dimarts, 30 de març del 2010

CONTINUA SA GRAN TEMPORADA FUTBOL BASE.

Aquest es un gran any per es futbol base ja que tenim a tres equips liders en diferents categories, cosa mai vista en es nostre club, que demostra es gran treball que es fa per sa cantera.
Tenim els alevins f-11 que entrena en Fredo liders, els benjamins f-8 A que entrena en Kel Carreras que també lideren sa seva competició de forma brillant haguent guanyat tots els partits que han disputat i també hi ha els benjamins f-8 B de primer any que entrana en Martí i que lideren sa seva classficació fent una brillant temporada.
I tampoc volem descuidar els alevins f-7 den Canari que van segons a només 1 punt des primer classificat amb opcions clares de poder lluitar per es titol.
També volem felicitar als altres equips, els infantils que també fan una bona temporada i els cadets que ja duien sa temporada gairebé completada i van quarts.
Sa mes sincera enhorabona a tots.

1 comentari:

DAMIÀ ha dit...

NO SE SI HO SABIEUN.PERO 5 JUGADORS DEL CE FERRERIES DE CATEGORIA INFANTIL ESTAN JOGANT AQUESTA SEMANA SANTA AMB LA SELECCIÓ MENORQUINA UN TORNEIG A VILLACARLOS, ON HIA EQUIPS COM EL R.MADRID I EL R.MALLORCA.
FAIG AQUEST COMENTARI PERQUE AMB SEMBLA QUE TAMBE ES UN EXIT PER ES FUTBOL BASE DEL CE FERRERIES