dissabte, 13 de març del 2010

BENJAMINS B. 1er any. FERRE ATC 3 - MENORCA AT 0.

Una altra gran victoria han conseguit els al.lots den Martí avui, davant el Menorca al que hem guanyat per 3 a 0, hem de reconeixer que es resultat es una mica abultat ja que fins 5 minuts del final es resultat era d'empat.
Els jugadors del Ferre peró sempre han cregut amb sa victoria i fins as final l'han cercada, davant teniem un bon equip i amb sa victoria d'avui confirma sa bona ratxa que duim i mantenim sa mitja de 3 gols que feim darrerament.
Es primer gol den Josep Allés Pons ha estat un bon gol ja que ha xutat escorat i l'ha colocat en es pal llarg, amb aquest gol semblava es partit estava decidit peró amb una altra contra nostra un xut que passava damunt sa linea de gol, l'ha feta entrar dins sa porteria un defensa del Menorca, i encara en es darrer minut en David Marrades han fet un gran gol, que ha posat es 3 a 0 final.