITE YA RESPIRAR TRANQUILOS, PUESTO QUE LA SALVACION ESTA VIRTUALMENTE CONSEGUIDA .

AMBOS EQUIPOS MILITARAN LA PROXIMA TEMPORA , EN CATEGORIA NACIONAL.

NUESTRA MAS CORDIAL ENHORABUENA A TODOS , JUGADORES , TECNICOS ,DELEGADOS ,Y A TODA NUESTRA AFICION, QUE HA SIDO UNA PARTE IMPORTANTISIMA EN LA CONSECUCION DE LOS OBJETIVOS DE LA PERMANENCIA .

A DISFRUTAR AHORA DEL RESTO DE LA TEMPORADA, Y A PENSAR EN LA PROXIMA.

FELICIDADES A TODOS

GUEL BOSCH ENTRA EN LA HISTORIA DEL FERRE

NUESTRO MAGNIFICO JUGADOR GUEL BOSCH, HA ENTRADO POR LA PUERTA GRANDE EN LA HISTORIA DEL FERRE .

A SU GRAN COMPORTAMIENTO Y TANTOS PARTIDOS JUGADOS EN ESTOS AÑOS, SE UNE AHORA EL RECORD DE MAXIMO GOLEADOR EN LA HISTORIA DEL FERRE . 150 GOLES LE AVALAN .GOLES DE TODO TIPO QUE LE HAN CATAPULTADO A LO MAS ALTO DE NUESTRA RECIENTE HISTORIA .

GUEL BOSCH, ES Y SERA EJEMPLO PARA TODOS NUESTROS CHAVALES DEL FUTBOL BASE.

GUEL BOSCH ,TODA UNA LEYENDA DEL FERRE , ESCRIBE SU NOMBRE CON LETRAS DE ORO EN LA HISTORIA .

diumenge, 28 de març de 2010

CADETS LLIGA. FERRE 3 - DOSA 2.

Els cadets avui han guanyat per segóna setmana consecutiva, es rival avui era el Dosa al que hem superat per un ajustat 3 a 2, en un partit entretingut amb gols i que fins al final no hem pogut celebrar sa victoria, ja que els ciutadellencs han estát un rival complicat.
Una victoria que ens donará moral per afrontar els darrers partits de lliga i poder intentar acabar en una molt digna posició com sa que ocupám ara.
Molt be al.lots enhorabona per aquest bon partit.

LLIGA REGIONAL. AT VILLACARLOS 4 - FERRE 1.

Ahir vam perdre com era previsible en un dels camp més complicats de sa regional a casa del Villacarlos per 4 a 1, ja que es tracta de un bon equip a pesar que estigui enfora de sa primera posició conta amb bastants de jugadors amb experiencia a 3ªdivisió.
Ara els nostres jugadors sempre van estar lluitant fins al final, peró ens van superar, ara a pensar amb es proper partit d'aqui a 2 setmanes a casa davant un dels equips que van a sa part baixa.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. EFB UD MAHÓN 1 - FERRE 5.

Continua sa marxa imparable dels benjamins den Kel Carreras, que ahir davant un rival directe van guanyar de manera contundent i cada dia es veuen amb més confiança a dins es camp.
Va ser un partit que només va tenir un equip a dins es camp, ja que es marcador final reflecteix sa clara superioritat de 1 a 5, un resultat que ens permet seguir liderant sa classificació i cada dia amb més moral.
Ara toca cada partit anar jugant i disfrutant com ho feis i tindreu opcions de fer una gran temporada, en sa que feis molts de gols.
Els golejadors van ser: David Febrer 2, Jordi Marín 2 i Tofúl.

INFANTILS A. 2ón any. AT VILLACARLOS 0 - FERRE 1.

Bona victoria sa que van aconseguir ahir els infantils den Tati en un sempre complicat camp del Villacarlos van guanyar per 0 a 1, en un partit que vam dominar més, i que haguessim pogut fer algún gol més, ja que vam disposar de bones ocasions a part des gol que va fer en Sergi Meliá.
Un resultat que els permet seguir amb els equips de dalt sa classificació.
Molt be al.lots.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 4 - LA UNIÓN 0.

Gran victoria sa dels juvenils de lliga balear contra un rival de sa nostra lliga la Unión al que hem superat per un contundent 4 a 0, i també de pas els hem superat el goal-average.
Es partit ha començat trepidant ja desde el primer minut en que els mallorquins també volien anar per es partit ja que están necessitats de punts per certificar sa permanencia, peró hem estat noltros els que hem duit es pes del partit i en es minut 34 ha arribat es gol den Miguel Caballo que ha entrat ben dins sa porteria tot i que un defensa l'ha treta ja era totalment dins i amb aquest gol hem agafat tranquilitat i poder sortir a sa contra amb aquest marcador amb que hem arribat al descans.
A la segóna part han vingut els altres 3 gols tot i que hem quedat amb 10 jugadors per s'espulsió den Tomeu Allés en els 15 minuts, ens hem crescut i a sa contra els hem fet molt de mal, ells amb un jugadors més no ens han creat més que un parell d'ocasions i noltros en es minut 65 hem fet es gol de sa sentencia també den Miguel Caballo que ha fet un gran partit juntament amb tots els altres jugadors, els visitants s'han vingut avall i amb un parell de contres més els hem golejat primer en Juanjo que ha marcat després de reapareixer de sa lesió en es minut 75 i ja en es minut 81 ha arribat el definitiu 4 a 0.
Un resultat que ens posa amb 40 punts i també s'objectiu cada dia més a prop quant ja només i faltes 3 partits, i es que enguany sa permanencia haurá estat molt més cara que altres anys ja que haurém hagut de fer gran quantitat de punts.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP TECNICS I JUGADORS.

IMPRESIONANT EXIT DE SA DESFILADA 1200 PERSONES.Ahir vespre es va celebrar sa desfilada MODA FERRE 2010, en es poliesportiu en un gran ambient festiu, en el que hi va haver sa espectacular xifra de 1200 persones, cosa increible en un poble que no arriba en els 5000 habitants, ses presentadores na Victoria Maldi i na Silvia petit van estar molt be animant sa desfilada i en es public fins i tot na Victoria ens van sorprendre cantant I WILL SURVIVE amb sa gran veu seva, va ser un acte per sa historia les 42 persones que van desfilar van estar molt bé, ja que semblava ho haguessin fet tota sa vida i es van divertir mostrant molts de tipus de roba, de trajes fins roba interior, va ser un gran acte.
A més també es van fer sortetjos de sopars i estades a hotels.
Desde el club volem agrair a tota sa gent que hi va participar, desde els espectadors, i ses presentadores.
També menció especial a s'associació de comerciants ACOFE per sa seva gran feina que va fer tot vagi sortir de fabula, a n'es coreograf, es tecnics de imatge i so.
MOLTES GRACIES A TOTS PER HAVER FET D'AQUEST ACTE UNA GRAN FESTA.

dissabte, 27 de març de 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - BINISSALEM 0.Increible, impressionant s'acaben ja els adjectius per definir el Ferre, amb es brillantissim papers que están fent en aquesta segóna volta en que hem sumat 18 punts, i certificant de manera gairebé definitiva sa permanencia ja que quedám a 10 punts del descens més es goal average, i es que tindrién que passar moltes coses per que no ens salvessim.
Com deiem un deu per s'equip de n'Antonio que están molt comodes encara que sembli exagerat jugant els partits dins aquesta dificil categoria, i es que avui ens visitava un dels equips candidats a entrar dins el play off i s'en van amb un 3 a 0 tot i ser dels millors equips que hem vist en quant a tocar sa pilota, ja que es un equip que intenta jugar peró amb la gran despessa que hem fet durant els 90 minuts i sa claredat de idees davant ens hem imposat.
Els mallorquins han sortit a presionar bastant a dalt en els primers minuts, peró poc a poc hem anat controlant es joc i en aquesta primera part l'hem acabada dominant i arribant a porteria i fruit d'aixó ha arribat en gol den Guel Bosch en es minut 30, amb aquest gol en Guel en suma 150 amb sa camiseta del Ferre, amb aquest resultat s'ha arribat al descans.
En la segóna part els mallorquins han intentat a anar a totes per el partit i feien una pressió molt forta a tot es camp que era dificil poder controlar be, peró noltros amb es gran caracter que els hi ha imprimit n'Antonio a s'equip també els hem dificultat molt arribar a porteria, en uns segóns 45 minuts amb joc rápid, no es que hagim passat molts apuros a sa porteria ja que en defensa hem estat molt be i un partit més i van 4 no ens han marcat a casa i ja en es tram final han arribat els 2 golasson den Salido es darrer de traca i mocador, per tota s'escaire han estat en els minuts 87 i 90 ja al final i rubricaven sa gran festa de tots els jugadors avui.
Ara ja será dijous que ve el proxim partit en es camp del Santanyi, que aixi i com están jugant tots amb gran confiança tot es possible.
Felicitar a tot s'equip entrenadors i jugadors per aquest partidas i tenir sa permanencia casi assegurada.
FORÇA FERRE!!!

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE 3 - UD SEISLAN 2.

Continuen amb sa bona marxa els benjamins den Martí que cada partit, sabén lluitar fins es final per guanyar es partits i lo que és mes important, es diverteixen dins es camp jugant, i están fent una bona mitja de gols.
Amb aquest partit continuarém a dalt de sa classificació quant esteim a punt d'acabar sa primera volta.
Els golejadors han estat: Kevin, Daniel i Aleix de penal.
Enhorabona al.lots per aquest bon partits que feis a seguir aixi.

ALEVINS F-11. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 1.

Ha estat un partit molt disputat avui contra el Penya, ja que s'han avançat en es primer quart i ens ha costat molt girar es marcador, peró finalment ho hem pogut fer per 2 a 1, i d'aquesta manera continuar al capdavant de sa classificació.
Els golejadors han estat: Capó i Sintes.
Molt be al.lots a seguir aixi enhorabona a tots.

ALEVINS F-7. PENYA ORIENT 3 - FERRE 4.

Partit emocionant el que han disputat avui els alevins den Canari, en que han guanyat un partit amb molts gols com ve de costum amb ells, hi ha hagut molt de tanteig i aventatges per els dos equips peró finalment hem pogut desfer s'empat a 3, i seguir pressionant en es lider i amb opcions de tornar a agafar aquesta posició.
Els golejadors han estat: Dani 2, Sergi i Alex.

divendres, 26 de març de 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. DISSABTE A LES 11.00 H.


Els benjamins que entrena en Martí que la setmana passada es van posar liders jugarán a Ferreries contra el Seislán, un equip que voldrá posar ses coses dificils en es nostres jugadors.
Tenim sa confiança que si feim un bon partit el podrém tornar a guanyar i continuar amb aquesta brillant primera posició.
Molt be al.lots continuau jugant i xalant com ho feis fins ara es resultats vindrán.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 17.15 H.

Els benjamins de segón any, jugarán a Maó aquest dissabte capvespre en es camp de La Unió B, en un partit de sa 6 jornada de lliga.
Els nostres jugadors están en una gran forma, ja que han guanyat els 5 partits que fins ara han disputat i estan fent un gran futbol amb molts de gols, son un equip que poc a poc han anat agafant es ritme de sa competició i han guanyat molta confiança amb paciencia i ganes.
Molt be al.lots seguiu aixi.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.


Els alevins de futbol 7, jugarán a Ciutadella en es camp del Penya Orient es que será es primer partit de sa primera volta.
Els al.lots den Canari afrontarán es partit amb ganes de fer un bon joc i divertir se fent gols, com sempre fan per mantenir sa bona mitja que duen i de pas seguir amb opcions de agafar es primer puesto.

dijous, 25 de març de 2010

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.00 H.

Els alevins den Fredo, tornarán a jugar a ca nostra, en una jornada que es sa primera de sa segóna volta, de un equip que está fent una fantastica temporada, ja que van liders de sa lliga.
Els nostres jugadors tindrán ganes de defensar aquesta posició i per aixó tindrén que guanyar al Penya Ciutadella, un rival que no será gens facil.
Lo més important es que es un grup que es diverteixen dins es camp fent grans partits molt complerts amb totes ses posicions.

INFANTILS B. 1er any. DISSABTE A LES 12.00 H.

Els infantils de primer any que entrena en Vicent, tenen partit a Ciutadella concretament en es camp del Penya Orient, en sa que será es primer partit de sa segona volta, contra un equip que va classificat tot just damunt noltros amb 5 punts més, així en principi s'espera un partit igualat, que si ses coses ens surten be podrém guanyar.

INFANTILS A. 2ón any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Aquest será el 5 partit de lliga per els al.lots que entrena en Tati, aquesta jornada els tocará jugar a fora camp, visitarán el AT.Villacarlos, un club que sempre te bons equips de cantera dificils de guanyar, peró confiem amb els nostres jugadors que a pesar de perdre dissabte passat, sempre lluiten i fins es final están a dintre es partit.
Ens trobám en una meritoria posició amb 2 victories i 2 derrotes, lo important es divertir se, fent bon futbol.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 9.30 H.

Els cadets tornarán a afrontar un altra partit a casa en una hora un poc matinera, ja que després juguen els juvenils de lliga nacional.
Els al.lots den Manolo arriben as partit amb moral, ja que la setmana passada van fer un gran partit as Mercadal, i aquest diumenge intentarán fer lo mateix contra el Dosa Cf, un equip que va penultim amb 6 punts peró no ens podém fiar, lo que es segur es que es jugadors ho donarán tot per fer un bon partit.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 18.30 H.

Es juvenils b, aquesta setmana anirán a jugar a Ciutadella contra es tercer equip del Penya Ciutadella, en un partit que els joves que entrena en Damiá intentarán fer un bon partit i si potser sumar algún punt, per pujar una mica en sa classificació.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

Els jugadors de s'equip regional anirán a jugar a Es Castell, contra un rival que s'esperava més ja que son un bon equip.
A més es dona sa casualitat que noltros sen's dona millor jugar a fora camp, ja que els 4 punts que hem fet els hem sumat a domicili, confiem que els nostres jugadors sense sa pressió dels punts en joc puguin plantar cara en es rival.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Aquest diumenge jugarém a casa un partit que pot ser decisiu per sa permanencia, ja de si guanyam gairebé estariem salvats a falta de 3 partits per acabar sa competició.
Ens enfrontarém a un rival que no será gens facil La unión, ja que esta en una posició molt semblant a sa nostra, peró ara que tenim tots els jugadors recuperats s'equip sembla que ha tornat a agafar una bona linea.

dimecres, 24 de març de 2010

PRECEDENTS FERRE - BINISSALEM.

Aquesta vegada només hem trobat 3 precedents de partits contra el Binissalem a casa, amb un balanç molt igualat de 1 victoria 1 empat i 1 derrota, esperém rompre es balanç a favor nostre.

PRECEDENTS FERRE - BINISSALEM.

TEMPORADA 1.983-84: FERRE 2 - BINISSALEM 1. ( Benejam i Lluís Viroll)
TEMPORADA 1.997-98: FERRE 0 - BINISSALEM 0.
TEMPORADA 1.998-99: FERRE 0 - BINISSALEM 4.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.30 H.

Aquest dissabte tornám a jugar a casa després de ses dues fructiferes sortides que hem tingut.
Es rival que ens visitará es un dels gallets de sa categoria el Binissalém un equip que l'any passat va estar molt a prop de pujar a 2ªb, i que está lluitant per entrar dins es 4 primers en es play off.
Noltros afrontarém es partit amb molta motivació ja que venim de fer 3 partits molt bons en els que hem sumat 7 punts que ens han colocat en una posició comoda.
Es partit pot ser es cop final que necessitám per fer nos amb sa permanencia en cas de aconseguir els 3 punts, ja que amb 37 punts seria molt dificil que els equips de baix puguin arribar en aquesta xifra.
En es propers partits esperém anar recuperant els jugadors que venen de lesions llargues i van ser operats, els altres jugadors si no hi ha res de nou estarán tots a disposició de n'Antonio.
Anims i tots a animar al Ferre ja ho tenim més a prop.

dimarts, 23 de març de 2010

AVUI HAN VINGUT DE IB3 PER GRABAR ELS JUGADORS.

Com ja ens van anunciar fa un parell de setmanes, desde ib3 han sentit curiositat per sa desfilada de dissabte que ve i per s'aparició dels jugadors a la revista cuore, avui han grabat una estona s'entrenament i demá els grabarán en un assaig de sa desfilada que farán els jugadors, totes aquestes imatges curioses i divertides es podrán veure en es programa cronica d'avui es divendres que ve per ib3 a partit de les 19,30, durant s'hora que dura es programa.
No us ho perdeu será per riure, i també agrair a ib3 per aquest ressó que donen en es nostre club.

dilluns, 22 de març de 2010

AGRAIMENT AL MENORCA BASQUET.

Desde es club volem agrair en el Menorca Basquet, ja que ens van donar 30 entrades per es partit d'ahir, que jugavén a Maó, el Vive Menorca contra el Lleó.
Moltes gracies per aquest bon detall.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 13è. PJ: 30. PG: 8. PE: 10. PP: 12. GF: 34. GC: 37. PUNTS: 34.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras i David Meliá. 5 GOLS: Guel Bosch. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido. 2 GOLS: David Seguí i David Pons. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina, Salido i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 8è. PJ: 26. PG: 12. PE: 1. PP: 13. GF: 41. GC: 41. PUNTS: 37.

Golejadors: 9 GOLS: Jonathan Martínez. 7 GOLS: Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 5 GOLS: Miguel Caballo. 4 GOLS: Txiqui. 3 GOLS: Biel Marqués. 2 GOLS: Sergi, Rubén Mascaro i Josep Janer. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 11. PG: 1. PE: 1. PP: 9. GF: 8. GC: 31. PUNTS: 4.

Golejadors: 5 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo,Franco i Lluc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 13. PG: 3 . PE: 1. PP: 9. GF: 16. GC: 42. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5é. PJ: 17. PG: 8. PE: 3. PP: 6. GF: 41. GC: 26. PUNTS: 27.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 8. GC: 6. PUNTS: 6.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 9. PG: 3. PE: 1. PP: 5. GF: 15. GC: 20. PUNTS: 10.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 9. PG: 7. PE: 2. PP: 0. GF: 30. GC: 7. PUNTS: 59.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 9. PG: 6. PE: 2. PP: 1. GF: 68. GC: 22. PUNTS: 56.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 5. PG: 5. PE: 0. PP: 0. GF: 26. GC: 8. PUNTS: 35.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 14. GC: 7. PUNTS: 33.

diumenge, 21 de març de 2010

JUVENILS B. AT VILLACARLOS 7 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga menorca, han patit una dura derrota avui a Es Castell, en un partit que no hem tingut es dia i ens han superat clarament.
Ara el que toca es oblidar aixó, i es proper partit será una altra historia, a veure si ens retrobám amb sa victoria, coses que passen dins es futbol.

INFANTILS B. 1er any. ALAIOR AT 2 - FERRE AT 2.

No ha pogut ser, els infantils den Vicent han perdut aquest mati a Alaior davant de un equip que avui ha fet es millor partit de sa temporada, sempre ho hem intentat fins es final peró no hem tingut es dia.
No passa res ja vindrá prest una victoria.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. ES CASTELL 0 - FERRE ATC 2.

Els benjamins de primer any, han jugat avui bastant prest a Es Castell, peró ha valgut la pena ja que han tornat a guanyar i confirmant que es troben amb gran forma i amb ganes de fer una gran lliga.
Ara amb es resultat d'avui ens posám liders a sa classificació, cosa que demostra sa gran progressió dels nostres joves jugadors, que cada dia es diverteixen més dins es camp, molt be al.lots enhorabona seguiu iguals.

CADETS LLIGA. MERCADAL 0 - FERRE 4.

Els jugadors de s'equip cadet s'han retrobat avui amb sa victoria, ha estat en es camp del Mercadal i han guanyat per un clar 0 a 4, en un partit en el que hem estat clar dominadors, aquest partit servira per tornar a agafar moral i acabar en forma sa lliga.

dissabte, 20 de març de 2010

TERCERA DIVISIÓ. LLOSETENSE 1 - FERRE 2.

Avui ha arribat una altra gran victoria a fora casa, i lo que es més important un pas gairebé des 90 per cent per sa salvació, i es que ara esteim disfrutant com están competint els nostres jugadors en aquesta tercera divisió, ja que han sumat 4 punts en 2 sortides complicades, i lo que referma que s'equip cada dia es troba millor dins sa categoria, fent grans partits en defensa.
Es partit d'avui ha estát un altra gran mostra d'aixo, ja que hem sortit amb ganes de fer nos amb es control des partit i ho hem aconseguit en aquesta primera part, i ja prest ens hem avançat amb un gol den Guel Bosch en es minut 15, peró 5 minuts després ens han empatat, resultat que ha fet que s'arribes as final des primer temps amb empat, peró haviem tingut 2 ocasions molt clares una d'elles un poste.
En es segón temps el Llosetense ha intentat presionar més peró noltros estavem ben colocats i sa defensa ha tornat a estar molt segura, en aquesta segóna part hem tornat a fer un poste abans de fer es gol definitiu, si haguessim tingut un poc més de sort ens haguessim pogut avançar antes i no ha estát fins es minut 85 que ha arribat es gol den Salido, que ens posava en una molt bona posició, i esperar a que s'arbitre pites es final des partit.
Amb aquest resultat ens posám amb 34 punts, en principi 11 damunt es descens cosa que en principi ens dona sa permanencia casi definitiva a falta de 8 partits ara la setmana que ve ens visita el Binissalém que lluita per entrar en es play off, un rival fort, peró si continuam aixi tindrém opcions de guanyar i ara si una altra victoria ja tindriém s'objectiu complert.
MOLTS BE A TOT S'EQUIP UNA VEGADA MÉS TECNICS I JUGADORS, ENHORABONA VOS HO MEREIXEU.
FORÇA FERRE!!

LLIGA REGIONAL. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 3.
Avui capvespre hem tornat a perdre a sa lliga regional, contra un dels millors equips de sa competició el Penya que ens ha guanyat per 0 a 3, un resultat massa abultat per lo vist damunt es camp.
Els ciutadellencs han aprofitat més ses ocasions, ja que a sa primera vegada que han arribat damunt es minut 15 han marcat i noltros en els primers 10 minuts haviem tingut 3 clares ocasions, den Lluís Lopez haguessin pogut cambiar es partit.
El Penya amb es marcador a favor a anat controlant més es joc, i hem arribat a sa part amb es resultat de 0 a 2, en el segón temps hem intentat reduir distancies fent algúns cambis, peró no hem conseguit marcar amb 2 ocasions molt bones hem tingut, una d'elles de un jugador que avui debútava a sa lliga regional en Miguel Caballo.
Hem de dir que hem acabat amb 9 jugadors, cosa que sen's ha fet molt dificil poder intentar retallar distancies.
Hem de dir com a nota positiva que avui aprofitant que aquest cap de setmana no tenen competició, han debutat tres juvenils de lliga nacional, en Miguel Caballo, Calafi i Pepo Janer, enhorabona per es debút.

JA HI HA SES ENTRADES A LA VENDA.

Ja podréu trobar ses entrades per sa desfilada a la venda, les trobareu en es bar des camp, i també a botigues de roba associades a ACOFE, tots es que es vulguin estalviar cues.

ALEVINS F-7. ALAIOR AT 6 - FERRE 5.

Ha estát una llastima avui per s'equip dels alevins f-7 den Canari, en un partit espectacular amb 11 gols hem perdut en es darrer minut, quant haviem remuntat 2 vegades un partit que s'havia posat molt dificil, amb un 3 a 1 i més tard amb un 4 a 2, peró en es darrers quarts haviem conseguit remuntar es partit amb un empat a 5 gols.
Abans des gol final de s'Alaior haviem tingut 2 o 3 ocasions per posar nos amb avantatge, peró no hem pogut i finalment ha arribat es gol de sa victoria de un dels millors equips de sa lliga.
No passa res amb aquesta derrota encara continuam en es primers puestos i amb opcions i ganes de lluitar fins es final, ja que a pesar de no treure un bon resultat els jugadors es diverteixen dins es camp fent gols i jugant bon futbol.
Els golejadors han estat, Juanito 3 gols , Pau i Alex.
Venga anims la setmana que ve tornarém a guanyar.

ALEVINS F-11. FERRE 1 - ALAIOR 0.

Gran victoria la que han aconseguit avui els alevins den Fredo davant els liders de sa classificació hem guanyat per 1 a 0 amb un golás den Capó a falta de 3 minuts del final.
Ha estat un partit en que sempre hem cregut amb sa victoria ja que desde es primer minut els nostres jugadors han lluitat, pressionant i anant a s'atac, també hem de dir es gran partit en defensa que hem fet ja que s'Alaior no ens ha xutat practicament gens en tot es partit.
El partit l'hem dominat noltros i sempre hem cregut amb sa victoria i as final amb tota justicia ha arribat amb un gran xut den Capó desde fora de s'area.
Molt be al.lots ara ens posám liders, enhorabona a tot s'equip per aquest gran partit.

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 0 - ALAIOR 1.

Els infantils den Tati han perdut avui matí contra s'Alaior per un ajustat 0 a 1, ha estat un partit amb bastant de joc de mig camp sense massa ocasions de gol, els alaiorencs han estát un bon equip en defensa amb jugadors molt alts per sa categoria.
Fisicament ens ha costat molt superar los, així i tot els nostres jugadors ho han donat tot i fins es final hem tingut opcions d'igualar es partit.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 6 - DOSA CF 0.

Els benjamins a, continuen amb sa bona marxa i avui han tornat a fer un altra gran partit, han tornat a golejar per 6 a 0 al Dosa.
Desde que van començar sa lliga, van començar amb molta fluidesa en es joc i cada partit ho demostren fent un gran futbol d'atac i conseguint bones victories com sa d'avui, que fará que seguixin amb sa primera posició.
Ha estat un partit que hem dominat clarament, es rival no ens ha xutat a porta en tot es partit.
Els golejadors avui han estat, David Febrer, Alex 2, Tofol, Marc i Jordi Marín.

divendres, 19 de març de 2010

S'HA OBERT ES PERIODE ELECTORAL FINS DIA 22 D'ABRIL.

Avui hem celebrat a ses oficines des camp s'assamble extraordinaria, amb es punt de convocar eleccions, per tant ens trobam en un moment important per es nostre club, que es troba jugant a sa 3ªdivisió i els juvenils a lliga nacional entre d'altres, i hem comptat amb sa decepció que només han vingut 7 socis a s'assamblea, cosa que es fa dificíl d'entendre donanda sa bona situació des club.
Per aixó, per que es club pugui planificar una bona temporada que ve i moltres altres coses, ens agradaria trobar a gent que s'impliqui amb ajudar.
Ara ha quedat obert es proces de presentar candidatures fins es proper dia 22 d'abril, endavant per es be del Ferre.
FORÇA FERRE!!!

DIUMENGE DINAR EN ES LLOC DE MENORCA.

Desde el club volem dir i agrair a un dels nostres aficionats, en David Coca, que ha convidat a tots els jugadors de sa primera plantilla, president i directius, a un dinar en es Lloc de Menorca, ha obsequiat als jugadors amb un bon dinar de carn que será torrada alla.
Es dinar es fará aquest diumenge a migdia.

EN JESÚS SASTRE SERÁ OPERAT.

Es nostro porter de s'equip de tercera divisió en Jesús Sastre, finalment será operat es proper dijous dia 25 de març dels seus problemes en es peu.
Desde es club li volem donar anims i que tengui una rápida recuperació.

dijous, 18 de març de 2010

BENJAMINS B. 1er any. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els benjamins de primer any, jugarán aquesta 5 jornada diumenge as Castell.
Es nostres joves jugadors venen fent bons partits i están fent un molt bon paper a sa lliga, ens trobarém amb un equip que ha perdut els 4 partits que ha jugat per aixó ens costará més ben segur ja que tindrán ganes de guanyar es primer.
Es nostres jugadors están a només 2 punts des primer classificat, ells intentarán si ses coses ens surten be de seguir amb aquesta bona ratxa.

BENJAMINS A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Aquest dissabte els benjamins que entrena en Quel Carreras, rebrán a Ferreries al Dosa, un equip que intentará posar nos ses coses dificils, ja que són un bon equip que están en 5 posició, els nostres jugadors voldrán aprofitar ara que es troben en plena forma ja que van liders, han guanyat els 4 partits que han disputat.
Sigui quin sigui es resultat lo important peró ara es aprendre i xalar jugant a futbol.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins den Canari juguén dissabte mati a Alaior, contra un bon equip que va quart classificat que no ens posará ses coses facils.
Aquest ja será es darrer partit de sa primera volta en sa que anam en primera posició, que intentarém defensar intentant fer es bon futbol que feim, cosa que fa que els nostres jugadors disfrutin jugant.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.

Dissabte a Ferreries els alevins f-11, disputarán un important i bon partit contra s'Alaior, entre es que fins ara són els dos millors equips de sa categoria.
Els alaiorencs tenen 2 punts més que noltros, que venim d'empatar a casa de s'altra equip que va a sa part alta.
Esteim segurs que será un bon partit es que podrém veure dissabte, ja que es nostres jugadors ens tenen acostumats a un futbol ofensiu.
Anims al.lots a divertir se i jugar.

INFANTILS B. 1er any. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Els infantils de primer any que entrena en Vicent, jugarán a Alaior en es que será es darrer partit de sa primera volta.
Els alaiorencs están en sa 9 posició amb 4 punts, peró venen de guanyar as Mercadal, els nostres jugadors es trobarán amb un partit obert, en que tindrán ganes de mostrar que a fora camp fan bons partits.

dimecres, 17 de març de 2010

INFANTILS A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.


Els infantils de segón any que entrena en Tati disputarán sa 4 jornada de lliga, ens toca jugar a casa contra s'Alaior, un equip que va segón.
De ben segúr que será un bon partit, com ho son tots es de sa lliga infantil, ja que es una competició molt igualada, en que es partits sempre están oberts i que no hi ha molta diferencia de punts entre els primers classificats.
Es nostres jugadors están fent un bon joc i han començat bastant be sa competició.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Els cadets que entrena en Manolo, juguén diumenge en es camp del Mercadal, un equip que va penultim amb 8 punts.
Intentarém anar a per es partit, després de rebre sa visita des lider diumenge passat, a veure si podén dur els 3 punts a Ferreries.
Anims al.lots.

JUVENILS MENORCA. DIUMENGE A LES 15.45 H.

Els juvenils b, anirán a jugar en es camp del Villarcarlos diumenge a capvespre.
Els des Castell están en sa posició 8 de sa classificació tot damunt de noltros amb 4 punts més, en principi ha de ser un partit igualat en el que intentarém treure un resultat positiu.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

Aquest cap de setmana tornám a jugar a casa després de dues sortides, rebrém a casa a un dels equips forts de sa competició el Penya Ciutadella.
Ens trobarém a un rival que vindrá a per sa victoria ja que ses dues derrotes que han sofert els ha allunyat del Nortenyo.
Noltros afrontarém es partit amb ganes de donar sa cara i donar sa sorpresa davant de un bon equip, a més venim d'obtenir un bon resultat en es camp del Menorca.
Confiem en els nostres jugadors a veure si ens podén oferir una victoria, i anar agafant es punt a sa lliga regional.

PRECEDENTS LLOSETENSE - FERRERIES.

En es camp del Llosetense aquesta será sa sexta vegada que hi juguém, en les anteriors 5 visites va ser un camp que no sen's va donar malament, ja que només hi vam perdre una vegada.
Com a resultats positius vam treure 3 empats i una victoria.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.987-88: LLOSETENSE 1 - FERRERIES 1. (Tià Carreras).
TEMPORADA 1.988-89: LLOSETENSE 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.989-90: LLOSETENSE 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.991-92: LLOSETENSE 1 - FERRERIES 1. (Ponsetí).
TEMPORADA 1.992-93: LLOSETENSE 1 - FERRERIES 2. (Toni Gonyalons i gol en propia porta).

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.30 H.

Aquest cap de setmana arribam a sa jornada 30 de lliga, per tant ja encarám es tram final de lliga. Per segóna setmana seguida jugám a fora camp, aquesta vegada en es camp del Llosetense, un equip que está en 12 posició amb 39 punts, per tant ja te sa tranquilitat que está salvat la setmana passada van perdre a Alaior per 4 a 0, per lo que serán més perillosos ja tindrán ganes de conseguir un resultat positiu, van ser una de ses revelacions sa primera volta en sa que van fer 30 punts, a més com a nota curiosa va ser es primer equip que vam guanyar a sa lliga a sa jornada 11, un partit que va ser clau per sa remuntada de s'equip i es saber jugar a sa categoria, en la que darrerament esteim fent partits molt serios en defensa, ja que només ens han fet 2 gols en els darrers 8 partits.
A més es un partit que afrontarém amb moltes ganes i moral ja que venim de fer un gran partit i donar sa sorpresa en es camp des lider, una victoria ens donaria sa permanencia practicament.
Per aquest dissabte recuperarém en David Segui i en Juli que no van poder jugar per ses 5 targetes.
Anims a s'equip que ja i falta poc per s'objectiu.

dimarts, 16 de març de 2010

FOTO DES CARTELL DE SA DESFILADA.


Aqui posám una foto des cartell de sa desfilada de dissabte dia 27, que hem de fer en es poliesportiu.

RECORDAM DIVENDRÉS ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA.

Tal i com hos vam informar fa 2 setmanes aquest divendrés hi ha una important assamblea extraordinaria.
Es tema es per convocar eleccions per part de sa junta gestora, es fará a ses oficines des club, a les 19.30 h. en 1ªconvocatoria i a les 20.00 h. en 2ªconvocatoria.
Voldriém que hi assistis es maxim de gent possible, per es be des club.

HOMENATGE A 2 SOCIS QUE FARÁN 80 ANYS.

Vos informam que per es proper dia 2 de maig que será es darrer partit de lliga que jugarém a casa contra l'Arenal, aprofitarém per fer un homenatge als 2 socis que aquest any fan els 80 anys.
Desde el club els hi regalarém un petit obsequi, ja que s'ho mereixen per es seu seguiment del Ferre.

ENTRADES ANTICIPADES A LA VENDA.

Vos informam que per es desfile de dissabte que ve dia 27, posarém entrades a la venda per es que ja la vulguin tenir i estalviar se cues, segurament será a partit de dissabte que ve o dilluns, ja vos mantindrém informats des punts o estarán ses entrades.

dilluns, 15 de març de 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 14è. PJ: 29. PG: 7. PE: 10. PP: 12. GF: 32. GC: 36. PUNTS: 31.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez i Guel Bosch. 3 GOLS: Robert Pulido. 2 GOLS: David Seguí i David Pons. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 8è. PJ: 26. PG: 12. PE: 1. PP: 13. GF: 41. GC: 41. PUNTS: 37.

Golejadors: 9 GOLS: Jonathan Martínez. 7 GOLS: Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 5 GOLS: Miguel Caballo. 4 GOLS: Txiqui. 3 GOLS: Biel Marqués. 2 GOLS: Sergi, Rubén Mascaro i Josep Janer. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 10. PG: 1. PE: 1. PP: 8. GF: 8. GC: 28. PUNTS: 4.

Golejadors: 5 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo,Franco i Lluc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 12. PG: 3 . PE: 1. PP: 8. GF: 16. GC: 35. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 16. PG: 7. PE: 3. PP: 6. GF: 37. GC: 26. PUNTS: 24.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 8. GC: 5. PUNTS: 6.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 8. PG: 3. PE: 1. PP: 4. GF: 15. GC: 18. PUNTS: 10.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 8. PG: 6. PE: 2. PP: 0. GF: 29. GC: 7. PUNTS: 52.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 8. PG: 6. PE: 2. PP: 0. GF: 63. GC: 16. PUNTS: 52.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 4. PG: 4. PE: 0. PP: 0. GF: 20. GC: 6. PUNTS: 28.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 4. PG: 3. PE: 1. PP: 0. GF: 12. GC: 7. PUNTS: 26.

EN RAÚL AHIR VA REAPAREIXER.

Ahir a més des gran resultat que vam obtenir en es camp del Santa Eulalia, també hem de dir que en Raúl ja va jugar es darrers minuts des partit, després de 3 mesos sense jugar i una operació per enmig, a poc a poc anira entrant a s'equip per agafar forma per jugar es darrers partits de lliga.
També hem de dir que n'Abel ja está en sa fase final de sa recuperació i que en ses properes setmanes confiem que pugui debutar i en Paulo divendres passat ja va provar de correr, si ses coses van be encara podrá jugar abans que acabi sa lliga.

diumenge, 14 de març de 2010

III DIVISION - NOS HAN MARCADO 2 GOLES EN LOS ULTIMOS 8 PARTIDOS

EN LOS ULTIMOS 8 PARTIDOS , NOS HAN MARCADO SOLO DOS GOLES . UNO EL CONSTANCIA, Y EL OTRO EL MONTUIRI.EN LOS RESTANTES PARTIDOS NUESTRA PORTERIA HA QUEDADO A CERO.
ESO DICE MUCHO EN FAVOR DEL EQUIPO, QUE HA SABIDO ADAPTARSE A LA NUEVA CATEGORIA , DESPUES DE TANTOS AÑOS DE MILITAR EN PREFERENTE.

EL SITIO DEL FERRE, ESTA SIN DUDA, EN CATEGORIA NACIONAL .

EL JUVENIL LN , Y EL TERCERA A UN PASO DE MANTENER LA CATEGORIA

LOS RESULTADOS DE ESTE FIN DE SEMANA - EL JUVENIL GANO AL PEÑA A DOMICILO, Y EL III DIVISION CONSIGUIO UN PUNTO DE ORO EN TERRENO DEL LIDER SANTA EULALIA,HAN PROPICIADO QUE NUESTROS DOS EQUIPOS MAS REPRESENTATIVOS SE ENCUENTREN A UN PASO DE MANTENER LA CATEGORIA.

NO HAY QUE BAJAR LOS BRAZOS, Y DARLE EL EMPUJON FINAL, PARA CONSEGUIR AMBOS OBJETIVOS . ESTAR NUEVAMENTE ,LA PROXIMA TEMPORADA, EN CATEGORIA NACIONAL.

TERCERA DIVISIÓ. SANTA EULALIA 0 - FERRE 0.


Increible es partit que han fet es nostres jugadors avui en es camp del lider, hem tret un empat a 0 després d'aguantar tot es partit al tot poderos Santa Eulalia un equip totalment profesional on solament tenen 1 jugador que fa feina.
Coses que te el futbol, dins es camp son 11 contra 11, per molt clar favorit que sembli un equip si es lluita i so dona tot dins es camp tot es possible com avui ha succeit.
Hem de destacar sa gran feina de tot s'equip en defensa on els 11 jugadors s'han deixat sa vida dins es camp, i hem fet 1 punt d'aquests que no es fien, que ens serveix per cada vegada estar més a prop de sa permanencia, ja que amb aquests 31 punts farán que encara aumentem 1 punt més amb sa part baixa.
Cosa que podria fer que si els jugadors segueixen amb aquesta serietat i ordre a darrera poguem conseguir prest arribar als 36 punts que serien es que ens donarien s'objectiu.
Avui volem felicitar per aquest gran partit a tot s'quip i tecnics, per que s'ho mereixen.

CADETS LLIGA. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 5.
Els cadets han perdut avui davant el Penya Ciutadella, un molt bon equip es millor de sa lliga amb diferencia i que precisament avui s'ha proclamat campió a falta de 3 partits.
Els nostres jugadors han intentat fer tot lo que han pogut, peró davant teniem un equip amb molta confiança i molt ben compenetrat.
No passa res sa setmana que ve ja puntuarem anims al.lots.

LLIGA REGIONAL. MENORCA 2 - FERRE 2.

Els jugadors de s'equip de regional, van fer un bon partit ahir, en es camp del Menorca un equip que no es dels pitjors de sa lliga ja que van en 5 posició, a més va ser un partit entretingut amb ocasions per part dels dos equips i gols, a pesar de tenir quolca ocasió, vam tenir que esperar en es temps afegit per aconseguir s'empat.
Amb aquest punt en sumam 4 en total, els golejadors ahir van ser els germans pons "viroll", en Lluc i en Marc.

JUVENILS B. FERRE 2 - MERCADAL 4.

Els juvenils de lliga menorca ahir van perdre davant el Mercadal per 2 a 4, en un partit on els visitants van estar més encertats, ja que abans del primer gol visitant vam tenir un parell d'ocasions clares que haguessin pogut canviar es partit, peró no va ser aixi.
A pesar de sa derrota no es va jugar malament, sempre vam intentar donar sa cara i anar cap a porteria.

dissabte, 13 de març de 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 1.
Victoria transcendental sa que ham aconseguit avui capvespre en es camp del Penya Ciutadella en es derbi balear de lliga nacional.
Era un partit molt important per noltros ja que ara a falta de només 4 partits ens hem colocat amb 37 punts, agafant un cert marge amb sa zona de descens, i com que era un derbi més que mai era dificil dir es pronostic, ja que si els ciutadellencs estaven amb zona de descens, estáven a pocs punts de sa salvació.
No ha estat un partit polit per veure sobretot a sa primera part ja que amb es vent en contra ens ha estat molt dificil arribar a porta, peró hem mantingut sa porteria a cero, ja en el segón temps amb es vent més a favor ens hem estirat un poc més cap a dalt peró ocasions clares no n'hi havia gairé.
Ha estat ja en es minut 31 d'aquest segón temps quant ha arribat es gol decisiu den Miguel Caballo que pot valer una permanencia, cosa que es nostres jugadors es mereixen per que en cada partit ho donen tot i hem patit moltes lesions aquesta temporada.
Ara en es proper partit a casa contra La Unión, tenim que intentar certificar aquesta permanencia.
Molt be al.lots enhorabona vos ho mereixeu, FORÇA FERRE!!

FOTOS DES DINAR DE PAELLA EN ES CAMP.

Com ja vam dir, avui hem celebrat sa paella que va prometre es president si guanyavem a s'Alaior, hem estat més de 30 persones entre jugadors,entrenadors,colaboradors i directius.
Ha estat una bona festa amb un ambient distes contant anectodes i disfrutant amb sa paella quasi totom ha repetit i es pastis final.
Que hem poguem fer una altra per celebrar sa permanencia.

INFANTILS A. 2ón any. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 0.

No ha pogut ser avui, hem perdut en es camp del Penya Ciutadella per 2 a 0, en un partit que ha estat marcat per es fort vent que feia a Son Marçal, que ha deslluit totalment es partit, ja que casi no es podia jugar.
No passa res amb aquest resultat ja que no desllueix es bon paper que fan es nostros jugadors.
Anims Ferre!!!

BENJAMINS B. 1er any. FERRE ATC 3 - MENORCA AT 0.

Una altra gran victoria han conseguit els al.lots den Martí avui, davant el Menorca al que hem guanyat per 3 a 0, hem de reconeixer que es resultat es una mica abultat ja que fins 5 minuts del final es resultat era d'empat.
Els jugadors del Ferre peró sempre han cregut amb sa victoria i fins as final l'han cercada, davant teniem un bon equip i amb sa victoria d'avui confirma sa bona ratxa que duim i mantenim sa mitja de 3 gols que feim darrerament.
Es primer gol den Josep Allés Pons ha estat un bon gol ja que ha xutat escorat i l'ha colocat en es pal llarg, amb aquest gol semblava es partit estava decidit peró amb una altra contra nostra un xut que passava damunt sa linea de gol, l'ha feta entrar dins sa porteria un defensa del Menorca, i encara en es darrer minut en David Marrades han fet un gran gol, que ha posat es 3 a 0 final.
Molt be al.lots bon partit.

ALEVINS F-11. SANT LLUÍS 1 - FERRE 1.

Els alevins den Fredo tenién avui sa sempre complicada sortida a Sant Lluís, en que han tret un empat a 1 gol.
Amb aquest resultat continuarém a ses posicions capdavanteres, i seguim invictes després de 8 partits, cosa sempre dificil.
Es gol del Ferre l'ha marcat en Toni Pons.

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 0 - SANT LLUÍS 7.

Avui no ha pogut ser, el Sant Lluís s'ha mostrat com un gran equip i ens ha guanyat clarament, a pesar de tot els nostres jugadors ho han donat tot dins es camp i no hem pogut fer cap gol.
Anims al.lots en es proper partit tornarán a sortir ses coses i guanyareu, no passa res.

ALEVINS F-7. FERRE 2 - SANT LLUÍS 0.
Gran victoria avui dels alevins den Canari, han guanyat a un dels millors equips el Sant Lluís per 2 a 0.
Han començat molt fort els nostres jugadors, que han dominat en els 2 primers quarts en els que hem fet es 2 gols, amb aquesta comode ventatge hem intentat aguantar en es quarts finals i ho hem conseguit be, haguessim pogut ampliar es marcador amb un parell de contres clares pero no s'ha mogut, ara així seguirém com a primers, agafant un poc més d'avantatge.
Els golejadors han estat, Sergi i Francesc.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. MENORCA 2 - FERRE 7.

Impressionant sa dinamica que duien els benjamins den Quel Carreras, avui en sa 4 jornada de lliga han tornat a guanyar a fora camp, per un contundent 2 a 7 a casa del Menorca.
Amb aquest gran resultat possiblement ens coloquem liders, els al.lots ara han agafat una gran confiança i es diverteixen en cada partit, en ses que fan gran jugades i grans gols.
Avui ja ens hem posat amb un clar 0 a 3 en es marcador, cosa que ha fet que hem jugat tot es partit amb molta tranquilitat i jugat a plaer.
Els golejadors han estat, David Febrer 3 gols, Piris, Alex, Tofúl i Biel.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUEST GRAN PARTIT.

dijous, 11 de març de 2010

DISSABTE A ANIMAR ELS JUVENILS A CIUTADELLA.

Com ja vam dir, els juvenils de lliga nacional disputén es derbi aquest dissabte a Ciutadella contra el Penya.
Es un partit clau en sa permanencia ja que si aconseguim sa victoria ens colocarém amb 37 punts, lo que ens donaria un bon marge ja.
Per aixó ja que es un partit que tenim aqui devora a 15 minuts, hem d'anar a animar en es nostres jugadors, per que es trobin com a casa, el rival ben segur que ens posará ses coses dificils ja que ens van vencer a ca nostra a sa primera volta.
A més afrontarém es partit amb quasi tota sa plantilla després d'anar recuperant jugadors.
ENDAVANT FERRE!!!!!!!

BENJAMINS F-8. 1er any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els benjamins de primer any, jugarán en es nostro camp contra el Menorca At, será es segón partit a casa després de ses dues sortides seguides que hem tingut, en ses que hem tret un empat i una victoria.
S'equip que entrena en Martí es un altre dels nostres equips que també, esta fent una gran temporada amb opcions de agafar es primer puesto que tenim a només 2 punts.
Es nostres joves jugadors cada setmana es van trobant més a gust en es partits, i ultimament estan fent una gran quantitat de gols, i están disfrutant molt.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 9.30 H.

Aquest dissabte els benjamins de segón any, anirán a jugar en es camp del Menorca B, un equip que tot lo contrari que noltros ha començat perdent els 3 partits que ha jugat.
Es un partit per anar a jugar, i si ses coses ens surten be poder continuar amb sa bona ratxa d'aquest començament de lliga.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Un altre dels nostres equips que cada partit maravella són els alevins de futbol 7 den Canari que també van amb primera posició, fent una exhibició de futbol en cada partit que jugúen.
Aquest dissabte rebrém al Sant Lluís, un dels millors equips de sa competició que van segóns a només un punt nostro, i que la setmana passada van guanyar al Menorca que era s'anterior lider i campió de copa.
Será un gran partit es que ens voldrán oferir els nostres jugadors, un partit que no es pot perdre.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.30 H.

Els alevins f-11 que entrena en Fredo visitarán es camp del Sant Lluís, en una nova jornada de lliga, será un partit dificíl per es nostros jugadors ja que el rival que visitám va tercer a només 1 punt de noltros.
Per aixó un bon resultat ens deixaria en aquesta privilegiada primera posició, els nostres jugadors tindrán ganes de divertir se amb un partit així.

INFANTILS B. 1er any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els infatils den Vicent jugarán aquest dissabte matí en es nostro camp davant el Sant Lluís en sa 8 jornada de lliga, en una competició que esteim fent un bon paper ja que aném classificats a mitjan taula, i es rival que ens visitará va 3er, una victoria ens colocaria a dos punts d'ells.

dimecres, 10 de març de 2010

EN TATI SA TALLAT ES CABELLS DEGUT A UNA APOSTA.

Ara que xerravem dels infatils den Tati, hem de dir com a noticia curiosa i graciosa, que es va tenir que tallar ses grenyes que duia degut a una aposta amb els jugadors seus, ja que en Tati els hi va dir que s'hi guanyaven dissabte passat al Menorca At, i es posaven liders es tallaria els cabells.
En els propers dies intentarém posar una foto, com a mostra que ha complert s'aposta.

INFANTILS A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els infantils den Tati que van liders a sa competició, anirán a jugar a Ciutadella contra sa sempre complicada Penya Ciutadella, que té 4 punts amb 1 partit menys que noltros.
Els al.lots tindrán ganes de defensar aquesta privilegiada situació i seguir amb es gran començament de lliga que han tingut, aixó si lo més important es disfrutar jugant a futbol i fer esport.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Els jugadors de s'equip cadet, jugarán a casa nostra diumenge matí davant un durissim rival el Penya Ciutadella que está mostrant una gran superioritat ja que va lider destacat i que només ha cedit 2 empats.
Es un partit en que no tenim res a perdre i si la motivació de intentar ser es primer equip que guanyi els ciutadellencs, sempre i quant ens surti un bon partit.
Será un partit per disfrutar i donar ho tot.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.

Es dissabte capvespre jugám a casa es primer partit de sa segona volta, contra el Mercadal, un equip que ja vam guanyar en es primer partit de lliga per 0 a 1.
Els mercadalencs es troben una posició més amunt que noltros amb 2 punts més, així será una bona ocasió per poder tornar a guanyar un partit davant de un rival com es nostre, un equip el Mercadal on hi juguén 3 o 4 jugadors de Ferreries.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

Aquest cap de setmana comença sa segóna volta de sa lliga regional preferent, noltros tornarém a jugar a fora casa en es camp del Menorca, un equip que ja ens va vencer a ca nostra en es primer partit.
El Menorca es un equip que va 5é amb 14 punts, es un rival que si les coses ens surten be li podém complicar es partit i sumar quolca punt més per sortir de sa darrera posició.

PRECEDENTS SANTA EULALIA - FERRERIES.

En sa historia del Ferre a 3ªdivisió hem trobat fins a 10 enfrontaments en el camp del Santa Eulalia, es un camp que degut a sa gran entidat del rival encara no hem guanyat mai, tenim 3 empats com a resultats més positius, confiem a veure si aquest diumenge donám sa sorpresa i es sa primera vegada en guanyar alla.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.985-86: SANTA EULALIA 3 - FERRERIES 2. (Carré i Tiago).
TEMPORADA 1.986-87: SANTA EULALIA 2 - FERRERIES 1. (Caimaris).
TEMPORADA 1.987-88: SANTA EULALIA 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.988-89: SANTA EULALIA 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.989-90: SANTA EULALIA 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.990-91: SANTA EULALIA 1 - FERRERIES 1. (Toni Hidalgo).
TEMPORADA 1.991-92: SANTA EULALIA 3 - FERRERIES 2. (Carré i Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.992-93: SANTA EULALIA 2 - FERRERIES 1. (Toni Mercadal).
TEMPORADA 1.997-98: SANTA EULALIA 4 - FERRERIES 2. (Franz i Lluís Real).
TEMPORADA 1.998-99: SANTA EULALIA 1 - FERRERIES 0.

DISSABTE PAELLA AMB ELS JUGADORS DE S'EQUIP DE 3ª DIVISIÓ.

Tant i com els hi va prometre es president en Joan Mascaró, si guanyavem es derbi contra s'Alaior, es convidaria a tot s'equip de 3ª divisió a una paella, que será cuinada per es president, en Ninus i n'Anastasio, tres cuiners de garantia.
En sa paella hi participarán els jugadors, directius, entrenadors de s'equip i colaboradors.
Dissabte ja posarém fotos, per veure com va anar.

ES FUTBOL BASE ESTA D'ENHORABONA.

Els nostres equips de futbol base están completant una temporada fantastica, tenim 4 equips liders i els altres están molt ben posicionats.
Aquest cap de setmana intentarém continuar amb aquesta bona linea i defensar ses posicions privilegiades que tenim, es un orgull per un club com es nostre de un poble que no arriba als 5.000 habitants, tenir a 4 equips liders en ses seves categories, els infantils A, alevins F-11, alevins F-7, i cooliders els benjamins a.
I també felicitar en els altres equips que tant be ho están fent.
ENHORABONA A TOTS ELLS, FORÇA FERRE!!

EL III DIVISON, EL DOMINGO EN IBIZA ,CONTRA EL STA.EULALIA

CON MUY POCO QUE PERDER, Y MUCHO A GANAR, NUESTRO EQUIPO SE DESPLAZA A IBIZA , PARA JUGAR CONTRA EL LIDER SANTA EULALIA, A LAS 12 HORAS .


SERAN BAJAS POR TARJETAS, ESTEBAN Y DAVID SEGUI. EL RESTO DE LA PLANTILLA, CON ADAN YA RECUPERADO DE SU DOLENCIA, ESTARAN A DISPOSICION DE ANTONIO ASENSIO Y KIKE ROMERO.

SABADO 16.30 - PEÑA CIUTADELLA- FERRE JUVENIL A

EL SABADO TENEMOS UNA CITA EN EL CAMPO DE LA PEÑA, DONDE JUGARAN NUESTRO EQUIPO JUVENIL LIGA NACIONAL, CONTRA LA PEÑA SPORTIVA CIUTADELLA .

GANAR O EMPATAR EN CIUTADELLA, NOS ACERCARIA UN POCO MAS A LA SALVACION , A LA ESPERA DE RECIBIR EL PROXIMO DOMINGO A LA UNION DE PALMA .

SALVO IMPREVISTO DE ULTIMA HORA, JOAN ROMERO Y JUANAN, PODRAN CONTAR CON LA PLANTILLA AL COMPLETO.

SABADO DIA 13 A LAS 16.30 HORAS, EN CIUTADELLA

TENEMOS QUE ARROPAR A NUESTRO EQUIPO.

dimarts, 9 de març de 2010

DIVENDRES TORRADA PER ES JUGADORS DE 3ª DIVISIÓ.

Divendres a vespre després de s'entrenament, els jugadors de s'equip de 3ªdivisió, estan convidats a una torrada en es bar des camp, aixó ve que 3 socis els hi van dir que si guanyavem a s'Alaior els convidaven a una torrada de carn.

dilluns, 8 de març de 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

Voldriem destacar que aquest ha estat un cap de setmana molt positiu per part des nostres equips, ja que hi ha hagut molts bons resultat i hem colocar a 3 equips des futbol base com a liders de ses seves competicións.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 15è. PJ: 28. PG: 7. PE: 9. PP: 12. GF: 32. GC: 36. PUNTS: 30.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez i Guel Bosch. 3 GOLS: Robert Pulido. 2 GOLS: David Seguí i David Pons. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 8è. PJ: 25. PG: 11. PE: 1. PP: 13. GF: 40. GC: 41. PUNTS: 34.

Golejadors: 9 GOLS: Jonathan Martínez. 7 GOLS: Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 4 GOLS: Txiqui i Miguel Caballo. 3 GOLS: Biel Marqués. 2 GOLS: Sergi, Rubén Mascaro i Josep Janer. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 9. PG: 1. PE: 0. PP: 8. GF: 6. GC: 26. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo i Franco.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 11. PG: 3 . PE: 1. PP: 7. GF: 14. GC: 31. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5é. PJ: 15. PG: 7. PE: 3. PP: 5. GF: 37. GC: 21. PUNTS: 24.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 8. GC: 3. PUNTS: 6.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 7. PG: 3. PE: 1. PP: 3. GF: 15. GC: 11. PUNTS: 10.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 7. PG: 6. PE: 1. PP: 0. GF: 28. GC: 6. PUNTS: 47.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 7. PG: 5. PE: 2. PP: 0. GF: 61. GC: 16. PUNTS: 45.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 3. PG: 3. PE: 0. PP: 0. GF: 13. GC: 4. PUNTS: 21.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 9. GC: 7. PUNTS: 19.

diumenge, 7 de març de 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - ALAIOR 0.
Avui capvespre hem viscut un derbi impresionant en quant as nostro joc i resultat i també amb sa gran entrada que hi ha hagut, cosa que ha fet que hi hagués un ambientas de gala, ha estat un derbi casi be com es que es vivien fa 20 anys, amb sa gran rivalitat esportiva Ferre i Alaior, a més noltros hem fet un partit molt complert i hem aconseguit 3 punts importantissims per sa permanencia.
Ha estat una gran feina de tot s'equip, que desde aqui volém felicitar per aquest resultat.
Es partit ha començat ja desde es principi amb es nostros jugadors que duien es pes des partit, peró s'Alaior es defensava amb un cert ordre, peró molt defensivament ja que han vingut a veure les venir, i si podien fer alguna contra, noltros ho intentavem i en aquesta primera part hem tingut unes 3 arribades sobretot una de molt clara en es minut 43 den Juli, en es descans hem arribat amb 0 a 0.
Sa segona part ha estat una altra historia i hem dominat de principi a fi fallant un penal inclos i 3 o 4 arribades amb molt de perill que haguessin pogut fer es resultat més ampli, hem sortit a totes i amb jugades rapides rompiem sa defensa de s'Alaior amb facilitat, en es minut 3 de sa segona part hi ha hagut sa jugada des penal, que ha estat molt clar per part den Calzada, que ha provocat sa seva expulsió, el Ferre no s'ha desanimat per que sa pilota no hagi entrat i hem començat a fer jugades de qualitat, com ha estat es primer gol que ha fet en David Pons en es minut 55, un gran gol que ens ha donat molta confiança i tranquilitat, s'Alaior ha intentat estirar un poc s'equip a davant peró no ha tingut més que un parell de xuts, i noltros amb sa contra hem creat bastant perill i frut d'aixo ha vingut es segón gol que ha sentenciat es partit, ha estat en es minut 76 i també la fet un gran David Pons, encara hi quedava un quart per pensar amb un altra gol i tenir es goal-average a favor, i l'hem conseguit amb un gran gol den Guel Bosch en es minut 82 en que ha driblat en es porter, i ha fet es definitiu 3 a 0.
Ara amb aquest resultat agafam un poc d'aire i ens colocam amb 30 punts, cosa important, ja que ara tenim 2 sortides una d'elles bastant complicada en es camp del Santa Eulalia la setmana que ve, no ens podém confiar peró sa salvació avui ja es un poc més a prop.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP I ENDAVANT, FORÇA FERRE!!!!!!!!!!!!!!!

CADETS LLIGA. SANT LLUÍS 2 - FERRE 2.

Els cadets que avuí matí jugaven de ben prest en es camp del Sant Lluís han pogut treure un resultat positiu, ja que han empatat a 2 gols en un partit obert i entretingut, amb aquest resultat hem romput sa mala ratxa que duiem.
Ara la setmana que ve rebrém en es liders indiscutibles de sa competició el Penya Ciutadella, amb ganes de donar lis guerra i donar sa sorpresa.

LLIGA REGIONAL. U.D.MAHÓN 3 - FERRE 0.

Ahir capvespre els jugadors de s'equip de regional van perdre com era previsible en es camp de la Unió per es resultat de 3 a 0, els mahonesos van ser superiors en tot es partit peró fins es minut 90 que es van fer el tercer gol, estavém donant guerra ja que es marcador no era ampli.
Ara la setmana que ve ja comença sa 2 volta de sa competició i tornarém a jugar a fora camp, del menorca, a veure si ses coses ens surten be i tenim sa opció de puntuar.

INFANTILS B.1er any. MENORCA 2 - FERRE ATC 1.

Els infantils d'en Vicent han perdut a Maó en es camp del Menorca, que es el lider de sa competició per un ajustat 2 a 1, a pesar de sa derrota no hem fet un mal partit i fins a darrera hora hem tingut opcions en es marcador.

dissabte, 6 de març de 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. PLA DE NA TESA 2 - FERRE 1.

Sa derrota que hem sofert avui capvespre ha estat una llastima, ja que ens haviem avançat amb un gol d'en Jonathan, peró coses des futbol 5 minuts tontos ens han costat els 2 gols de un rival que ultimament venia guanyant es partits.
Ara ja toca oblidar aquesta derrota, i pensar en es decisiu partit que tindrém la setmana que ve a Ciutadella contra el Penya, será un derbi molt important per noltros ja que una victoria ens podria donar mitja salvació, es rival de la setmana que ve encara tindriá opcions de salvar se, lo que passa es que es primer equip seu que juguen a divisió d'Honor tenen es descens practicament consumat.
Peró en ser un derbi ens esperarán amb ganes de guanyar es partit per lo que será bastant dificil, peró confiem amb ses nostres possibilitats ara que tenim ja casi tot s'equip be.

JUVENILS B. FERRE 2 - AT.CIUTADELLA 3.

Els joves jugadors de s'equip juvenil b, han perdut avui capvespre davant un bon equip com es l'Atletic Ciutadella, amb jugadors més experimentats que els nostres.
Lo positiu d'aquest equip, es que a pesar de tenir molts jugadors de primer any, es que a pesar que puguin perdre es partits, lluiten cara a cara i si perden es per resultats molt ajustats com les darreres setmanes.
Anims al.lots, a poc a poc, es resultats vindrán.

BENJAMINS F-8. B. 1er any. ALAIOR AT 2 - FERRE ATC 3.

Els benjamins de primer any que entrena en Martí, també segueixen en sa bona linea des bon resultats, avui han guanyat en es sempre complicat camp d'Alaior per 2 a 3, amb aquest resultat segueixen amb s'opció de quedar amb ses posicions de davant.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS DEL FERRE.

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 4 - MENORCA AT 1.

Els infantils d'en Tati també están amb sa bona dinamica de tots els equips des futbol base, que están completant una gran temporada tots els equips.
Avui han tornat a aconseguir una altra victoria comoda, davant el Menorca At, en es que hem guanyat per un clar 4 a 1, fallant ocasions per fer es resultat més ampli encara, els mahonesos han fet es gol de s'honor quant i faltaven 10 minuts i es partit ja estava resolt.
I es que a sa primera part ja guanyavem per 3 a 0, en aquests primers 35 minuts hem jugat molt be fent jugades de merit, amb gran quantitat d'arribades.
Amb aquesta victoria els infantils de segón any, també continuaran a ses posicions capdavanteres, i lo que es més important disfrutant jugant a futbol que és lo més important ara en aquestes categories.
Els golejadors han estat: Albert 3 gols i Sergi 1 gol.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP, UNA VICTORIA ES DE TOTS ELS JUGADORS.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 3 - SANT LLUÍS 2.

Els benjamins d'en Quel Carreras sembla que s'han acostumat a ses victories i avui han aconseguit sa tercera victoria en els 3 partits que han disputat, ha estat un partit entretingut amb bastant de moviment en es marcador, ja que ens avançavem i el Sant Lluís ens empatava i no ha estat fins a 5 minuts per es final que hem aconseguit sa victoria que ens continua donant es primer puesto.
Els golejadors han estat, David Febrer 2 gols un d'ells ha estat un gran gol, en que l'ha colocada a s'esquadra i es darrer l'ha fet n'Alex.
MOLT BE, ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS.

ALEVINS F-11. FERRE 9 - UD.MAHÓN 1.

Aquesta vegada ha estat la Unió s'equip que s'ha vist impotent davant es ciclo de futbol que son els alevins d'en Fredo, han guanyat per un clar 9 a 1, tot i que a sa part anavém 1 a 1, peró en els darrers quarts s'han posat ses piles i han aconseguit un resultat contundent, de un equip que una vegada més es mostra molt fort i amb ganes de fer una bona competició.
Els golejadors han estat: Michael 3 gols, Xavier 2 gols, David Janer 2 gols, Capó 1 i Toni Pons.
ENHORABONA AL.LOTS SEGUIU AIXI, MOLT BE TOT S'EQUIP.

ALEVINS F-7. MERCADAL 3 - FERRE 6.

Els alevins F-7, avui han tornat a fer un altra partidas, aquesta vegada ha estat en es camp del Mercadal, en que han guanyat per un clar 3 a 6, ha tornat ser un partit de molts de gols, i en que hem imposat sa nostra qualitat per imposar nos.
Amb aquest resultat continuarem presionant al Menorca, que ens dur 2 punts d'aventatge, peró amb ses opcions intactes de poder agafar es liderat.
Els golejadors han estat: Alex 4 gols, Pau i 1 gol en propia porta.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUEST BON PARTIT.

EN JUANJO A PUNT PER REAPAREIXER.

En Juanjo de s'equip juvenil de lliga nacional, ja está gairebé recuperat de sa llarga lesió que li ha fet perdre casi tota sa temporada, quant la havia començada de manera fantastica anotant a casi cada partit, per demá dissabte ja va convocat després de més de 4 mesos.
Enhorabona Juanjo i sort.

divendres, 5 de març de 2010

IB3 ENS HA DEMANAT PER GRAVAR ELS JUGADORS DEL FERRE.

Sa televisió publica ib3 s'han enterat de sa desfilada que feim i que van sortir a sa revista cuore, i per es programa cronica volen venir a gravar un assaig de sa desfilada i un entrenament.
També volen xerrar amb ells d'aixó de sortir a sa revista cuore de forma divertida.
Es farán famosos.

dijous, 4 de març de 2010

EN JESUS SASTRE ENTRENA EN ELS PORTERS.

Desde aqui volem dir i agrair a en Jesús Sastre es nostro porter de s'equip de Tercera que també fa d'entrenador des porters de ses categories inferiors fins els juvenils.
Gracies Jesús.

BENJAMINS F-8 B. 2ón any. DISSABTE A LES 12.30 H.

Els benjamins de primer any, jugarán es dissabte a Alaior, en sa que será sa tercera jornada de lliga, que han començat puntuant en els dos partits, es un partit que si el jugám amb ganes de disfrutar i fer bon futbol, ben segur que durém els punts cap a Ferreries.
Anims al.lots.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.00 H.

Els benjamins de segón any, tornen a jugar a casa nostra, ho farém davant el Sant Lluís.
Els al.lots den Quel Carreras afrontarán es partit amb gran motivació ja que van liders en es seu grup, amb 2 bones victories, que han aconseguit fins ara.
Sort al.lots.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins de futbol 7 den Canari anirán a jugar en es camp del Mercadal, amb sa ilusió de seguir disfrutant amb es futbol que fan, i es mateix temps amb ses ganes de continuar amb opcions de agafar es liderat que el tenim a 2 punts.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins den Fredo, que fins ara están fent una temporada fantastica jugarán a casa contra la UD Mahón, un equip que va coer en sa classificació, peró que sempre es te que respectar es rival i no confiar se, ja que si jugám com ho venint fent tindrém opcions de seguir a dalt de sa classificació.

INFANTILS B. 1er any. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els infantils de primer any que entrena en Vicent tornarán a jugar a fora camp, cosa que fins ara els hi va molt be ja que es mostren com un equip molt serio, aquesta vegada peró es rival será es lider ja que jugarém a Maó en es camp del Menorca, si conseguim sa victoria només quedariem a 3 punts des primer.

dimecres, 3 de març de 2010

NOVETATS EN SA DESFILADA DE DIA 27 DE MARÇ.

Des de es club, esteim fent feina per que sa desfilada del proper dissabte dia 27 de març sigui espectacular en quant a event, ja que a més de tenir confirmada sa presencia dels jugadors de s'equip de 3ªdivisió, també tenim que informar que hi están apuntats 6 juvenils i també s'hi han animat a apuntar si unes quantes dones des jugadors de s'equip de tercera.
A més una de ses noticies sorpresa que tenim que informar vos es que per presentar sa desfilada han confirmat sa seva presencia per fer de presentadors, 2 de ses cares més conegudes de ib3 i periodistes estrella de sa televisió publica balear com son:
NA VICTORIA MALDI i NA SILVIA PETIT.
No us podreu perdré aquesta festa que esteim preparant juntament amb ACOFE.

DIA 19 DE MARÇ ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA.

Es proper divendrés dia 19 de març, convocam a tots es socis a ses oficines des club a una assamblea extraordinaria.
Amb s'ordre des dia de convocar eleccions.
Es fará amb 1ª convocatoria a les 19.30 h, i en 2ª convocatoria a les 20.00 h.
Ens agradaria que degut a sa importancia des tema vingues com més gent millor.

INFANTILS A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Aquest dissabte els infantils d'en Tati jugarán es 2ón partit de lliga ja que la setmana van descansar.
Jugarém a ca nostra contra el Menorca At, es un partit que es nostres jugadors esperén amb ganes després des gran començament de lliga que van tenir on van guanyar clarament a fora camp.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els cadets diumenge, jugarán de ben prest en es camp del Sant Lluís, un rival que está en 8 posició amb 17 punts, afrontarém es partit amb ganés de treure colca resultat positiu després de ses darreres derrotes.
Anims al.lots.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.

Els jugadors de s'equip juvenil que competeix a sa lliga menorquina, jugarán es darrer partit de sa primera volta, jugarém a casa contra s'Atletic Ciutadella, un equip que está ben classificat, será un partit per probar nos amb un bon equip, i amb ganes si pot ser de sumar algún punt.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 16.00 H.

Aquest dissabte es jugadors de s'equip regional, tenen un partit en un camp complicat ja que anirán a jugar en es camp de la Unió, un equip que tot i anar 4rt, es un dels millors equips de sa lliga, ja que tenen un gran equip replet de ex jugadors de 3ª divisió, per lo que voldrán esgotar ses darreres opcions de no perdre més avantatge amb els primers.
Per es partit d'aquest dissabte esperém recuperar a 2 des millors jugadors nostres com son, en Tomeu Mir que va viatjar amb s'equip de tercera i en Marc Viroll ex jugador de la Unió.
A veure si es nostres jugadors sense sa pressió de tenir que guanyar es punts en joc, ens donen sa sorpresa.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

Els juvenils de lliga nacional dissabte tenen un altra partit decisiu en aquest tram final des campionat, ja que visitam al Pla de Na Tesa un equip que está en descens en una posició molt dificila ja que a falta de 6 partits está a 11 punts de sa permanencia cosa quasi be impossible.
Per lo que es un partit que hem de aprofitar per treure es punts en joc que ens donaria practicament sa permanencia si ens poguessim colocar amb 37 punts, ara que en aquests partits hem anat recuperant jugadors, els 4 punts que duim seguits ens han permes agafar una mica d'aire, peró no ens podem confiar ja que els equips de baix a part del pla de na tesa i Platges de Calvia están sumant bastant de punts i sa permanencia estará més cara i ben segur que necessitarém es voltant dels 40 punts per sa salvació.
Anims al.lots.

PRECEDENTS FERRERIES - ALAIOR.

Es partit que hem de disputar diumenge, es un dels partits amb més historia i precedents en sa nostra historia ja que s'Alaior es un vell rival, i sempre sobretot en ses 13 temporades a tercera divisió es van poder veure grans derbis, amb emoció, gols, espectacle, polemica i gran rivalitat.
A més també en els 13 enfrontaments a 3ªdivisió hem trobat de tot victories nostres, empats i derrotes, esperem que sigui un gran partit.

AQUEST SON ELS PRECEDENTS A 3ª DIVISIÓ:

TEMPORADA 1.983-84: FERRERIES 1 - ALAIOR 1. (Benejam).
TEMPORADA 1.984-85: FERRERIES 2 - ALAIOR 0. (Miquel Viroll i Lluís Viroll).
TEMPORADA 1.985-86: FERRERIES 1 - ALAIOR 0. (Tiago).
TEMPORADA 1.986-87: FERRERIES 1 - ALAIOR 2. (Diego Llopis).
TEMPORADA 1.987-88: FERRERIES 1 - ALAIOR 2. (Pau Wamba).
TEMPORADA 1.988-89: FERRERIES 0 - ALAIOR 1.
TEMPORADA 1.989-90: FERRERIES 1 - ALAIOR 1. (Miguel Pérez).
TEMPORADA 1.990-91: FERRERIES 2 - ALAIOR 1. (Aniceto i Diego Llopis).
TEMPORADA 1.991-92: FERRERIES 1 - ALAIOR 1. (Lluís Viroll).
TEMPORADA 1.992-93: FERRERIES 4 - ALAIOR 3. (Lluís Viroll 2, Toni Gonyalons i Tolo Muñoz).
TEMPORADA 1.993-94: FERRERIES 3 - ALAIOR 1. (Bep Barber, Carlos Verdú i Juan Antonio).
TEMPORADA 1.997-98: FERRERIES 0 - ALAIOR 0.
TEMPORADA 1.998-99: FERRERIES 1 - ALAIOR 1. (Borja Batlle).

TOTAL BALANÇ: VICTORIES: 5. EMPATS: 5. DERROTES: 3. GF: 18. GC: 14.

dimarts, 2 de març de 2010

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

Aquest diumenge arriba un dels partits més esperats, es partit que jugarém a casa contra s'Alaior, uns partits que sempre han estat uns derbis d'altura, un partit que els dos equips s'ho deixen tot en es camp, i enguany més que mai ja que tots dos están necessitats dels punts ja que esteim empatats a 27 punts a sa classificació segúr será un partit que es jugará amb un alt ritme, i on esperém que poguem aprofitar es factor camp, ja que ells a s'anada ens van guanyar.
Per es partit recuperarém els 3 jugadors que no hi van poder ser, David Pons, David Meliá i Héctor, hi haura que veure si n'Adán que va tenir que ser substituit dissabte te res greu i pot jugar, per lo qual disposariem de casi tota sa plantilla.
Hem de intentar omplir es camp, per veure si pot ser com els mititcs derbis contra s'Alaior que hi havia molta expectació i ganes d'animar, diumenge es public té que ser es jugador numero 12, cosa que enguany sempre ha respost ja que es un orgull que es nostro sigui un dels camps amb més afluencia de sa Tercera Divisió balear.
A més aquest diumenge hi haurá més que 3 punts en joc, ja que tots dos ens trobam en posicións delicades, amb un marge de 6 punts damunt es descens, per lo que una victoria ens donaria un marge de tranquilitat per afrontar ses dues sortides que tindrém ara seguides en es camp del Santa Eulalia i el Llosetense.
Diumenge tots amb el FERRE!
FORÇA FERREEEE!!

dilluns, 1 de març de 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 16è. PJ: 27. PG: 6. PE: 9. PP: 12. GF: 29. GC: 36. PUNTS: 27.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido i Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Raúl, Castro, Alzina i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 8è. PJ: 24. PG: 11. PE: 1. PP: 12. GF: 39. GC: 39. PUNTS: 34.

Golejadors: 8 GOLS: Jonathan Martínez. 7 GOLS: Lluís Pons "CALAFI". 6 GOLS: Juanjo. 4 GOLS: Txiqui i Miguel Caballo. 2 GOLS: Sergi, Biel Marqués, Rubén Mascaro i Josep Janer. 1 GOL: Tomeu Allés.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 7. GF: 6. GC: 23. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo i Franco.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 8é. PJ: 10. PG: 3 . PE: 1. PP: 6. GF: 12. GC: 28. PUNTS: 10.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5é. PJ: 14. PG: 7. PE: 2. PP: 5. GF: 35. GC: 19. PUNTS: 23.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 2. PUNTS: 3.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 5é. PJ: 6. PG: 3. PE: 1. PP: 2. GF: 14. GC: 9. PUNTS: 10.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 6. PG: 5. PE: 1. PP: 0. GF: 19. GC: 5. PUNTS: 40.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 6. PG: 4. PE: 2. PP: 0. GF: 55. GC: 13. PUNTS: 38.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 10. GC: 2. PUNTS: 14.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 6. GC: 5. PUNTS: 12.