diumenge, 7 de març del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - ALAIOR 0.

Avui capvespre hem viscut un derbi impresionant en quant as nostro joc i resultat i també amb sa gran entrada que hi ha hagut, cosa que ha fet que hi hagués un ambientas de gala, ha estat un derbi casi be com es que es vivien fa 20 anys, amb sa gran rivalitat esportiva Ferre i Alaior, a més noltros hem fet un partit molt complert i hem aconseguit 3 punts importantissims per sa permanencia.
Ha estat una gran feina de tot s'equip, que desde aqui volém felicitar per aquest resultat.
Es partit ha començat ja desde es principi amb es nostros jugadors que duien es pes des partit, peró s'Alaior es defensava amb un cert ordre, peró molt defensivament ja que han vingut a veure les venir, i si podien fer alguna contra, noltros ho intentavem i en aquesta primera part hem tingut unes 3 arribades sobretot una de molt clara en es minut 43 den Juli, en es descans hem arribat amb 0 a 0.
Sa segona part ha estat una altra historia i hem dominat de principi a fi fallant un penal inclos i 3 o 4 arribades amb molt de perill que haguessin pogut fer es resultat més ampli, hem sortit a totes i amb jugades rapides rompiem sa defensa de s'Alaior amb facilitat, en es minut 3 de sa segona part hi ha hagut sa jugada des penal, que ha estat molt clar per part den Calzada, que ha provocat sa seva expulsió, el Ferre no s'ha desanimat per que sa pilota no hagi entrat i hem començat a fer jugades de qualitat, com ha estat es primer gol que ha fet en David Pons en es minut 55, un gran gol que ens ha donat molta confiança i tranquilitat, s'Alaior ha intentat estirar un poc s'equip a davant peró no ha tingut més que un parell de xuts, i noltros amb sa contra hem creat bastant perill i frut d'aixo ha vingut es segón gol que ha sentenciat es partit, ha estat en es minut 76 i també la fet un gran David Pons, encara hi quedava un quart per pensar amb un altra gol i tenir es goal-average a favor, i l'hem conseguit amb un gran gol den Guel Bosch en es minut 82 en que ha driblat en es porter, i ha fet es definitiu 3 a 0.
Ara amb aquest resultat agafam un poc d'aire i ens colocam amb 30 punts, cosa important, ja que ara tenim 2 sortides una d'elles bastant complicada en es camp del Santa Eulalia la setmana que ve, no ens podém confiar peró sa salvació avui ja es un poc més a prop.
ENHORABONA A TOT S'EQUIP I ENDAVANT, FORÇA FERRE!!!!!!!!!!!!!!!