diumenge, 27 de desembre del 2009

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - AT.BALEARS 1.

Increible, aquesta es la paraule per definir el partit d'avui que hem jugat contra l'At Balears, un rival que hem guanyat per un contundent 3 a 1, en un autentic partidas de tots els jugadors, que han corregut i lluitat amb totes ses ganes del mon davant de un autentic equipas amb ex jugadors de 2b, tot i que el partit ha començat totalment desfavorable, ja que ens ha fet un gol en el 2 minut en una gran jugada per part seva, els jugadors no s'han descompost que en partits amb rivals així son perillosos quant s'avancen tant prest a poc a poc hem anat controlant el partit amb un gran desgast, hem intentat aproximar nos amb un parell de xuts de fora de s'area, mentres que ells han tingut una ocasió podriem dir mes o menys clara en la primera part, fins que en el minut 41 ha vingut la jugada de s'empat, que cercavem de forma insistent de feia uns 10 minuts amb un centro per la banda que en Robert ha empes avançant se al defensa i porter, un resultat que feia justicia al nostre esforç, amb aquest resultat s'ha arribat al descans.
En la segona part els jugadors no han sortit a especular amb el resultat, i hem començat amb insistencia cap al partit quant en el minut 5 del segon temps ha vingut una de les jugades claus, quant en David Pons ha fet una gran jugada driblant jugadors contraris ha entrat dins l'area i l'han fet caure quant estava a punt de xutar, el penal l'ha transformat en David Meliá, d'aquesta manera haviem capgirat es partit peró encara hi quedava molt de partit, que l'hem sabut jugar tinguent davant grans jugadors com nacho azcona, lawal o andreu llistó etc, ja que ells ens han insistin amb gran intensitat anant cap a s'empat, han tingut un parell d'ocasions clares que en Mingo ha aturat molt be, amb ordre i sacrifici hem aguantat fins que en el minut 91 amb una gran contra n'Hector ha sentenciat amb un gran gol ha colocat es definitiu 3 a 1, un resultat que ens ajudara i força per aconseguir sa gran fita que es sa permanencia.
Sobretot enhorabona a tot s'equip tecnic, jugadors i a la gran afició que avui ha portat en volandes a s'equip també.