dissabte, 19 de desembre del 2009

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 4 - AT. BALEARS 0.

Impresionant el partit dels juvenils avui contra el lider l'At Balears, al que hem golejat per un contundent 4-0, un partit rodó per part de tots els jugadors, ja que han estat molt efectius amb atac i en defensa en el que hem salvat les ocasions que han tingut els Palmesans, un partit que referma una vegada més s'increible esperit de lluita que tenen els jugadors, un equip que juga com un autentic bloc.
El partit ha comença ben de cara per nosaltres, ja que si en els primers minuts i havia un cert tanteig a la primera ocasió que hem tingut hem fet es gol obra d'en Biel Marqués, un gol que ens ha donat molta confiança per encarar be es partit, en el minut 25 ha vingut el segon gol que l'ha fet en Calafi un bon gol, com ho ha estat el tercer gol nostro en el minut 38 de la primera part en el que en Calafi ha fet un autentic golas desde fora de s'area un gol insalvable per el porter, en plena bogeria dels jugadors nostros s'ha arribat al descans amb el contundent 3 a 0. En la segona part hem sortit més a aguantar el resultat per no tenir cap ensurt, els visitant han tingut 2 o 3 ocasions clares que no han entrat, mentre que noltros en el minut 28 del segon temps hem fet el quart gol obra d'en Rubén a sa sortida de un cornen, d'aqui al final poca cosa més, i una victoria contundent que fará que els jugadors arribin a les merescudes vacances de nadal amb sa feina molt ben feta amb aquests 27 punts que ens coloquen a ses posicions de dalt.