dissabte, 6 de març del 2010

INFANTILS A. 2ón any. FERRE 4 - MENORCA AT 1.

Els infantils d'en Tati també están amb sa bona dinamica de tots els equips des futbol base, que están completant una gran temporada tots els equips.
Avui han tornat a aconseguir una altra victoria comoda, davant el Menorca At, en es que hem guanyat per un clar 4 a 1, fallant ocasions per fer es resultat més ampli encara, els mahonesos han fet es gol de s'honor quant i faltaven 10 minuts i es partit ja estava resolt.
I es que a sa primera part ja guanyavem per 3 a 0, en aquests primers 35 minuts hem jugat molt be fent jugades de merit, amb gran quantitat d'arribades.
Amb aquesta victoria els infantils de segón any, també continuaran a ses posicions capdavanteres, i lo que es més important disfrutant jugant a futbol que és lo més important ara en aquestes categories.
Els golejadors han estat: Albert 3 gols i Sergi 1 gol.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP, UNA VICTORIA ES DE TOTS ELS JUGADORS.